Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן מומלץ לחדר 11 מטר רבוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מייחס לדירוג האנרגטי יותר מידי חשיבות, כאילו רק הוא קובע תוך כמה זמן ובאיזו מהירות יקורר החדר.

הנה מידע שיחזיר אותך לקרקע:

tad1.JPG

tad2.JPG

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא יודע לעזור ל בעניין הספקים מה שאני כן יודע שמניסיון עם תדיראן ואלקטרה שירות לא תקבל במקרה של תקלה.

אלקטרה סחבה את סבתא שלי במשך כל החורף עם תקלה במזגן חדש שהם לא הצליחו לפתור וממש סירבו להחליף מזגן למרות שמיום התקנתו לא עבד תקין, אין לך מושג איזה עינויים העבירו אותנו אלקטרה עד שהחליפו את המזגן לא לפני שהחתימו את אמי במרמה על אחריות מורחבת שכלל לא רצתה.

תדיראן נותנת שירות לתנור הבישול החדש שרכשתי, מיום הגעתו אליי הוא לא עבד, גם שם עברתי עינויים עד שבהתערבות של הגנת הצרכן קיבלתי את כספי מחדש.

גם אני מעוניין לרכוש מזגן לבית אך בשום אופן לא אקנה מוצרים של שני החברות הללו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תודה. אבל השירות לא ממש מענייני. לדוד שלי יש חברה שמתעסקת במתן תיקונים למזגנים בקיבוצים באיזור הצפון. במקרה הצורך הוא יוקפץ.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

תודה איציק. אני מנסה להביא אותו באיזה מכרז בסביבות ה1900 שקלים. אם היית בחדר, היית מבין שבימים חמים המיטה עצמה רותחת מהחום ולכן אני רוצה (וכנראה צריך?) משהו חזק.

פורסם
תודה איציק. אני מנסה להביא אותו באיזה מכרז בסביבות ה1900 שקלים. אם היית בחדר, היית מבין שבימים חמים המיטה עצמה רותחת מהחום ולכן אני רוצה (וכנראה צריך?) משהו חזק.

התקנתי את ה MIDEA 18 הנ"ל בסלון אצל סבא שלי בבית, הוא החליף רצפתי בן 35~ של 2.5 כ"ס. עובד מעולה.

הייתי מזמין אותך לראות אותו בפעולה, אך כרגע הדירה מושכרת לזוג דיירים נחמדים ואני לא אוהב להציק.

נדמה לי שאז, לפני בערך שנה וממש קצת, המזגן עלה משהו באיזור 2190 ש"ח ~ אבל זה בהערכה באמת באמת גסה.

ב 1800 שח מוכרים היום 1.25 כ"ס במקרה הטוב (ה 1 כ"ס של תדיראן, ה 10A, נמכר ביותר מ 1800 ש"ח).

ואגב, אם אתה כבר בכיוון של MIDEA, חפש גם את המבצעים והמחירים ל SAGA. זה אותו המזגן, אותו היצרן, אבל ב SAGA יש לפעמים מחירים ממש טובים.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה. יש לי רתיעה מסאגא מכיוון שביחידת הדיור של אבא שלי מותקן סאגא אחד כ"ס והוא סובל מבעיות שונות ומשונות. בינתיים ניסיתי את מזלי במספר אתרים במכרזים ונראה שלא אצליח להביאו בפחות מ2000 שקל.

פורסם
תודה. יש לי רתיעה מסאגא מכיוון שביחידת הדיור של אבא שלי מותקן סאגא אחד כ"ס והוא סובל מבעיות שונות ומשונות. בינתיים ניסיתי את מזלי במספר אתרים במכרזים ונראה שלא אצליח להביאו בפחות מ2000 שקל.

התקנתי לא מעט מזגנים של SAGA והם מעולים. SAGA ו MIDEA זה בעצם כמו להשוות סקסו ל 106 או C1 ל 107. SAME SAME - NEW NAME.

יכול להיות שנפלת נקודתית על מזגן דפוק או התקנה גרועה, אבל התקנתי המון מזגני SAGA והלקוחות מאוד מרוצים (חוץ מזה שגם אצל אחי בבית הרכבנו לפני 3 שנים 2 מזגנים כאלה, וגם בדירה הקודמת שהוא גר היו מותקנים עוד 3 כאלה - עבדו ללא דופי).

אל תתקבע סתם.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...