Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נכון בכלל. לי יש פטיש חשמלי של מקיטה שהוא מאוד מאסיבי בעבודה שלו עם דרייב חצי ואני עובד איתו עם בוקסות משוננות שקיימות אצלי כבר המון שנים מסט שקניתי ואין עם זה שום בעיה. כמובן שהבוקסות צריכות להיות מאיכות טובה ולא צעצוע אך לא חייבות להיות מיועדות נטו לפטיש אויר!

פורסם

עם כל הכבוד יש הבדל בין פטיש חשמלי לפטיש אוויר. מניסיון עם פטיש אוויר הבוקסות הכסופות אכן נסדקות בסופו של דבר.

פורסם

בוקסות רגילות אם אתה לא עובד כל היום יום יום עם הכלים כמו מוסך אין בעיה .

אם תדירות השימוש גבוהה קנה מראש מחוזקות , אני בעבודה למשל בוקסות רגילות על פטיש אויר של wurth פשוט ניסדקות בקצב.

:twisted:Audi a-3 1.8T 1.7 BAR:twisted:

פורסם
הכלים שלי אמורים להגיע בתקופה הקרובה, ורציתי לדעת:

האם לפטיש אויר יש בוקסות מיוחדות (מחוזקות) ?

בהחלט חובה לרכוש בוקסות מחוזקות העשויות מפלדה איכותית אשר עמידה במאמצי נגיפה (הלם).

בוקסה רגילה עלולה גם להתרסק.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
לא נכון בכלל. לי יש פטיש חשמלי של מקיטה שהוא מאוד מאסיבי בעבודה שלו עם דרייב חצי ואני עובד איתו עם בוקסות משוננות שקיימות אצלי כבר המון שנים מסט שקניתי ואין עם זה שום בעיה. כמובן שהבוקסות צריכות להיות מאיכות טובה ולא צעצוע אך לא חייבות להיות מיועדות נטו לפטיש אויר!

חבר יקר,

בוקסות אימפקט עשויות בדרך כלל מפלדה הנקראת כרום-מוליבדן (אלמנטי סיגסוג עיקרים) או כפי שנהוג לכנותה בתעשיה פלדת כרומולי.

בוקסות לכלים ידניים עשויות בדרך כלל מפלדה כרום-וונדיום.

מה שקובע את הקושי והחוזק של הפלדה הינו הטיפול התרמי קרי חיסום והרפיה כלומר הפלדה במצבה הטבעי עשוייה להיות בקושי יחסית נמוך של 18HRC אבל לאחר הטיפול הטרמי הקושי עשוי להגיע גם ל-60 HRC.

בזמן הטיפול הטרמי נהוג 'לווסת' את הקושי החיצוני של הפלדה בצורה כזו שנקבל פלדה קשה בחלק החיצוני ועדיין לשמור על החוזק ואלסטיות של הפלדה קרי עמידות בפני נגיפה (הלם=מכות של פטיש אוויר).

פלדות מתאימות הם:

SAE 4130

SAE 4340

AISI 6150 - זו בדרך כלל פלדה שממנה מייצרים בוקסות רגילות וגם אימפקט תלוי בייצרן.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...