Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני ומעלה, 2011+, אוטומט עד 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנו מחפשים רכב קטן לזוג ללא ילדים.

לאחר נסיעה על רכבים מסוג מיני החלטנו להתמקד בקבוצת הסופר מיני ומעלה.

על הרכב להיות אוטומט, דגמים משנת 2011 ומעלה ובמחיר שלכל היותר 80K.

נסועה שנתית של 15K-20K קילומטר.

מרבית הנסיעות בתל אביב כאשר אחת לשבועיים מתבצעת נסיעה ארוכה צפונה.

דרישות:

1. בטיחות - 5 כוכבים בלבד.

2. נוחות - מכיוון שרוב הנסיעות יתבצעו בעיר אנו רוצים רכב שיעבור את המהמורות בצורה חלקה עבור הנוסעים.

3. אמינות.

4. עלות אחזקה נמוכה יחסית - צריכת דלק, טיפולים, חלפים, ביטוח וכו'.

פורסם

בלי למתוח את התקציב תוכלו לרכוש סוזוקי ספלאש או ניסאן מיקרה חדשות 0 ק"מ מליסינג. ישארו לכם כמה אלפי שקלים עודף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בגדול אני מסכים עם zvit. צריך רק לקחת בחשבון שלשני הרכבים הללו 4 כוכבים במבחני הריסוק (ולא 5 כפי שביקש פותח השרשור).

אבל בגדול, אני מאוד בעד ניסאן מיקרה אוטומטית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על העזרה.

i20 ופיאסטה בהחלט אופציות טובות, האם יש המלצה לגבי אחד מהם?

מה לגבי סוויפט, קליאו, ריו, פיג'ו או סיטרואן כלשהם?

האם יש המלצה על אחד מהם מבחינת נוחות? כוח?

פורסם

סוזוקי סוויפט בתקציב שלך היא הסוויפט מהצורה ה"ישנה", עם מנוע 1.5 ליטר. מכונית חביבה מאוד אבל לא הכי חסכונית בדלק ונוחות הנסיעה שלה לא מבריקה (במיוחד בתוך העיר).

רנו קליאו בתקציב שלך היא הקליאו מהדור הקודם. מכונית בטוחה אבל מגיעה עם מנוע 1,600 סמ"ק וגיר אוטומטי מיושן = לא חסכוני בדלק.

קיה ריו גם אופציה טובה בקטגוריה הזאת.

פיג'ו כלשהיא בתקציב הזה היא פיג'ו 207. זאת לא הייתה הסופר מיני הכי טובה של פיג'ו, לא סתם היא לא הצליחה להיכנס לנעליים של ה-206 המיתולוגית.

פורסם

שלום שלומי,

אני רואה שקיבלת לא מעט תשובות, ובכל זאת - אני רוצה לנסות לעשות לך קצת סדר:

יונדאי i20 תוכל להתאים מאוד לצרכים שלכם. מדובר במכונית סופר-מיני מצוינת מבית יונדאי, שקיבלה 5 כוכבי בטיחות ומשווקת עם 6 כריות אוויר בכל הדגמים. היא אמינה מאוד וזולה לאחזקה, עלויות הביטוח והטיפולים שלה לא גבוהות במיוחד וגם צריכת הדלק שלה בסך הכל די טובה. מבחינת נוחות, אני חושבת שהכי טוב שתעשו נסיעת מבחן ותבדקו בעצמכם, אני לא מאמינה שתהיה לכם בעיה עם הנושא הזה.

אפשרות מעניינת נוספת היא הונדה ג'אז. היא קצת יותר יקרה לרכישה ואחזקה מה-i20 אבל גם מרווחת וחסכונית ממנה. גם לג'אז יש רמת בטיחות גבוהה (5 כוכבי בטיחות) ורמת אמינות גבוהה, ובתקציב שלכם יהיה אפשר למצוא בקלות ג'אז ממודל 2011. לג'אז יש גם דגם היברידי, שהוא אפילו עוד יותר חסכוני בדלק מדגם הבנזין הרגיל.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שלום לכולם,

דרישות:

2. נוחות - מכיוון שרוב הנסיעות יתבצעו בעיר אנו רוצים רכב שיעבור את המהמורות בצורה חלקה עבור הנוסעים.

3. אמינות.

פורסם

תודה לכולם.

רק בשביל לסכם, עפ"י ההמלצות כדאי להתמקד ב - פיאסטה, i20, ג'אז וריו?

האם יש המלצה ספציפית על אחד מהם?

האם יש דגמים נוספים שכדאי לקחת בחשבון?

פורסם

הייתי מוציא את הריו מהמשוואה. צריכת דלק איומה, ביצועים של רכבים מהעשור הקודם ונוחות נסיעה מחפירה. פשוט רכב גרוע, שלזכותו אפשר לציין מראה חיצוני חביב ואבזור סביר. ה-I20 הוא רכב שעושה את העבודה, אך נחשב פשוט ולא מצטיין בכלום. הפיאסטה היא כבר ליגה אחרת בכל הפרמטרים - ביצועים, נוחות נסיעה, בטיחות, אמינות - ובעיקר מהנה לנהיגה. מה שכן, צריכת הדלק שלה לא יותר מסבירה וגיר רובוטי שמצריך הסתגלות בתוך העיר.

פורסם
שלום לכולם,

דרישות:

3. אמינות.

פיגו 207/סיטרואן C3,לשתיהן יש 5 כוכבים מרביים.

הם שתי הסופרמיני הנוחות ביותר ובפער גדול לעומת היפניות,וגם בנסיעה ארוכה אתה לא תרגיש שאתה נוסע ברכב קטן[שחסכו עליו].

שני הרכבים הוכיחו את עצמם כאמינים ללא שום בעיה ספיציפית.

צריכת הדלק של הרכבים לא הכי חסכונית,אבל גם לא הכי גרועה,משהו באמצע.

חלפים וביטוח זולים,תדירות טיפולים נמוכה.

ויש מבחר גדול מידיים פרטיות,במיוחד של ה207.

פורסם
הפיאסטה היא כבר ליגה אחרת בכל הפרמטרים - ביצועים, נוחות נסיעה, בטיחות, אמינות - ובעיקר מהנה לנהיגה. מה שכן, צריכת הדלק שלה לא יותר מסבירה וגיר רובוטי שמצריך הסתגלות בתוך העיר.

יש לציין שבתקציב של 80K סביר להניח שהם לא יוכלו לרכוש את דגם ה-1.6 עם הגיר הרובוטי אלא רק את ה-1.4 עם הגיר הפלנטרי כך שמה שכתבת על הפיאסטה לא ממש רלוונטי.

לגופו של עניין - מבין שלוש האופציות i20, פיאסטה וג'אז - הייתי מתמקד ב-i20 שהיא הנפוצה בין שלושת הדגמים.

יש היצע גדול של הדכם בשוק ותוך למצוא בנקל מכונית במצב טוב ובמחיר נוח שישאיר לך עודף מהתקציב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בדקתם את ההמלצות של zvit על ניסאן מיקרה? היא פחות איכותית ו"מגניבה" מהפיאסטה, אבל חסכונית ממנה בצורה משמעותית (פיאסטה 11-12 קילומטרים לליטר, מיקרה 14-15 קילומטרים לליטר) ובניגוד לפיאסטה היא תהיה חדשה לגמרי בתקציב שלכם ולא משומשת מליסינג.

• תוכן חדש...