Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תודה לנחום קדמיאל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול (יום חמישי) היתה אסיפה כללית של עמותת מועדון החמש והיא בחרה ועד חדש.

הועד ייבחר מתוכו יושב ראש חדש. נחום קדמיאל לא העמיד את עצמו לבחירה. בכך ייתמו 11 שנות כהונתו של נחום כיו"ר (עם הפסקה של שנה בה כיהן אבי נוף כיושב ראש).

אני רוצה להודות לנחום בשמי ובשם חבריי על ניווט המועדון בהצלחה, בנחישות, ועל פני מיים שלא תמיד היו שקטים.

נחום עשה זאת בשילוב מנצח של תקיפות ונעימות, האזנה, לימוד, כושר החלטה וכאשר צריך גם באסרטיביות.

נחום, אתה משאיר אחריך מועדון חזק, יציב, פעיל וחיי ואין לי אלא להודות לך על כך.

המועדון יקר לי ולכולנו וחשוב שנשמור עליו גם הלאה.

(התמונה צולמה באסיפה)

IMG_1738.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

נחום!

תודה ענקית על 11 שנות עשייה .

כל אחד שימלא את תפקידך יצטרך להכנס לנעליים גדולות מאוד.

הצבת הן למועדון בכללותו , הן לחברי הוועד , והן לשאר בעלי התפקידים רף גבוה מאוד ונעשה את כל המאמצים לשמור עליו.

מירי , האשה שאיתו !

גם לך אני חייב תודה לא פחות קטנה.

שהרי אי אפשר למלא תפקיד קשה שגוזל המון זמן גם מהחיים הפרטיים, תפקיד שהוא בהרבה מקרים כפוי טובה ושואב המון אנרגיות

ללא אשה שעומדת מאחור , מפרגנת תומכת , ומוכנה תמיד להיות איתו כשצריך.

ועל כך שוב תודה !!!

צביקה מרגלית

פורסם

לנחום היקר

אלפי תודות על ההשקעה האדירה שלך בקידום המועדון. עשית זאת בנועם, בנחישות, ובכישרון רב.

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

פורסם

נחום ומירי

תודה וברכה אמרנו לכם בכל פעם שנפגשנו.

אני בטוח כי למרות שנחום בחר שלא להעמיד את עצמו לבחירה אתם תמשיכו לתרום למועדון החמש.

העשיה של נחום בעשור האחרון הטביעה את חותמה על דמות המועדון בצורה משמעותית ביותר.

נחום אתה וחברי הועד היוצא משאירים לועד החדש תשתית נהדרת להמשך העשיה.

אז שוב תודה על השנים שהשקעתם בנו.

שלמה ואביגיל גדרון

שלמה דן גדרון

פורסם

נחום,

בחרת שלא להיבחר. נחיתת ביניים...

כמו סבא צעיר, שמפנה את מקומו לאבא טרי, אך נשאר ראש המשפחה.

תומך, מתעניין, נותן כתף ועצה טובה כשצריך...

הרצת את המועדון על המסלול הפתלתל עד למהירות בטוחה להמראה, עכשיו צריך רק לאייש את כיסא הקברניט. הצוות נבחר ומוכן.

המון תודה.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

מועדון אלפא רומיאו ישראל מצטרף לתודות לנחום על פועלו ומאחל המשך הצלחה, עשייה ושיתוף פעולה למועדון החמש ולחבריו.

מועדון אלפא רומיאו ישראל (ע"ר) המועדון הרשמי לבעלי מכוניות אלפא רומיאו וחובבי המותג בישראל. נפגשים כל שבוע מאז 2003 בימי שישי, רחוב יוחנן הסנדלר 1 הרצליה פיתוח. חפשו אותנו גם בפייסבוק!

פורסם

מצטרף למברכים,נחום הייתי בחברתך בשמחות וגם לעתים בזמנים קשים,בטוחני שתמשיך ללוות את מועדון החמש וחבריו ותמיד עם חיוך והנוכחות המדהימה והקורנת שלך תשאר איתנו לנצח,בידידות רבה

עופר בן צבי

פורסם
תודה רבה לועד היוצא ולנחום בפרט.

בהצלחה לועד הנכנס, מי יתן ותהיה לכם קדנציה בסימן של קידום ואיחוד.

הי

מצטרף לברכות

נחום ומירי היקרים תודה על הכל

על הובלת המועדון ביד רמה

דעתי כי היית 12 שנים בתפקיד

שולה ומתניה

פורסם

נחום ידיד יקר

תודה רבה על 11 שנות התנדבות ונשיאת עול ניהול המועדון, כרגיל פעיל ויוזם, מבצע כל פעילות באופן קפדני, תמיד עם חיוך ונועם.

הייתי עמך כמבקר המועדון ונעם לי לראות שאוזנך קשובה לנאמר ומיד פועל לתיקון הנדרש,

הייתי חבר וועד וראיתי את דרך ניהולך, והבנתי שהמועדון בידיים נאמנות ולב אוהב

תודה לך מקרב לב על פועלך

הצלחה לוועד החדש.

מצא משה

פורסם

נחום,

עשית את התפקיד הקשה ולעיתים כפוי-טובה הזה במסירות, בחיוך ובנועם, והובלת את המועדון בזמנים טובים וזמנים טובים פחות - גם למועדון וגם לך אישית.

כיתר חברי המועדון אני אסיר תודה על הזמן והמאמץ הרב שהקדשת כדי לקדם את ה"שריטה" של כולנו. תחת הנהגתך התפתחו מפגשי המועדון השונים, מוסדו השקות, תערוכות, טיולים ואירועים והפכו למה שהם כיום. היית נציג נאמן מול הרשויות, ובזכות התנהלותך החכמה זכינו להקלות שאינן מובנות מאליהן.

תודה ענקית מקרב לב!

נמרוד

פורסם

הי ידידי.כשותף קרוב שלך בהובלה במועדון אני יכול להעיד על הנתינה הטוטלית שלך בכל נושא ונושא ,ידוע יותר או פחות וההשגים לטובת המועדון.

כל אחד שואף לחבר כמוך שיודע להאזין לכל אחד בגובה העיניים ,עוזר דוחף ותומך בכל בעיה ופותר אותה בדרך חכמה.

מקוה ומאמין שתהיה קרוב אלינו גם בהמשך והחברות תשאר לעד. זמי

• תוכן חדש...