Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי עם NOTE 3 ביומיים האחרונים, לא מבין את אנשי הNOTE...

פשוט מזעזע.

אין אופציה להקליד עם יד אחת חוץ "מלכווץ" את המסך באופציה המובנית של המכשיר.

שמתי אותו בכיס הקדמי ובחורה במשרד העירה לי שהיא מבינה שאני שמח לראות אותה...

אני מדבר איתו בשיחה ומרגיש ונראה כאילו הצמדתי פלאזמה לאוזן.

לצערי הוא לא בשבילי. (אגב, לטעמי גם הנקסוס, הS3 וכו' גדולים מידי)

פורסם

USB3, תתחדש!

נכון! זה בדיוק הכניסה שיש שם..

לא בדיוק הבנתי האם היא פשוט מעבירה נתונים יותר מהר או גם נותנת טעינה מהירה יותר.

וגם לא הבנתי אם אין לי במחשב USB 3 אז היא בעצם לא רלוונטית או שעדיין עדיף להשתמש בה במקום המיקרו USB הרגיל?

פורסם

USB 3 מאפשר לך העברת נתונים מהירה בפי כמה מן הסתם. גם לגבי הטעינה, לחלק מהלוחות אם יש אפשרות לטעון טעינה מהירה כמו טעינה רגילה ( דרושים לכך דרייברים ולחבר לכניסות הנכונות בהתאם לכל לוח) ובאופן כללי, USB 3 מעביר בערך ( רגיל, ללא תוספת טעינה מהירה ) כ 900 mA שזה קרוב לשקע קיר.

פורסם
יש לי נקסוס 5 ואף פעם לא ידעתי שיש לו טעינה אלחוטית. איך אני בדיוק מפעיל את האפשרות הזאת?

יש לך ואתה מרוצה?

יש לך ואתה מתוסכל?

יש לך עכשיו, ומה היה לך קודם?

(במסגרת הרהורי הכפירה ולקראת החלטה סופית טרם רכישה)

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם
יש לי נקסוס 5 ואף פעם לא ידעתי שיש לו טעינה אלחוטית. איך אני בדיוק מפעיל את האפשרות הזאת?

אתה צריך לרכוש מטען אלחוטי ולהניח את המכשיר עם הגב למטען.

איזה כייף לי :)

פורסם

תוכל בבקשה לתת קישור למטען כזה?

יש לך ואתה מרוצה?

יש לך ואתה מתוסכל?

היה גלקסי S2 שהתפגר ביום בהיר ללא אזהרה מוקדמת. אני מרוצה מאוד מהנקסוס - הוא חזק, מהיר, יציב, זמן הסוללה יחסית סביר וגם לא ממש הצלחתי להבין מה בדיוק הבעיה עם המצלמה שלו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

וגם לא הבנתי אם אין לי במחשב USB 3 אז היא בעצם לא רלוונטית או שעדיין עדיף להשתמש בה במקום המיקרו USB הרגיל?

לדעתי,אם תחבר משקע USB3 במכשיר,לשקע המחשב (נניח הוא USB2) אז הוא יטען לאט יותר כי שניהם לא אותו תקן (USB3).

זה עובד ככה אוטומטיק1?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
יש לך ואתה מרוצה?

יש לך ואתה מתוסכל?

יש לי נקסוס 5 פחות או יותר מאז שהוא הושק (נקנה בסוף נובמבר), לפניו היה גלקסי נקסוס (הנקסוס השלישי) ולפני היה HTC דיזייר.

הסיבה לזה שקניתי אותו (והיא גם הסיבה שקניתי גלקסי נקסוס לפניו) היא כי כשהייתי עם הדיזייר מצאתי את עצמי מחליף כל פעם רום לכזה עם גרסת אנדרואיד העדכנית ביותר והבנתי שעם נקסוס אני לא אצטרך לעשות את זה, כי הוא יתעדכן לבד.

אני מאוד מרוצה ממנו. מאוד מאוד מאוד מרוצה ממנו.

סוללה - מחזיקה יומיים של שימוש קל יחסית בלי יותר מדי בעיה (עם אני משתמש בניווט או גולש אז היא נגמרת דיי מהר - עניין של 5-6 שעות והוא מת), אבל בשבילי זו לא בעיה כי יש לי מטען במשרד, יש לי מטען ברכב ויש לי מטען בתיק שאיתו אני הולך לכל מקום כמעט.

מצלמה - לא יודע, תכל'ס דיי בסדר במושגים של מה שאני מצפה מטלפון. בשביל תמונות אמיתיות יש לי DSLR ועם הטלפון עשיתי עד היום אולי 20 תמונות לשימוש עצמי. יוצא שאני מצלם דברים בשביל העבודה או בשביל להראות למישהו משהו ומהבחינה הזאת הוא עושה את העבודה מצויין כי לא צריך איכות מטורפת, סך הכל שיראו את כל הפרטים/טקסט של מה שזה לא יהיה.

שימוש יום יומי - אני מאוד מבסוט בגלל שאין בנקסוס את כל האפליקציות מוצצות המקום/מעבד/סוללה. אני מספיק בטוח בכישורי החיפוש-בגוגל-פליי-סטור שלי כדי למצוא את האפליקציות/ווידג'טים שאני צריך. יש לי על המכשיר בדיוק מה שאני צריך ולא שום דבר מעבר לזה. במקרים קיצוניים שבהם אני צריך אפליקציה מסויימת שלא נמצאת בפליי סטור אני פשוט מחפש אותה בגוגל ומוריד בדיוק באותה צורה.

