Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות על כולם.

לאבא שלי יש סקודה ניו פליסיה בנזין שנת 99.

בזמן אחרון הרכב מעלה ומוריד טורים סתם ככה ולעיתים נכבה. בבדיקה אמר לו המוסך שמדובר ב 4 חיישנים שצריך להחליף ועלותם כ 2000 ש"ח, זה אחרי שהוחלפו כבל גז וממיר קטליטי.

זה הרבה כסף, יחסית לאוטו, ויחסית לכיס של ההורים שלי.

א: האם מישהו יודע על איזה חיישנים דובר? (אבא שלי לא ידע לתת לי פרטים מעבר להנ"ל כך שאני לא יודע מה לחפש באיביי)

ב: אם כן, האם אפשר להשיג בארץ בזול יותר?

ג: או שיש למישהו רעיון אחר למה תופעה כזו תבוא לבקר?

תודה

אוריאל

פורסם

זה נשמע כמו: בוא נחליף לך את כל האוטו, ואז אולי נפתור את הבעיה (בגדול, בכל הרכב הזה יש בערך 4 חיישנים), כנראה מוסכניק שלא מבין כלום, או שהוא חושב שמצא כספומט, במקרה הזה, ההמלצה היא ללכת למוסכניק אחד טוב שמבין אומנם הוא לא יהיה זול, אבל הוא יפתור את הבעיה אחת ולתמיד, אם תגיד מאיזה איזור אתה, אז אולי יוכלו להמליץ לך על מוסכניק נורמלי.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
שלומות על כולם.

לאבא שלי יש סקודה ניו פליסיה בנזין שנת 99.

בזמן אחרון הרכב מעלה ומוריד טורים סתם ככה ולעיתים נכבה. בבדיקה אמר לו המוסך שמדובר ב 4 חיישנים שצריך להחליף ועלותם כ 2000 ש"ח, זה אחרי שהוחלפו כבל גז וממיר קטליטי.

זה הרבה כסף, יחסית לאוטו, ויחסית לכיס של ההורים שלי.

א: האם מישהו יודע על איזה חיישנים דובר? (אבא שלי לא ידע לתת לי פרטים מעבר להנ"ל כך שאני לא יודע מה לחפש באיביי)

ב: אם כן, האם אפשר להשיג בארץ בזול יותר?

ג: או שיש למישהו רעיון אחר למה תופעה כזו תבוא לבקר?

תודה

אוריאל

קבל הצעת מחיר מפורטת מהמוסך ולאחר מכן חזור לפורום לשאול שאלות קונקרטיות.

אף אחד לא יכול לנחש על איזה חיישנים מדובר.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...