Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

המטרה זה ליצור 2 מסלולים, "רגיל" ו"פרימיום".

רגיל זה בקופות ופרימיום זה באינטרנט (למה?, כי זה יותר נוח עבור הצרכן), אין לזה שום קשר לעלות המוצר עצמו, למרות שהוא עולה לחברה פחות, הוא נמצא בקטגוריית "פרימיום" ולכן עולה בהתאם.

תקראו טיפה את תורת התימחור בכלכלה ותבינו איך העולם מסתובב.

עריכה אחרונה על ידי saay222
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה פשוטה .... יש רק 2 רשתות.... אז אין תחרות ....

בנוסף בתי הקולנוע יוצאים ממרכז העיר לפריפריה בעיקר בגלל שמגורשים על ידי הקניונים.

גם את הבתי קולנוע בקרית אונו עומדים לסגור - היו בקניון באור יהודה וביהוד והם נסגרו כבר מזמן

הנפגעים העיקרים הם כמו תמיד נוער ופנסיונרים (וגם הורים ששוב צריכים להסיע)

פורסם

בבתי קולנוע אין באמת תחרות גם אם יהיו 10 רשתות, הבעיה היא רשות ההגבלים העסקיים שמאפשרת באימפוטנטיות שלה היווצרות קרטלים ותיאום מחירים.

פורסם
גם ישראכרט מציעים 1+1 ביס פלאנט באופן קבוע.

נראה לי שרק זוג אחד בכל תקופת חיוב ובהנחה שגיהצת לפחות 2500 שקל החודש.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

לא מצוין באתר,אפשרי להתקשר ולשאול.

1+1 על כרטיסים לסרט ברשת בתי הקולנוע יס פלנט וברשת רב חן

בכל ימות השבוע כולל חגים וסופי שבוע

ההטבה אינה תקפה לכרטיסי VIP ו/או אירועים מיוחדים והרצאות.

תקף להטבה אחת בשבוע קלנדרי ועד ארבע פעמים בחודש.

https://www1.isracard.co.il/prim125

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אתה לא חייב לחכות כמה שבועות,בכל סרט טוב (קפטן אמריקה,ומהיום ספיידרמן,ועוד סרטים) כל הרעש הוא בחמישי ושישי בערב שכל עמישראל מגיע בהמוניו.

בגלל זה אני תמיד הולך להקרנה בשבת בצהריים כשהאולם אולי 1/3 מלא,אתה יושב במקום שלך עד שמתחיל הסרט (רבע שעה-20דקות של פרסומות\טריילרים) ואז מקפץ בשמחה למקום נוח יותר ;) (או אם אתה גבוה,מדלג באלגנטיות בין שורה לשורה :p )

מסכים. זה מה שאמרתי. שאפשר ללכת מתישהו גם באמצע שבוע. אבל הרבה אנשים לא מסתכלים על ה 4 שח האלה לכרטיס בתור דיל ברייקר וקונים

פורסם (נערך)
לא מצוין באתר,אפשרי להתקשר ולשאול.

1+1 על כרטיסים לסרט ברשת בתי הקולנוע יס פלנט וברשת רב חן

בכל ימות השבוע כולל חגים וסופי שבוע

ההטבה אינה תקפה לכרטיסי VIP ו/או אירועים מיוחדים והרצאות.

תקף להטבה אחת בשבוע קלנדרי ועד ארבע פעמים בחודש.

https://www1.isracard.co.il/prim125

אני זוכר שבדקתי.

שים לב שיש להם 2 סוגי הטבות. הטבות רגילות לפי מסלולים והטבות "פרימיום". כשאתה בודק מה זה הטבות פרימיום אתה מגלה את זה.

מצאתי :

[h=3]מהי הטבת פרמיום?[/h]

הטבת פרמיום הינה הטבה ייחודית הניתנת ללקוח בכפוף לעמידתו ביעד החיובים החודשי (2500 ש"ח) ואשר מפורט בדף ההטבה ו/או באמצעי הפרסום השונים.