מסך - 5 אינץ' לטעמי זה גדול מדי, גם על ה- 4.7 של הגלאקסי נקסוס לא מתתי, אבל אין מה לעשות. חוץ מזה המסך מ-ד-ה-ים(!!!) בפעם הראשונה שהסתכלי עליו אני דיי משוכנע שבהיתי כמה שניות עם פרצוף אטום, 445 (או משהו כזה) PPI לא הולך ברגל. למעשה עד היום כשאני מסתכל במסך הזה על תמונות שצילמתי עם המצלמה (האמיתית) שלי, אני נדהם מרמת הפירוט. לשם השוואה, יש לי לפטופ מולטימדיה עם מסך 17.3 אינץ' FHD שנחשב לאחד הטובים בתחום (כשקניתי אותו, לפני קצת פחות משנתיים) ועל המסך של הנקסוס הכל נראה פי כמה יותר טוב.

לאג, זריזות, תקיעות, ירקות - אין. המכשיר רץ מאוד חלק ומאוד מהר. זה חלק מהיתרונות של מערכת נקייה וקלילה. גם אחרי שהעמסתי עליו אין ספור אפליקציות וכמה ג'יגהבייטים של זבל, הוא עדיין לא מראה שום סימנים של התעייפות.

נכון, אי אפשר להרחיב את הזכרון, אבל למה לעזאזל שאני אצטרך יותר מ- 32 ג'יגה?? את הנקסוס שלי קניתי עם 16 גי'גה מבחירה, מכון לעכשיו יש לי 10.5 ג'יגה פנויים. תמונות? הכל מסתנרכן לחשבון בגוגל, אין מקום על הטלפון, תמחקו תמונות, הגישה לתמונות שנמצאות בגוגל היא בדיוק מאותה אפליקציה כמו התמונות הרגילות. משחקים? איזה משחקים כבר תופסים כל כך הרבה מקום? פאקין GTA 5 תופס 14 ג'יגה. סרטים? מוזיקה? הכל אפשר לראות ולשמוע בסטרימינג וגם אם לא, מי מחזיק יותר מ- 10 ג'יגה של מוזיקה על הטלפון?

נכון, אי אפשר להוציא את הסוללה, זה מבחינתי החסרון הכי גדול מאחר שבגלקסי נקסוס ובדיזייר לפניו זה היה ריטואל שבועי כי הם היו נתקעים ומפסיקים להגיב. פה זה פשוט לא קורה. ואם כן, מחכים חצי דקה והוא נדלק.

RS- אל תקנה נקסוס "פרוץ". במיוחד לא אם הוא עולה יותר. תקנה רגיל ותשלח לי הודעה פרטית. לפתוח את הבוטלואודר זה עניין של קליק אחד על העכבר ובערך שלוש פעולות בטלפון. אם תרצה, גם להתקין רום אחר זה עניין של כמה דקות בודדות (אחרי ההורדה של הקובץ עצמו). אני אישית משתמש בפרנויד אנדרואיד ונורא מבסוט, הרום שלהם סוגר בדיוק את כל הפינות שמהן הייתי פחות מרוצה (אייקון סוללה עם אחוזים [איך עדיין אין את זה בדיפולט אני לא יודע...], אופציה לעבוד עם מסך מלא - בלי סטאטוס בר והכפתורים למטה ואפשרות ל- quick pull down setting - משיכה של הסטאטוס בר מצד ימין מביאה אותך למסך של חלק מההגדרות)

אוטומטיק1 - תסלח לי אבל אתה מדבר שטויות, למרות שלשמוע את זה מבעלים של טלפון "פרימיום" זה דיי מובן. אין שום קשר ל"סטאטוס של המכשיר ביד שלך" ואין שום קשר לאם אתה רוצה את הטוב ביותר. המכשירים האלה פונים לשני סוגים שונים לגמרי של קהל יעד. הגלקסי S5 הוא מכשיר מדהים שמגיע עם המון פיצ'רים אאוט אוף דה בוקס מה שנקרא והנקסוס הוא יותר מכשיר לאנשים שיודעים בדיוק מה הם רוצים ויכולים לעשות את זה לבד.

החומרה של הגלקסי טובה יותר, אין על זה וויכוח, אבל הוא צריך את החומרה הזאת כדי להריץ את כל האפליקציות שסמסונג הטמיעו בו. הנקסוס מספק את אותה חוויית משתמש (אם לא טובה וחלקה יותר) עם חומרה פחות טובה כי הוא פשוט לא צריך אותה. ואם הגלקסי פותח את הדפדפן ב 0.05 שניות מהר יותר, אז ביג דיל. בעולם האמיתי אין לזה שום משקל, אולי רואים את זה כשמציבים אותם אחד ליד השני, אבל אצל המשתמש היחיד זה לא בא לידיי ביטוי כהוא זה.

לגבי שאר הדברים כמו המצלמה והסוללה הרחבתי כבר אז אני לא אחזור על זה, חפרתי מספיק.

עריכה: אלוהים אדירים! אני מצטער על החפירה. אני ממש חייב לעבוד על כישורי העברת הרעיונות שלי בפחות מילים. עמכם הסליחה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...