Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

myfjbjoledn1.jpg

התקלה הראשונה לא הבנתי מה זה אבל אחרי איפוס זה נעלם.

התקלה השלישית נפתרה על ידי החלפת מנורת ברקס שרופה.

התקלה השניה שלפי מה שחבר אומר זה בעיה בטיימינג. הרכב עוד לא עשה טיימינג עדיין. מדובר באיביזה קופרה 2008.

מישהו יודע מה התקלה אומרת ואיך פותרים אותה?

תודה.

פורסם

התקלה הראשונה אומרת שהנעת את הרכב עם מפתח לא מקודד. במקרה שלך הרודנית מנתקת את האימובילייזר ולכן המחשב מזהה את זה כמפתח לא מקודד.

התקלה השלישית אומרת שהמתח במפסק של האור ברקס בדוושה לא תקין. במקרה שלך מנורה שרופה.

לתקלה השלישית יש לך פתרונות נפוצים בקישור מעליי. בנוסף היה שרשור לא מזמן של מוסך רון איך לבדוק תזמון דרך ואג קום למנועי TSI

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

זה לא מנוע TSI.

אני טוב באנגלית אבל לא הכי הבנתי מה כתוב שם.

מישהו יכול לעזור לי ולתרגם?

כתוב שם שסימפטום אפשרי הוא איבוד כוח. מה הכוונה באיבוד כוח? כי אני לא מרגיש משהו מיוחד באוטו, האוטו נוסע כמו שצריך מבחינת כוח (אוטו מקורי).

פורסם (נערך)

כמדומני ברכב שלך זו רצוע ולא שרשרת.

הכוונה לאיבוד כוח זה שהרכב לא סוחב בשפה הפשוטה או שסוח פחות, בכל מקרה רשום שמדובר בסימפטום אפשרי ולא מחייב.

לגבי האפשרויות -

1 -בעיה בחיישון שסטום קאמשאפט , רצ"ב לינק לחיישן המדובר באיי באי

http://www.ebay.com/itm/Audi-VW-N205-Valve-camshaft-control-valve-NEW-OEM-/271422921261?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3f32111a2d&vxp=mtr

2 - בעיה בממסר של משאבת דלק.

3 - בעיה בטיימינג עצמו.

כדי לאבןח במדוייק גש למוסך או שתייעץ עם רון אולי מכיר את הבעיה.

עריכה אחרונה על ידי v.ch
  • תוכן חדש...