Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

ב2011 פרסמתי פוסט לגבי גל גניבת הג'אנטים שתקף אז את אזור חיפה והקריות (4 מכוניות ברחוב קטן בכמה חודשים).

עד כה העסק נרגע אם כי היום קמנו לחדשות לא כל כך משמחות.

אתמול בלילה נגב סט ג'אנטים של יונדאי I35 חדשה דנדשה שרק נקנתה של שכן שלי בקרית מוצקין.

חשוב לציין שהגנבים כנראה מיומנים מאוד ובעלי תושיה ואומץ שכן הרכב הקורבן חנה בחניה פרטית של הבניין (ללא מחסום) , אזור מואר מאוד

מול הבניין (בניין של 18 קומות) ובמרחק של פחות מ50 מ' מהכניסה לבניין ( שם מותקנות המון מצלמות בולטות לעין).

כמה פרטים שיש לנו :

1)פעם קודמת זיהינו רכב מסוג BMW X5 ממודל 2004 שיתכן והיה שייך למעורבים (יתכן שמדובר באותה כנופיית גנבים).

2) כל העסק הזה מתרחש בשעות הלילה המאוחרות (להערכתי 2-4 לפנות בוקר).

3)מדובר בכנופייה מקצועית -4 ג'אנטים בשקט , עבודה נקייה מאוד (החברה של המז"פ לא מצאו שום טביעת אצבע או סימן זיהוי).

מטרת הפוסט להזהיר את כל חברי הפורום ומשפחותיהם שגרים באזור -תפקחו עיניים בשעות הלילה ואם אתם מזהים רכב חשוד/לא מוכר מסתובב באזור בשעות הלילה לא להתבייש להתקשר ולדווח/ לרדת ולהבריח אותם.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

זה מרתיח כל כך שזה כ"כ פשוט לעשות את זה והם פשוט עושים.

כמו שאני מכיר את עצמי הייתי נשאר ער לילות כדי להשגיח שהכל שם בסדר, אולי הייתי מעלה את הג'אנטים לישון בבית.

אני מאמין שבורג נעילה שונה מהשאר לא עובד עליהם.

ברצינות שכמה שכנים ביחד ישכרו שומר ללילות לבניין ותתחלקו בתשלום.

עריכה: תתקינו ברכבים מצלמות דשבורד קידמית ומצלמה אחורית שתצלם רצוף במשך הלילה.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם (נערך)

הבעיה שקשה מאוד לעלות עליהם.

אתמול לדוגמא הלכתי לישון באזור 2 ומשהו ולא ראיתי שום דבר חשוד (אני נוהג תמיד להסתכל מהחלון/לצאת למרפסת).

חוץ מזה בעיה נוספת שהם עושים את זה פעם ב.. ולכן יתכן שבשבועיים הקרובים הכל ירגע ופתאום עוד אירוע בבניין סמוך.

בעבר היה לנו שומר לילה בבניין במשך תקופה והוא פוטר לאחר שפרצו לרכב וגנבו רכוש של אחד השכנים .

ודווקא גם אני חשבתי על ברגי נעילה לדעתי זה יכול לעכב אותם (ברור שהם לא פותחים ידנית , אני בטוח שיש להם ציוד מתקדם).

עריכה אחרונה על ידי BIG PAPA

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם
הבעיה שקשה מאוד לעלות עליהם.

אתמול לדוגמא הלכתי לישון באזור 2 ומשהו ולא ראיתי שום דבר חשוד (אני נוהג תמיד להסתכל מהחלון/לצאת למרפסת).

חוץ מזה בעיה נוספת שהם עושים את זה פעם ב.. ולכן יתכן שבשבועיים הקרובים הכל ירגע ופתאום עוד אירוע בבניין סמוך.

בעבר היה לנו שומר לילה בבניין במשך תקופה והוא פוטר לאחר שפרצו לרכב וגנבו רכוש של אחד השכנים .

ודווקא גם אני חשבתי על ברגי נעילה לדעתי זה יכול לעכב אותם (ברור שהם לא פותחים ידנית , אני בטוח שיש להם ציוד מתקדם).

ציוד חשמלי ומתקדם דיי מרעיש, ציוד ידני שקט יותר.

בכל מקרה מצלמות דשבורד תמיד טוב.

מעבר לזה אם אתה חונה במקום קבוע, יש לך אפשרות להציב מצלמה בחנייה (אפילו מצלמת IP) ולחבר אותה למחשב \ מכשיר שיתריאה כשהוא מזהה תזוזה.

או אופצייה נוספת להכניס חיישן תנועה לרכב ולכוון אותו על רגישות גבוהה, ברגע שיש תזוזה (והקלה ביותר ברכב) מיד הוא יתריע לך על זה באסמס או כל דבר אחר.

אפשרי מאוד לעשות עם סמארטפון.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אתה אומר שיש כבר מצלמות בבניין, יהיה קושי גדול להוסיף אחת לכיוון החניה? תשקלו זאת.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...