Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלפא ספיידר שמפתחת פיאט בשיתוף מזדה הולכת להיות ככל הנראה אבארט או פיאט.

איך שלא יקראו לו, נראה שהולך להיות רכב מעניין.

http://blog.caranddriver.com/alfa-romeo-spider-may-instead-wear-fiat-or-abarth-badge/

מה לדעתכם החשיבה מאחורי המהלך?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי הם פשוט מנסים לזרוק כל מיני רעיונות בתקווה שמשהו יתפוס. הם נותנים לזה את האפשרות להיות פיאט/אבארט/אלפא כי הם ינסו לסתום חורים עם הדגם הזה: אם יוחלט שבליין של פיאט אין משהו מעניין יתקעו את זה שם; אם לאבארט' תשאר רק ה500 יתקעו את זה שם ואותו הדבר עם אלפא. בכלל, אני חושב שהם ישימו סמל של פיאט על גרסת הכניסה, אבארט' על גרסת הביצועים ואלפא על איזשהו GT.

מה שיותר מעניין זה מה חושבים במזדה על ההצהרה הזו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ההשערה נובעת מהצהרתו של מרקיונה כי דגמי אלפא רומיאו החדשים ייצרו רק באיטליה. מכיוון שהוא לא הרחיב, נולדו ספקולציות סביב זה כמו שבמקום אלפא דואטו ההרכב יוצג כפיאט 124 ספיידר, או אבארט ספורטיבית וכדומה.

במידה וזה יהיה נכון, החשיבה מאחורי המהלך היא להרחיב את היצע דגמי פיאט וכן לדחוף אותו דרך רשת המפיצים הקיימת של פיאט בארה"ב שהפכה לחשובה ביותר עבור הקונצרן.

פורסם

הוא לא נבהל, אלא פשוט ראה את האור.

מוזר מאד העניין אני חייב לומר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני בעד, כל העניין בMX-5 הוא שהיא רודסטר עממית.

אם האחות האיטלקית שלה תוגדר כאלפא המחיר שלה יהיה אוטומטית גבוה יותר, אם תוגדר כפיאט היא תוכל להיות משווקת בעולם בגזרת המחירים של המיאטה.

כמובן שחוץ מבארץ, פה ההמרה מאירו לסמל"ת לוקה בחסר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אכן מהלך מוזר מאד.

מעניין מה האסטרטגיה השיווקית מאחורי המהלך...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אם זאת תהיה פיאט, שיקראו לה סתם פיאט ספיידר (אם אני זוכר נכון, כך נקראה ה 124 ספיידר בארה"ב) ושלא יתפתו חו"ח לקרוא לה ברקטה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפי מה שהבנתי הסיכוי שזו תהיה פיאט הוא קלוש כי מאזדה לא רוצים תחרות בסגמנט הרודסטרים הממש זולות, אז כנראה זו תהיה אברט.

פורסם

מצד שני, יש מספיק רודסטרים יקרות, ככה שלא ממש צריך אבארט' ספיידר טריביוטו 458

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
האלפא ספיידר שמפתחת פיאט בשיתוף מזדה הולכת להיות ככל הנראה אבארט או פיאט.

איך שלא יקראו לו, נראה שהולך להיות רכב מעניין.

http://blog.caranddriver.com/alfa-romeo-spider-may-instead-wear-fiat-or-abarth-badge/

מה לדעתכם החשיבה מאחורי המהלך?

הרכב הזה לא מתלבש עם הקונספט הנוכחי (כרגע) שמדביקים את הסמל של אלפא על מכוניות יוקרתיות בקונצרן, שיעמדו ראש בראש עם BMW.

בשרשור המקורי על הרכב Proxima כתב שאלפא תעצב את הרכב (כל מיני אלפיסטים כתבו כל מיני פנטזיות אחרות...).

מסתבר שלא זה ולא זה.

מאלפא נשארה מדבקה.

עכשיו נשאר להחליט על מה מדביקים.

נקווה שעל רכבי פיאט חדשים, שלשם שינוי שווים את זה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קראתי את הדיווח היום בבוקר בווינט, וכמובן שישר חשבתי על השירשור שסרב למות על האלפא החדשה. לא יודע על זה מבוסס ומה השיקולים שלהם, אבל מעניין יהיה לראות את התוצר (אם יהיה מדובר ברכבים זהים - כמו טויטובארו, או שלא). בכל מקרה, אני מניח שאם הכיוון היה לבנות רכב די דומה למיאטה, אך לדרוש עליו מחיר גבוהה הרבה יותר מהמיאטה ה"עממית" (200,000 בישראל זה לא ממש עממי לאיש) - אני שמח אם יוותרו על זה לטובת הרוכישם הפוטנציאלים, שלא משתייכים לאלפיון העליון, יקראו לרכב "פיאט", וימכרו אותו במחיר דומה לזה של המאזדה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפי מה שהבנתי הסיכוי שזו תהיה פיאט הוא קלוש כי מאזדה לא רוצים תחרות בסגמנט הרודסטרים הממש זולות, אז כנראה זו תהיה אברט.

רודסטרים זולים? ממתי MX5 זולה?

ואני לא זוכר את מחירה של הספיידר תחת אלפא,

אבל ספקני שמישהו מאתנו הגדיר אותה כזולה...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
אם זאת תהיה פיאט, שיקראו לה סתם פיאט ספיידר (אם אני זוכר נכון, כך נקראה ה 124 ספיידר בארה"ב) ושלא יתפתו חו"ח לקרוא לה ברקטה.

כל מכוניות הספורט של פיאט בעבר נקראו ספיידר - 850, 124 ודינו.

כולן זכו להצלחה יחסית בארה"ב למרות נפחי המנוע הקטנים יחסית, ולכן אם ברצונם לפנות לשוק האמריקאי, אך טבעי שהם ישתמשו במותג פיאט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
רודסטרים זולים? ממתי MX5 זולה?

ואני לא זוכר את מחירה של הספיידר תחת אלפא,

אבל ספקני שמישהו מאתנו הגדיר אותה כזולה...

לא בארץ, בחו"ל.

המיאטה נחשבת הרודסטר העממית.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...