Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כמו בכותרת, הבעיה היא hiss שהמערכת פולטת. הרעש דומיננטי למדי בווליום נמוך ועולה עם הווליום, אך המוזיקה לרוב מכסה אותו. עם זאת, החוויה נפגמת בעיקר בעוצמות נמוכות. בדקתי, קראתי, חקרתי. מתברר שהקלאריון בא ככה מהמפעל - אצל הרבה אנשים הוא פולט רעשי hiss ניכר. הרעש הוא בוודאות מהקלאריון, משום שכשהווליום עומד על 0 אין רעש כלל בגלל מנגנון ההשתקה, ובווליום אחד כבר הhiss ניכר. כלומר לא המגבר ולא החיווט אשמים. באמת אין מה לעשות חוץ מלחפש מכשיר אחר?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

יש מצב הגיינים שלך פתוחים מדי,תנסה תוך כדי ששומעים את הרעש להוריד גיין,אם הרעש נעלם כנראה הוא פתוח מדי.

לי היה קלריון 786(הדגם המקדים) וגם בהתחלה היה לי רעש כזה ממגבר JBL אבל מאז שהורדתי לו גיינים הרעש כמעט הפסיק ולא מורגש.

במקרה והרעש לא נעלם הייתי ממליץ לך לבדוק עם עוד אנשים אם יש להם את הרעש הזה,יכול להיות ששלך ספציפי תקול.

קנית אותו חדש ?

האם רוב הרעש נשמע בטוויטרים?

Scan Speak

פורסם

קניתי חדש, הרוב נשמע מהטוויטרים. הגיין סגור לגמרי, הרעש כאמור מגיע לחלוטין מהקלריון. החיבור הוא בגישור, לפני כן היה hiss, אך חלש יותר. הגישור הגביר כמובן.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...