Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל מעניין יהיה לראות את התוצר (אם יהיה מדובר ברכבים זהים - כמו טויטובארו, או שלא)..

עפ"י הכתבה שבקישור שהעליתי, חוץ מאשר רצפה משותפת, המכוניות לא יחלקו כלום!

לא צורה חיצונית, לא סלון, לא מנוע/גיר, לא מערך מיתלים, כלום מעבר לריצפה משותפת.

כל מכוניות הספורט של פיאט בעבר נקראו ספיידר - 850, 124 ודינו.

כולן זכו להצלחה יחסית בארה"ב למרות נפחי המנוע הקטנים יחסית, ולכן אם ברצונם לפנות לשוק האמריקאי, אך טבעי שהם ישתמשו במותג פיאט.

התכוונתי שהם השתמשו בשם פיאט ספיידר ולא פיאט 124 ספיידר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבוקר שבתי ארצה מגיחה לז'נבה.

היתה לי שם שיחה מעניינת עם יצרן איטלקי קטן, שנסבה בין השאר על נושא השרשור ועל מעללי מרקיונה.

התייחסותו של האיש - בעל חברה בתחום הרכב - היתה ישירה ובוטה. אנחנו כבר לא יודעים מה מניע את האיש הזה(מרקיונה), אמר לי. ההחלטות העסקיות שלו לא ברורות, הכוון לא ברור. אבל רבים באיטליה עדיין חושבים שהוא קוסם(במלים אלו ממש).

ולעניין לנצ'יה, כה אמר האיש(האיטלקי, להזכירכם); עדיף כבר שאודי היו קונים את המותג ומרימים אותו, במקום לקבור אותו בצורה כה משפילה.

אגב, בביתן לנצ'יה עמדו 3 אפסילון, גרנד ווייג'ר אחד, שתי דיילות אלגנטיות ודייל חייכן ואף נציג רשמי של החברה, להשיב לשאלות מתעניינים. כששאלתי, אמרו לי שפשוט אין אחד כזה ושמנהלי הביתן הסמוך של פיאט הם האחראים...

איזה סוף עגום...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
עפ"י הכתבה שבקישור שהעליתי, חוץ מאשר רצפה משותפת, המכוניות לא יחלקו כלום!

לא צורה חיצונית, לא סלון, לא מנוע/גיר, לא מערך מיתלים, כלום מעבר לריצפה משותפת.

לא נכון.

כתוב שייראו אחרת ושמערכת ההינע תהיה שונה.

זה אומר - אותם מתלים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה אומר את זה כי אתה יודע או כי אתה מסיק את זה מהכתוב (או בעצם מזה שלא כתוב)?

שמת לב לקטע הזה:

You probably remember that the car is to share a lightweight chassis with the next generation of theMazda Miata but little else

פורסם

chassis בעולם עיתונות הרכב מתייחס לרב למכלול כולל המתלים (ל-106 יש שלדה מטורפת וגו').

שים לב:

As we’ve reported previously, the Mazda and Abarth versions will look completely different and utilize powertrains exclusive to their respective brands

ביננו, זה בלוג.

קשה לדעת מה באמת יהיה.

אם הדבר היחידי המשותף למכוניות זו אכן השלדה (וזה עדיין יותר מרק הרצפה!), שיהיה לפיאט בהצלחה...

פורסם

אז אתה מסיק מהכתוב?

פשוט ה"לא נכון" שלך היה כ"כ נחרץ, שלתומי חשבתי שהוא מגובה בעובדות :wink:

ואל תדאג, לפיאט יהיה מאוד בהצלחה כי כידוע, יש אפשרות למיקור חוץ אצל החברות האחיות.

תן את התוכניות למזראטי והם מכינים לך אחלה "פיאט" שבעולם! :lol:

פורסם

בגירה, פאלו מתייחס בטקסט בפרשנות מצמצמת לכל דבר שאתה (וקוראים רבים אחרים בהם אני) מתייחסים בפרשנות מרחיבה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
לפי מה שהבנתי הסיכוי שזו תהיה פיאט הוא קלוש כי מאזדה לא רוצים תחרות בסגמנט הרודסטרים הממש זולות, אז כנראה זו תהיה אברט.

זה בדיוק מה שאני חשבתי. האלפא היתה אמורה להיות יקרה יותר ובעלת מיצוב שונה ממאזדה. אם היא תשווק כאבארת׳, תהיה קניבליזציה בין מאזדה לפיאט ולא ברור למה שמאזדה יסכימו לזה.

emotion of motion

פורסם
אז אתה מסיק מהכתוב?

כשכתוב מה לא יהיה משותף, ההגיון הוא שמה שלא הוצא מהכלל הוא הכלל... יו קנואו.

יכול להיות שהמשפט שציטטתי הוא שגוי לוגית, אבל מה שהבנתי זה מה שכתוב.

פיאט לא יילכו עם הרכב הזה למזראטי כי מזראטי לא יודעת לייצר רכבים כאלה. היא יודעת לייצר אקזוטיקה (עם כל זה שירדו בסטנדרט בשנים האחרונות).

אם אתה שואל אותי, יש סיכוי שהרכב זה פשוט לא יהיה. פיאט פשוט לא ממוקדים בכלום...

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני לא מבין משהוא, לדגם הפתוח יקראו מן הסתם 124 ספיידר.

לדגם הסגור יקראו פיאט 124? יעני יורשת שנושאת בגאווה את שמה של זאת? :roll:

fiat-124_green_1.jpg

פורסם

יפייפיה, אבל זאת פיאט 124 ספורט/ קופה (בהתאם לארץ השיווק).

אם לא ירדת לסוף דעתי, מצחיק שיהיה 124 ספורט (בא נגיד שכך תיקרא) וגם 124 ספיידר אבל לא 124 :wink:

פורסם
יפייפיה, אבל זאת פיאט 124 ספורט/ קופה (בהתאם לארץ השיווק).

אם לא ירדת לסוף דעתי, מצחיק שיהיה 124 ספורט (בא נגיד שכך תיקרא) וגם 124 ספיידר אבל לא 124 :wink:

שאלו תהיינה צרותינו.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...