Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבת זוגתי יש גולף לבנה, במהלך תקופה היא חנתה תחת עץ שכנראה מילא לה את הרכב בנקודות שחור שלא יורדות בשטיפה.

בנוסף יש את ה"ג'ינג'ים" הידועים.

ניסיתי אתמול עם פוליש עדין 205 להוריד אך ללא הצלחה, בסוף עשיתי פלסטלינה למכסה מנוע אך זה דרש המון מעברים מה שהקשה והאריך את העבודה.

האם קיים חומר בצורת תרסיס שניתן לרסס על הרכב שפשוט "ימיס" את הנקודות ויוריד אותם? משהו בסגנון איירון איקס?

תודה על העזרה!

Got To love It

פורסם

תלוי מה זה החומר הזה, איירון איקס מסיר מתכת משקעי מתכת (איירון).

פלסטלינה עושים לפני פוליש, אם פלסטלינה מורידה את זה תמשיך איתה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לעצלנים ולרכב שמצריך עבודת פלסטלינה קשה אני ממליץ על פלסטלינה איכותית למשל של מגווירס, לי יש את האגרסיבי על רכב לבן ללא שום בעיה, מה שאתה עובר בפלסטלינה רגילה 3 פעמים בפלסטלינה הזאת פעם אחת, המחיר בהתאם.

Miata ND2

פורסם

עברתי עם פלסטלינה של מגווירס, זה לא קשור לעצלנות אלא חיסכון בזמן.

אין לי יום שלם לעבור על רכב עם פלסטלינה.

אני יודע שאיירון מוריד משקעים השאלה אם הוא מוריד "ג'נג'ים" ונקודות שחורות (כנראה משהו שהעץ מפריש/מישהו אמר לי חרא של זבובים?!).

Got To love It

פורסם

אין לי מושג מה זה ג'נג'ים אבל אם אתה מצליח להוריד משהו מהפח עם פלסטלינה ולא עם פוליש, אתה עובד עם פוליש לא נכון.

פלסטלינה לא מורידה מעובי הלקה לעומת פוליש, פוליש גס הרבה יותר (לא שפלסטלינה גסה בדרך כלשהי).

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

עבדתי עם ה205 ופד צהוב. היה ברור לי שזה לא השילוב הנכון (לא של החומר ולא הפד).

חשבתי אולי במקום לעבוד עם פוליש גס אולי יש תרסיס שיוכל לעשות את העבודה בלי להוריד לכה.

אני אצלם ויעלה מאוחר יותר.

Got To love It

פורסם

אני לא אוהב להשתמש בפלסטלינה , אני משתמש ב iron out של auto finesse , החומר פשוט מדהים עושה עבודה מדהימה , משאיר את הפח כמו משי , חלק ללא משקעים .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

• תוכן חדש...