Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

אשמח לעזרה בבחירת הפורד פיאסטה המושלמת :)

לאחר מחשבה, בדיקות וקריאה מרובה בפורום, אני די מכוון על הפורד פיאסטה.

מעבר למה שקראתי, יש לי היכרות לא רעה עם אחותה הגדולה הפוקוס החדשה וניכר שפורד מפנקים בתא הנוסעים ובחוויית הנסיעה.

התקציב שלי סובב סביב 80 אלף ואני רואה שיש כמה מפרטי מנוע - 1.2, 1.4 ו-1.6. אני מבין שה-1.4 כבר לא קיים בשנתון 2014 כלומר זה רק בדגמים קודמים. דווקא הייתי רוצה ללכת על 1.6 כי נשמע לי מעולה שילוב כזה בין מנוע חזק לאוטו קטן. בכל אופן, חדש כנראה יהיה לי בעייתי כי זה מתיחה של 20 אלף למעלה בתקציב, לכן, יד 2 כנראה. אך אני לא מספיק יודע מה ההבדלים בין השנתונים השונים והאם יש דגם מסויים שכדאי להמנע ממנו או כזה ששווה במיוחד.

אשמח לדעת מה לדעתכם יהיה השילוב הטוב ביותר בין נפח מנוע ושנתון כדי להשיג ביצועים מקסימליים וצריכת דלק מאוזנת בתקציב שלי עבור פורד פיאסטה? (אוטומטית בלבד).

תודה!

עריכה אחרונה על ידי ygv2000
פורסם

אין דגם שהוא לא מומלץ,1.4 שווק לפני מתיחת פנים,הוא מאט עצל ולא מזהיר מבחינת חיסכון.

כך שאם תמצא את הפיאטסה בעלת מנוע 1.6 תקבל ביצועים וצריכה טובים יותר,תבדוק בחברות ליסינג אם יש להם פיאטסה 0 קמ,

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה! מתיחת הפנים שדיברת עליה היתה במודל 2014? והאם היא באה לידי ביטוי רק במנוע או גם מבחינת גימור או עיצוב הרכב?

פורסם

מתיחת פנים בוצעה עוד ב2013,כמובן השרכב ניראה שונה מאט,אתה יכול לרשום בגוגל פיאסטה 2014 ו 2011 נגיד ולראות את ההבדלים בחיצונים.

http://www.icar.co.il/compare/?compare-version[]=10626&compare-version[]=1230

בלינק שננתי אתה יכול לראות את ההבדלים בגירסת איבזור.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אהלן,

אשמח לעזרה בבחירת הפורד פיאסטה המושלמת :)

לאחר מחשבה, בדיקות וקריאה מרובה בפורום, אני די מכוון על הפורד פיאסטה.

מעבר למה שקראתי, יש לי היכרות לא רעה עם אחותה הגדולה הפוקוס החדשה וניכר שפורד מפנקים בתא הנוסעים ובחוויית הנסיעה.

התקציב שלי סובב סביב 80 אלף ואני רואה שיש כמה מפרטי מנוע - 1.2, 1.4 ו-1.6. אני מבין שה-1.4 כבר לא קיים בשנתון 2014 כלומר זה רק בדגמים קודמים. דווקא הייתי רוצה ללכת על 1.6 כי נשמע לי מעולה שילוב כזה בין מנוע חזק לאוטו קטן. בכל אופן, חדש כנראה יהיה לי בעייתי כי זה מתיחה של 20 אלף למעלה בתקציב, לכן, יד 2 כנראה. אך אני לא מספיק יודע מה ההבדלים בין השנתונים השונים והאם יש דגם מסויים שכדאי להמנע ממנו או כזה ששווה במיוחד.

אשמח לדעת מה לדעתכם יהיה השילוב הטוב ביותר בין נפח מנוע ושנתון כדי להשיג ביצועים מקסימליים וצריכת דלק מאוזנת בתקציב שלי עבור פורד פיאסטה? (אוטומטית בלבד).

תודה!

הפיאסטה 1.2 מגיעה רק עם גיר ידני, כך שהיא לא רלוונטית עבורך.

לגבי ההבדל בין ה1.4 (לפני מתיחת פנים) וה-1.6 (אחרי מתיחת פנים) - ההבדל העיקרי (פרט למנוע כמוובן) הוא תיבת ההילוכים - ה1.4 עם תיבה אוטומטית פלנטרית רגילה, וה1.6 עם תיבה רובוטית.

השילוב בדגם המחודש הוא יותר טוב מבחינת ביצועים וצריכת דלק, אבל יש קצת שמועות על אמינות נמוכה של התיבה הרובוטית.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אולי באיילון מוטורס תוכל למצוא פיאסטה 1.6 חדשה במחיר שיהיה יותר קרוב לתקציבך.

לעומת זאת דלק מוטורס החלו להציע מכוניות פורד בפריסת תשלומים נוחה.

לדעתי שתי האופציות שוות בדיקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הפיאסטה 1.6 מומלצת מאוד מניסיון אישי, למרות צריכת דלק לא מרשימה ההנאה והנוחות מפצים. תחפש בליסינג 0 ק"מ ואז לא תחרוג הרבה מהתקציב. בכל מקרה, הפיאסטה הקודמת לא מומלצת בגלל מנוע כבד וגיר מיושן

פורסם

אז יש פיאסטה! 2013, 1.6 ל'.

תענוג לנסוע בה. המלצה מצוינת! תודה על העזרה.

שאלה: חסר לי מאוד בלוטות' מובנה, אני יודע שיש את כל המוצרים של Parrot להוספת בלוטות' חיצוני אבל אני מחפש אחר הפתרון הכי שקוף לבלוטות' מובנה, בלי שום תוספות חיצוניות, משהו שיתחבר למערכת מולטימדיה מבפנים ויוסיף יכולת בלוטות'. יש מצב כזה? מכירים משהו כזה?

Fiesta.jpg

פורסם

תתחדש,איזה יד וכמה עברה? ואם אפשר גם מחיר רכישה בפועל.

• תוכן חדש...