Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי להזמין כרטיסים דרך האינטרנט לס פלאנט בחיפה אחרי שכמובן ידעתי שאסור להם לגבות עמלה.

ואכן, מה שחשבתי שיהיה הוא שהיה. עשו מחירון חדש, ובמחירון כתוב שמחיר דרך האינטרנט הוא 42 ומחיר בקופה הוא 38.

אכן חוק מפגר. במקום לציין שחל איסור להשחיל את העמלה בתוך מחיר הכרטיס, בתי הקולנוע עשו בדיוק מה שהיה מצופה מהם. מכיוון שאסור להם לפרסם את העמלה בנפרד, הם השחילו אותה למחירון של הזמנת כרטיס דרך האינטרנט כאשר המילה "עמלה" אינה מצויינת.

אין ספק, המוח היהודי יודע לעבוד.

אמשיך לעשות מה שעשיתי עד עכשיו ואקנה כרטיסים רק במבצעים, קופונים, חבר וכו'.

מגיע להם שאנשים ימשיכו להוריד סרטים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

גבו ממך יותר כי פשוט יכלו.

וגם כעת, למרות החוק הזה, העמלה מגולמת במחירי הכרטיסים.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מצד שני, מותר להכניס עכשיו אוכל מהבית לקולנוע.

זה קצת מוזר שבתקופה שהקולנוע הפך לפחות מבוקש ופופולרי (הורדות באינטרנט, טלוויזיות ענק בכל בית) הקולנוע הפך ליקר יותר.

איפה התקופה ש50 ש"ח הבטיחו לך כרטיס לסרט עם פופקורן ושתיה קטנים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני לא מבין למה דרך האינטרנט זה לא זול יותר.

הרי יש חסכון בכוח אדם ובתורים. זה לא עדיף לבתי הקולנוע?

זו פשוט שיטת מצליח שעובדת. זה הכל.

!AWDSOME

פורסם

כאחד שרואה הרבה סרטים זה ממש מעצבן לשלם על כרטיסים 84 שרל לזוג. זה באמת עושק. זה מתחיל כבר להיות עדיף ללכת לפאב.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

למה לא לראות בבית בכיף בזמנים שלך ובכורסא שלך, כאשר אין לך איזה ערס ברקע שזורק הערות במהלך כך הסרט ואת ההוא מימינך שבדיוק חייב להתכתב בוואטסאפ?

עבורי סרטים כבר מזמן נמחקו מרשימת הבילויים. אני תמיד אעדיף פאב טוב או מסעדה ואת הסרט לראות בבית עם הבת זוג.

פורסם

זה לא שאסרו על עמלה, אסרו על הצגת מחירים נפרדים (כלומר שיהיה מחיר אחד שיכלול הכל). אז במקום 38+8 מופיע רק 46.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
למה לא לראות בבית בכיף בזמנים שלך ובכורסא שלך, כאשר אין לך איזה ערס ברקע שזורק הערות במהלך כך הסרט ואת ההוא מימינך שבדיוק חייב להתכתב בוואטסאפ?

עבורי סרטים כבר מזמן נמחקו מרשימת הבילויים. אני תמיד אעדיף פאב טוב או מסעדה ואת הסרט לראות בבית עם הבת זוג.

לראות סרט בקולנוע זה יותר חוויתי מאשר בבית, מבחינת הצפייה כמובן.

אם התמזל מזלך גם לא יהיה לך את הערס ברקע שזורק הערות ואז התענוג הוא כפליים.

אני בתור חייל נהנה ממחירים מוזלים ולכן סרטים הווליודים אעדיף לראות בבית קולנוע.

אגב, לאומי מציעים הנחה של 1+1, שזה יוצא כמעט אותו דבר כמו הנחת חיילים.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
זה לא שאסרו על עמלה, אסרו על הצגת מחירים נפרדים (כלומר שיהיה מחיר אחד שיכלול הכל). אז במקום 38+8 מופיע רק 46.

צודק, זו סתם הייתה דמגוגיה של התקשורת שהציגה את כ"ביטול עמלות"

בקיצר מהומה על מאומה

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אגב, לאומי מציעים הנחה של 1+1, שזה יוצא כמעט אותו דבר כמו הנחת חיילים.

גם ישראכרט מציעים 1+1 ביס פלאנט באופן קבוע.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
הלקוחות קהל שבוי. הלא אף אחד לא ידע לקולנוע כדי לגלות שאין מקום נורמלי בסרט שהוא רוצה. אז גובים יותר כי יכולים.

זה נכון. הפיתרון לזה הוא פשוט לחכות כמה שבועות ואז אפשר ללכת בלי לדאוג שלא יהיה מקום. או לחילופין, ללכת באמצע השבוע (והכוונה היא ראשון-רביעי).

מי שלא יכול לחכות וחייב ללכת על השבוע הראשון או השני ורק בסופ"ש, יצטרך לקחת את הסיכון שאין מקום או להזמין דרך האינטרנט ולשלם לגנבים המסריחים האלה.

אגב, כמו שציינתי, אני הולך רק כשיש לי אפשרות לרכוש כרטיס במחיר מוזל (בדר"כ דרך ארגון המורים או חבר) אבל גם אז, כיוון שצריך להמיר את הכרטיסים בקופה, אני קופץ לקנות את הכרטיסים כמה ימים לפני מועד ההקרנה וביום ההקרנה אני נכנס בלי לעמוד בקופה

פורסם

אתה לא חייב לחכות כמה שבועות,בכל סרט טוב (קפטן אמריקה,ומהיום ספיידרמן,ועוד סרטים) כל הרעש הוא בחמישי ושישי בערב שכל עמישראל מגיע בהמוניו.

בגלל זה אני תמיד הולך להקרנה בשבת בצהריים כשהאולם אולי 1/3 מלא,אתה יושב במקום שלך עד שמתחיל הסרט (רבע שעה-20דקות של פרסומות\טריילרים) ואז מקפץ בשמחה למקום נוח יותר ;) (או אם אתה גבוה,מדלג באלגנטיות בין שורה לשורה :p )

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...