Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני חושב על למכור את הרכב הנהדר שברשותי (פרטים בכותרת), מפאת רצון לרכב עם 5 דל', ובעקבות המבצעים עכשיו אצל היבואן. אני לא סגור על הדגם שהיבואן מוכר עכשיו, אתם יודעים אם מדובר באותם מכלולים, נוחות נהיגה ועלויות תחזוקה נמוכות של הרכב, או שהדגם של 2014 שונה מהותית מדגם הספורט שברשותי?

תודה רבה

פורסם

תשמע, אם יש לך את ה1.4MPI 3D אז בעצם מדובר באותו רכב בדיוק עם מתיחת פנים קלה בעיצוב ותוספת של שתי דלתות.

מה שכן שלך דגם 'ספורט' שזה רמת האבזור הכי גבוהה דאז, והיום אתה שוקל 'רפרנס' שזה הרמה הכי נמוכה.

בקיצור אתה מחליף רכב מאובזר ברכב פחות מאובזר, מקבל עוד 2 דלתות, ומוסיף בערך ₪25K.

(מחירון משוקלל לא מעניין אף אחד ברכבי סיאט משומשים)

אישית לא הייתי עושה את זה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בדיוק אותו המצב שהיה לי לפני חודש רק שלי הייתה SC 1.6 2011.

אני לא סגור על הדגם שבמבצע עכשיו (אשמח לשמוע פרטים כי אני מזוכיסט) אבל לפי מה שאני מבין ההבדלים בין דגם ה 1.6 SC ל 1.4 referance הינם בעיקר:

מנוע 1.6 מול 1.4 (שניהם לפי מה שהבנתי ישנים ואמינים).

אין סן רוף

אין מגנזיום

4 רמקולים במקום 6

אין ידית יד לנהג

בלמי תוף אחוריים במקום דיסק.

אין מחשב דרך.

ידיות ומראות פלסטיק שחור מט במקום בצבע הרכב.

ריפוד פחות יפה

כיסאות מעט פחות נוחים.

הגה וידית הילוכים פלסטיק במקום עור

לגבי נוחות הנהיגה והמכלולים האחרים נראה לי שהכל די דומה.

אני אישית מרוצה מהרכב החדש למרות שהוא פתאום נראה לי פשוט מדי יחסית לספורטיבית שנראתה קרבית יותר.

פורסם

במפרט אפשר לעשות הצלבה בין רמות הגימור השונות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בקיצור אתה מחליף רכב מאובזר ברכב פחות מאובזר, מקבל עוד 2 דלתות, ומוסיף בערך ₪25K.

אם זה עוזר לך בחישוב אני עשיתי דרך אוטו דיל טרייד אין בהחלפה וקיבלתי מחירון פחות 3.5.

פורסם

כרגע ה-1.4 נמכרת במבצע, על הכביש ב-78K עם גג פנוראמי וחישוקי מגנזיום.

הטרייד אין במבצע פחות אטרקטיבי מהרגיל.

פורסם

נכון כרגע סביב ה78K זה כולל את הגג , מגנזיום, תוספת צבע חיישני רוורס איתוראן ורישוי, מישהו יודע מה המבצע לדגם הזה בימי המכירות השבוע?

פורסם

בהזמנה שאני ראיתי לא היה צבע מטאלי. זה בתוספת מחיר כמו בדגמים הרגילים.

איביזה עם גג פנוראמי, חישוקי מגנזיום וחיישני רוורס בצבע לבן רגיל ב-78K.

פורסם
בהזמנה שאני ראיתי לא היה צבע מטאלי. זה בתוספת מחיר כמו בדגמים הרגילים.

איביזה עם גג פנוראמי, חישוקי מגנזיום וחיישני רוורס בצבע לבן רגיל ב-78K.

החיישני רוורס היו בתשלום?

פורסם
תשמע, אם יש לך את ה1.4MPI 3D אז בעצם מדובר באותו רכב בדיוק עם מתיחת פנים קלה בעיצוב ותוספת של שתי דלתות.

מה שכן שלך דגם 'ספורט' שזה רמת האבזור הכי גבוהה דאז, והיום אתה שוקל 'רפרנס' שזה הרמה הכי נמוכה.

תודה , נשמע שאתה מכיר את ההבדלים ברמת הגימור. אני לא מבין בזה, אני נפגש בחמישי בסוכנות לבדיקת הרכב והתנאים, למה כדאי לשים לב בהקשר של גימור?

כמו כן, משתמע מדבריך ששאר מכלולי הרכב ( מנוע, גיר, מרכב וכו') זהים בין הדגמים, האם הבנתי נכון?

פורסם
אשמח אם תעדכן ביום חמישי מה פרטי המבצע (שמעתי איזו שמועה לגבי ג'נטים צבעוניים)..

זה בהומור או ברצינות?

• תוכן חדש...