Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שתבין שעת עבודה של חשמלאי זה 130 פרנק, לצערי לא כולם יודעים לעבוד אבל לדרוש הם יודעיםץ

אכן המחירים לא זולים, בגלל זה המון נוסעים לגרמניה לעשות קניות או לטפל ברכבים.

הנה תמונה של הצנרת אצלנו בבית, שתראו על מה מדבור.

2014-05-01 20.05.12.jpg

2014-05-01 20.05.17.jpg

2014-05-01 20.05.22.jpg

2014-05-01 20.05.24.jpg

2014-05-01 20.05.31.jpg

עריכה אחרונה על ידי renaultfreek
  • תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בטיול שהזכרתי (ב-2010) לנתי במלון בצד הגרמני של באזל, ואת הקניות ערכתי בסופרמרקט שבאותו מבנה. גם את הדלק קניתי בצד הגרמני. מצטער, אבל עגבניות שרי ב-65 ש"ח לק"ג (המחיר בצד השויצרי) זה מוגזם ביותר. בסופו של דבר הפרנקים השויצריים הלכו רק לכניסות לאתרים, השאר נקנה בחצי המחיר באירו בצד הגרמני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בגלל זה אני אומר, מה שנראה בארץ נורא יקר, פה בשוויץ זה נראה יחסית נורמאלי כי המחיה פה לא זולה.

בגלל זה קשה להשוות מחיר של שיפוץ חדר אמבטיה בארץ לפה בשוויץ.

פורסם

ועדיין נדמה לי שיחס של 1:5 הוא מוגזם. אבל אם המשכורות מאפשרות - אז למה לא?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

וואו, במונחים של ישראל - 165,000 ש"ח לחדר אמבטיה זה פסיכי לגמרי.

אני מניח ששעת עבודה של חשמלאי, כפי שאמרת (130 פרנק לשעה) נחשבת למשכורת טובה, בטח הממוצע עומד על בערך חצי מזה, אולי קצת יותר (וזה גם לפי נתונים שמתפרסמים מידי פעם בעיתונות\אינטרנט\וכד') וגם בכתבה הזו.

עם איזה סוגי צינורות עובדים אצלכם עכשיו ? נשארים בברזל או שעוברים לפלסטיק\SP וכד' ?

האם הצנרת אצלך היא בחלקה (או כולה) עשויה נחושת ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שוויץ "סובלת" מבעיה של יוקר כבר שנים. מאז 2008 הפרנק טס למעלה (היות ומדובר במדינה יציבה כלכלית עם מטבע עצמאי שאינה כפופה לגוש היורו או לדולר; זה קרה גם לשקל אבל במידה פחותה בהרבה, בין היתר בזכות סטנלי פישר ומשחקי הריבית). לאורך זמן זה לא מצב בריא, אבל כל עוד הם יכולים להנות מזה, תפאדאל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אחד מחבריי נוהג לומר:

Happy wife, happy life.

יש המון הגיון וטעם במשפט הזה.

לדעתי מערכת יחסים צריכה להיות בנויה על הדדיות ופרגון ולכן כל עוד הכיס מאפשר אם הייתי בנעלי פותח השרשור הייתי אומר לה "מאמי, עיניים שלי, נשמה של ברבור בר אתיופי יפה שלי,תתפנקי!".

לא מתוך רצון שהיא תזכור את זה כשארצה לקנות צעצוע נוסף אלא פשוט כי זה יעשה לה טוב ויגרום לנו להרגשה טובה.

לשמחתי אישתי גם נוהגת על פי קו מחשבה זה, הודות לכך אני נוהג ב-E55 ולא ב-520 שהיתה הורגת אותי משעמום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לגבי הצנרת, עדין ברזל, ולפי בקשה שלי עוברים לפלסטיק.

שעת עבודה משתנה מקנטון לקנטון, לקנטון ציריך הסכום נחשב סביר ביותר.

• תוכן חדש...