Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפחות בהפעלה הראשונית הוא לא רץ מהר כמו הנקסוס.

הוא גם לא ירוץ..

טאצוויז של סמסונג זו רעה חולה.

אבל תתחדש!

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Spire

תודה רבה על הביקורת המפורטת והמעמיקה. יש לי תחושה שהתבייתתי על המכשיר הנכון, למרות שמנטלית עדיין קשה לי לעבור מ iOS לאנדרואיד.

רק שאלת הבהרה, מה הכוונה בפרוץ? יש בארץ פרוצים ולא פרוצים ?

ומה זה rs?

אני חשבתי לחפש את הדגם 821. על מה לשים לב בדיוק בחנות?

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם (נערך)

RS זה הבחור עם הפורד פוקוס הלבנה בסמלון, הגבתי לשאלה שהוא שאל.

לגבי פרוץ/לא פרוץ: נכון בווינדוס יש את התיקייה של הווינדוס עצמו? ששם נמצאים כל הקבצים של מערכת ההפעלה? אז באנדרואיד יש אפשרות להוריד אפליקציה שמאפשרת לך לראות, להזיז, למחוק וכו' את כל הקבצים על המכשיר, חוץ מאותה תקייה שבה נמצאים הקבצים של מערכת ההפעלה עצמה. כש"פורצים" מכשיר אנדרואיד (השם המדעי זה "לעשות Root") מקבלים גישה לקבצים האלה. עכשיו תכל'ס, מעניין ת'סבתא שלי שאני יכול לראות את הקבצים האלה, הקטע הוא שהגישה הזאת מאפשרת לך להתקין "רום" (גרסה אחרת של מערכת ההפעלה) שדורס את המערכת הקיימת וככה אתה בעצם מחליף מערכת הפעלה לאחת "מקוסטמת" (יענו בהתאמה אישית). יש לרוט עוד המון יתרונות (כמו למשל לחבר כבל OTG שמאפשר לך לחבר לטלפון דיסק און קי או קורא כרטיסים עם כרטיס זכרון של מצלמה ולראות/למחוק/לשלוח/לשתף עם החברים בפייסוש את הקבצים האלה ישירות בטלפון) אבל הבטחתי שאני לא אחפור אז זה ככה על קצה המזלג. אין לי מושג מה מוכרים בארץ, את שלי הביאו לי מארצות הברית. הדרך הכי פשוט לבדוק אם למכשיר יש רוט זה לבדוק אם יש מנעול לבן ופתוח מתחת ללוגו של גוגל כשהמכשיר עולה.

כזה:

maxresdefault.jpg

בלי קשר לעובדה שאני מת על הטלפון הזה, אני חושב שהמעבר מ-IOS לאנדרואיד יהיה הכי קל וחלק באמת לנקסוס, הוא לא מפגיז אותך עם כל היכולות של אנדרואיד ומליונים של ווידג'טים ואפשריות על ההתחלה כמו שהרבה חברות יודעות לעשות ובאמת מאפשר לך to ease into it בקצב שלך. רוצה אפליקציה? תוריד, זה איזה הגדרה חבוייה במכשיר. בא לך להתנסות עם ווידג'טים? חפש, תראה מה מתאים ותתקין. זה לא משהו שאתה פתאום רואה על המסך בפעם הראשונה שאתה מפעיל את הטלפון ואין לך מושג מה לעשות עם זה.

לי יש את ה-820 והאמת היא שעד שקיבלתי אותו לא היה לי מושג מה ההבדלים, אחרי שקיבלתי אותו הבנתי שההבדל הוא תמיכה בדור 4. אני לא רואה באמת סיבה להעקש עליו אלא אם כן אתה באורנג' וחושב שיש סיכוי שהם ירימו את רשת הדור הרביעי שלהם לפני שתחליף מכשיר (אני בגולן אז זה בכלל לא מעניין אותי). לגבי למה לשים לב בחנות - שים לב שגוגל הוציאה מהדורה "שנייה" של הנקסוסים שבה לא היו שתי בעיות שהיו במהדורה הראשונה: מקש הכיבוי ומקשי הווליום ב"נגלה" הראשונה זזו בתוך השקעים שלהם, ממש אפשר להרגיש את זה בקלות, במהדורה השנייה סידרו את זה והם יותר מוצקים. חוץ מזה עשו חורים יותר גדולים לרמקול ולמיקרופון, אבל את זה יהיה קשה לבדוק בלי מכשיר אחר להשוואה.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

Spire, תודה על כל ההסברים שלך, אתה משכנע ממש טוב. בסוף (גם) אני אשתכנע ללכת על הנקסוס 5 (עדיין מתלבט בינו לבין ה-G2.. יש לי עד חודש להחליט) :D

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

וואו, איזה "מלחמה" פתחתי פה...

בכל מקרה, אני עם הS5 ואשתי עם הנקסוס 5 D820.

אז היום בלילה יגיע לסופו מבחן השוואתי ענק של 24 שעות שיכריע, האם הגלקסי S5 שווה את תוספת המחיר לעומת הנקסוס? (רמז, צפו להפתעה!)

פורסם
יש לי נקסוס 5 ואף פעם לא ידעתי שיש לו טעינה אלחוטית. איך אני בדיוק מפעיל את האפשרות הזאת?

כמו שרשמו לך האפשרות מובנית במכשיר ואין צורך להפעילה.

כל מה שאתה צריך זה להניח את המכשיר על משטח טעינה.

אתה יכול למצוא באיביי באיזור ה40 ש"ח.

במידה ואתה לא מסתדר עם איביי אתה מוזמן לפנות אלי ואני יזמין לך.

פורסם
וואו, איזה "מלחמה" פתחתי פה...

בכל מקרה, אני עם הS5 ואשתי עם הנקסוס 5 D820.

