Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיבת דואר חינמית

ד ו ד
שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

תיבת מייל שאתה מקבל בחינם מספק האינטרנט שלך

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לספק האינטרנט יש התחייבות כלשהי כלפיך. ספק דואר חינמי לא חייב לך כלום, ויכול ביום אחד בהיר לסגור לך את התיבה בלי לתת דין וחשבון לכך, או למכור את התוכן של המיילים שלך לגורם שלישי ללא ידיעתך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני סומך על גוגל/מייקרוסופט שגם אם יחליטו לסגור לי את התיבה, ימצאו לי פתרון הולם. מספקי האינטרנט המקומיים אני מצפה רק לאלמנט, וזה מה שאני מקבל לרוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ומיקרוסופט היא ממש דוגמה של הזכות לפרטיות.

http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3627219,00.html

"איפה הקבצים שלך?"

"בטוחים בענן"

כן בטח, כשהחברות הגדולות מספסרות בקבצים שלכם, תהיו בטוחים שבחיים לא תוכלו לאבד אותם, גם אם ממש ממש תרצו.

אותי מעניין כמה זמן יקח למיקרוסופט ולגוגל להבין שכל אחד מחזיק ב-50% מהמידע על האוכלוסייה, וששווה להם לשתף פעולה.

ואז זאת כבר תהיה מפלצת שאף אחד לא יוכל לעצור.

עריכה אחרונה על ידי saay222
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית תודה לכל המגיבים. רציתי קצת "להקשות" על גימייל וגוגל האמא את מלאכת איסוף מידע עלי. בסך הכל נראה לי הוגן (צוחק) לחלק את המידע האישי בין עוד כמה סקרנים שיעשו כמה דולרים מהמידע הבאנלי שיאספו מהסטורית הגלישה והחיפושים שלי ברשת. יש לי כוונה לנטוש את בזק ב'ל וצריך להכין כתובת מייל כדי ליצר רציפות תקשורת, שהפכה לכל כך משמעותית בימים אלה. בינתיים מחפש שרת מייל שאיננו קשור לגדולים כמו מיקרוסופט, גוגל, יאהו וכ'ו. מה דעתכם על http://www.gmx.co.uk

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמרו פעם, "אם אתה מקבל שירות כלשהו בחינם, תבין שאתה לא הלקוח, אתה המוצר".

אם אתה מודאג לפרטיות שלך, תשלם על תיבה, אם לא, אז אין באמת משמעות אצל מי תפתח את התיבה, בסופו של יום יש רק 3 שחקנים ראשיים במשחק הזה, ותהיה בטוח שזה יגיע לאחד משלושתם בכל מקרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיף שהמידע יגיע לגוגל ולא לחברה קטנה ומצוצה מהאצבע.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמרו פעם, "אם אתה מקבל שירות כלשהו בחינם, תבין שאתה לא הלקוח, אתה המוצר".

אם אתה מודאג לפרטיות שלך, תשלם על תיבה, אם לא, אז אין באמת משמעות אצל מי תפתח את התיבה, בסופו של יום יש רק 3 שחקנים ראשיים במשחק הזה, ותהיה בטוח שזה יגיע לאחד משלושתם בכל מקרה.

לפעמים אני המוצר או במילים אחרות הלקוח שיחטט בפרסומות ויכניס לבעלי השרת כמה סנטים. בס"ה הרבה תוכניות עסקיות מצהירות שההכנסות מקליקים על פרסומות מאפשרת להם, גם לתת שרות חינם וגם להתפרנס בו זמנית. ברור, וכולם מודעים לכך שהמון אתרים סוחרים במידע אישי , כל עוד זה לא יורד לרזולוציות פרטניות ואישיות שיערב להם, זה במקרה הטוב WIN WIN SITUATION

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...