בכל כרטיס שברשותך הרשום למסלול תוכל לנצל 4 הטבות פרמיום שונות כל חודש בין מועדי החיוב שלך.

גם בלאומי קארד רשום שזה כפוף בשימוש של 1500 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי wa11a

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

ראיתי את הסעיף הזה (תנאים משפטיים),אבל לא מצאתי איפה כתוב (אם בכלל) שההטבה של יס פלאנט הינה פרימיום או רגילה.

אני מניח שהיא "רגילה" ולא מחייבת רכישות חודשיים בסך הסכום שציינת.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

כשמתחברים לחשבון רואים. אתה יודע מה אני אתחבר שוב ואבדוק.

הנה ניסיתי לממש את ההטבה :

הכרטיס אינו זכאי להטבה מאחר ולא עמד בשימוש של 2500 ש"ח בחודש קודם.

באפשרותך לקבל הטבת בונוס בכפוף לשימוש בסך 2,500 ₪ במהלך החודש.

עריכה אחרונה על ידי wa11a

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

התנאי באמריקן אקספרס הוא 3K

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
המטרה זה ליצור 2 מסלולים, "רגיל" ו"פרימיום".

רגיל זה בקופות ופרימיום זה באינטרנט (למה?, כי זה יותר נוח עבור הצרכן), אין לזה שום קשר לעלות המוצר עצמו, למרות שהוא עולה לחברה פחות, הוא נמצא בקטגוריית "פרימיום" ולכן עולה בהתאם.

תקראו טיפה את תורת התימחור בכלכלה ותבינו איך העולם מסתובב.

אני חושב שהמחיר בקופה יותר זול, כי מי שקונה כרטיס בקופה בדרך כלל מגיע לפחות שעה לפני תחילת הסרט, מה שמשאיר לו זמן להסתובב במתחם ולשרוף כסף. מי שקונה כרטיסים מראש יכול הרשות לעצמו להגיע חמש דקות לפני תחילת הסרט ולא מסתובב בחנויות המתחם.

פורסם

זה כל כך ידוע ולא מפתיע שברגע שזה יצא לפרסום כבר ידעתי מה הולך לקרות (נכון , להכניס את העמלה ביחד עם מחיר הסרט ) . הדבר היותר מרתיח זה שמשלמים עמלה על כל כרטיס ב-נ-פ-ר-ד . נכון , אם אתה מזמין מאה כרטיסים (סתם לצורך המחשה , אתה משלם עמלה על כל כרטיס) . לא מבין את העזות מצח הזאת. אותו דבר המשרדי כרטיסים שמעיזים לגבות 15 שקלים "דמי טיפול" . ניסיתי כבר לגשש לגבי ייצוגית , הבנתי שזה חוקי . כנראה שעד שלא יעיפו את כל הלוביסטים מהכנסת אנחנו נמשיך לאכול ח** .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

בהצלחה.

קשרי הון-שלטון לא יעלמו, והלוביסטים הם המקף שמחזיק אותם ביחד.

כמו שאמרתי בשרשור אחר, האדם הפשוט בחיים לא יוכל לנצח.

פורסם

אני חושב שהסיבה שבתי הקולנוע גובים יותר כסף בהזמנה באינטרנט (יותר מ"הם יכולים"), זה כדי לגרום לאנשים להעדיף להגיע למקום ורק אז להזמין - ואז הם צרכנים שבויים, וגם אם נגמרו הכרטיסים לסרט והשעה שהם רצו, הם כנראה לא ילכו למקום אחר אלא יתפשרו על סרט אחר או ימתינו במקום. אגב, אותו כנ"ל עובד לגבי הנחות לכוחות הבטחון שגורמות להזמנה באינטרנט להיות פי 2 יותר יקרה.

• תוכן חדש...