אז היום בלילה יגיע לסופו מבחן השוואתי ענק של 24 שעות שיכריע, האם הגלקסי S5 שווה את תוספת המחיר לעומת הנקסוס? (רמז, צפו להפתעה!)

24 שעות זה לא מספיק זמן בכדי לצאת בהצהרה איזה מכשיר עדיף.

בשביל תוספת של 1400 שקלים בהחלט עדיף נקסוס.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

אני לא יודע אם זה מה שהתפרש מדבריי, אבל אני לאו דווקא מסכים איתך, מרק. בשביל מישהו כמוך, שיכול, יודע ורוצה להתעסק הנקסוס עדיף אפילו אם הוא היה נמכר באותו מחיר. הוא עדיף בשבילך כי זה מה שאתה צריך. בשביל מישהו אחר שלא רוצה להתעסק עם כלום ורוצה מכשיר חזק, מהיר ועם כל הלייטסט אנג גרייטסט, הייתי ממליץ לקנות את הגלקסי.

לכן, פיש - אני לא חושב שההשוואה שלך תוכל להיות רלוונטית ל- 100% מהאנשים. אתה יכול להגיד איזה מהמכשירים עדיף לך ותוכל לעדכן אותנו אם עשית את הבחירה הנכונה. אני אשמח אם גם תפרט למה אתה מעדיף את אחד או את השני כדי שאנשים שההתלבטות הזו רלוונטית לגביהם יוכלו להחליט האם הם מסכימים איתך או שחשובים להם דברים אחרים.

שוב, שלא יתפרש מדבריי אחרת, שני המכשירים מעולים, מצויינים, טופ אוף דה ליין ובאמת שאף לא אחד מהם הוא לא טוב. השאלה היא מה מתאים לכל אחד.

ג'יימס - כן, שמעתי על זה משהו אבל לא יצא לי להתעמק, בכל אופן הרום של PA קולע בדיוק לטעם שלי ככה שאני לא רואה צורך בלקסטם הגדרות נפרדות. בכל אופן, מין הראוי שאני אבדוק את הנושא הזה יותר לעומק.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אני לא יודע אם זה מה שהתפרש מדבריי, אבל אני לאו דווקא מסכים איתך, מרק. בשביל מישהו כמוך, שיכול, יודע ורוצה להתעסק הנקסוס עדיף אפילו אם הוא היה נמכר באותו מחיר. הוא עדיף בשבילך כי זה מה שאתה צריך. בשביל מישהו אחר שלא רוצה להתעסק עם כלום ורוצה מכשיר חזק, מהיר ועם כל הלייטסט אנג גרייטסט, הייתי ממליץ לקנות את הגלקסי.

תן לי כמה דוגמאות ספציפיות למה עם נקסוס 4 כן צריך להתעסק ואם גלקסי לא.

מה חסר לי שיש בגלקסי מובנה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

ג'יימס - כן, שמעתי על זה משהו אבל לא יצא לי להתעמק, בכל אופן הרום של PA קולע בדיוק לטעם שלי ככה שאני לא רואה צורך בלקסטם הגדרות נפרדות. בכל אופן, מין הראוי שאני אבדוק את הנושא הזה יותר לעומק.

אז כדאי שתבדוק.

המכשיר שלי (n4) עם רום סטוק ומקוסטם מכפתורי ניווט ועוד הסטטוס בר. :)

תן לי כמה דוגמאות ספציפיות למה עם נקסוס 4 כן צריך להתעסק ואם גלקסי לא.

מה חסר לי שיש בגלקסי מובנה ?

הדוגמא הכי פשוטה שצצה לי בראש, תיקיות במגירת האפליקציות.

ועוד משהו, כפתורי הגדרות מהירות בסטטוס בר.

נקסוס מגיע עם לאונצ'ר סטוק ריק וחסר פיצ'רים.

פורסם

ג'יימס, יש לאבי מוטורולה מוטו G, ואני רוצה לעשות את המכשיר שלו ליותר פשוט לתפעול, בדגש על חלוקה לתיקיות בתפריט האפליקציות (לא במסכי הבית), להפחית מסכי בית מ5 ל3, לקסטם את הסטטוס בר שיהיה עם כפתורי הגדרות מהירות.

השאלה היא האם ההתנהלות בקסטום זהה לנקסוס? מדובר בגוגל אדישן.

וכמובן אשמח למדריכים בנושא.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
24 שעות זה לא מספיק זמן בכדי לצאת בהצהרה איזה מכשיר עדיף.

בשביל תוספת של 1400 שקלים בהחלט עדיף נקסוס.

אולי בשבילך.

אבל תוספות כגון מצלמה הרבה יותר טובה ועם המון פיצ'רים, חישן טביעת אצבע, הגנה ממים ואבק, חיישן דופק, אופציה להחלפת סוללה, אופציה לכרטיס זיכרון, כניסת USB 3, מסך נוח יותק לקריאה בשמש ישירה, ספיקר חזק משמעותית, מעבד קצת יותר חזק,השקה מאוחרת יותר, אופציה לביטוח ואחריות יבואן (לצורך העניין נגיד שזה שווה משהו...) פריסה תשלומים בקניית המכשיר וזמן סוללה טוב משמעותית ואלו רק התוספות שיש לסמסונג בניגוד לנקסוס שאני נותן בשליפה מהמותן בלי לחשוב יותר מדי...

מספיק שחלק קטן מתוספות כאן שווה לקונה פוטנציאלי 1400 ש"ח יותר ופוףףף, למה לרשום "בשביל תוספת של 1400 ש"ח בהחלט עדיף את הנקסוס" זה לא מי יודע מה עזרה לחברי הפורום המבולבלים

• תוכן חדש...