Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש פאב / בר כשר במרכז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. אני רוצה לשבת על בירה עם חבר, רק שהוא דתי לאומי והוא חייב מקום כשר. אילו מקומות במרכז מומלצים, עם מוסיקה נחמדה וקלילה? (אני אוהב רוק, הוא פופ, אז זה צריך להיות הכיוון)

תודה.

פורסם

איגנס במתחם תחנת הרכבת ברחובות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
http://www.jems.co.il/pc/

אחלה מקום, בירה מצויינת, אווירה סבבה .

אחלה אוכל ובירה גם בסטנדרטים טרפים לגמרי. אם אתה מחפש בת ישראל (במילים אחרות, בת מלך) כשרה זה גם המקום בשבילך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אחלה אוכל ובירה גם בסטנדרטים טרפים לגמרי. אם אתה מחפש בת ישראל (במילים אחרות, בת מלך) כשרה זה גם המקום בשבילך.

אישית אני מחפש כופרת שכמותי. יש שם גם חילונים, או שכולם שם רק דתיים?

פורסם

בוודאי שיש..., אחרת כנראה שאת הבירה לא הייתי שותה שם

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

• תוכן חדש...