Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם תוותר עליו, תהיה לך בעיית חוקיות (זיהום), לך על משהו ספורטיבי.

בנוסף לצוואר בקבוק שנאמר כאן (כשנשאל עניין השארת הקוטר בחלק של הדוד), החלפת הקוטר בDP מגדילה את הנפח הכולל של כל הצנרת ולכן זה גם משפיע על זרימת הגזים..

פורסם

התוכנה שלי מ-E&A ולפי מה שהבנתי מהם אם אני זוכר נכון, הם אמרו לי שכל עוד לא החלפתי את כל הצנרת או שהחלפתי טורבו אני לא צריך עדכון תוכנה.

בכל מקרה אני אברר את זה יותר לעומק אחרי שאני אחליף דאון פייפ ודוד.

אז מה זה נדרש ממיר ספורטיבי? זה מייקר את כל העסק בעוד איזה 2500 שקל.

פורסם

נניח ואני הולך על ממיר ספורטיבי, כיום הוא נמצא בדאון פייפ, עדיף להעיף אותו משם ולהלחים אותו בהמשך הצנרת או לשים אותו בדאון פייפ החדש?

פורסם

לפי דעתי יש בחור מאוד נחמד שעוסק אך ורק בזה ועשה רכבים בסדר גודל יותר גדול מהמיטו הוא יענה לך על כל שאלה תחפש בפייסבוק OR FAB אחלה גבר מחירים סבבה,ועבודה מצויינת.

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

למיטב ידיעתי, לארגונטיקס יש את הנסיון הרב ביותר במערכות פליטה מתקדמות למיטו ומנועי המולטיאייר והTJET בכלל.

הם ייצרו מספר רב של מערכות פליטה מלאות לרכבים אלו.

צור קשר עם לירן - חבל להתפשר על פחות.

https://www.facebook.com/ArgoNetics

MAX-TUNING, Dyno & Performance

Dynapack Israel, EFI Tuning and diagnostic

...Haltech, MoTeC, AEM

On facebook , Tel:054-5994459

פורסם

שאלה לגבי הסדנאות השונות בארץ שמתעסקות בבניית מערכות פליטה וכו',

מה הסיבה להעדיף אותן על פני סדנאות זרות או חברות שיפורים ייעודיות?

אם אני לא ברור, למה להעדיף לייצר אצל אירגונוטיקס מערכת פליטה לב.מ.וו מאשר לרכוש אחת ממייסטרשאפט או שלל החברות האחרות שמתמחות בב.מ.וו?

האם יש ידע לסדנא המקומית מספיק ידע כדי לייצר מערכת פליטה שתתאים במדוייק לרכב הספציפי עליה תותקן? (מבחינת חישובי זרימת אויר וכו').

למען הסר ספק שואל בלי שמץ זלזול, שמעתי רק דברים טובים על הסדנאות שהומלצו פה, השאלה עולה מאחר ובעבר כשהתעניינתי לגבי בניית דודים\מערכת פליטה לרכב שלי והתייעצתי לגבי זה עם אחת הסדנאות המובילות הם היו מאוד כנים ואמרו לי שלמרות היכולות הגבוהות שלהם מומלץ לי ללכת על מערכת פליטה מתוצרת אחת החברות המתמחות ברכבים מהסוג שלי שכן המערכות שלהן יהיו ככל הנראה בעלות תוצאות טובות יותר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מניח שזה עניין של מחיר.

מחיר מערכת פליטה של חברה מקצועית יכול להגיע ל 15000 ש"ח אחר מיסים. בארץ זה יעלה שליש מזה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לפי מה שאני יודע אין רכב שלירן מארגנוטיקס לא התאים לו משהו. התוצאות לדעתי לא אמורות להשתנות. תכנס לפייסבוק של ארגונטיקס ותתרשם שם ממלא עבודות איכותיות שלדעתי חלק מהם גם הייתי מעדיף על חברות שיפורים מובילות.

פורסם

ראיתי בפייסבוק עבודות של אירגונוטיקס ובאמת התרשמתי מאיכות העבודה אך לא על זה אני מדבר.

אני מתייחס לפן התכנוני של החלקים על מנת למקסם תוצאות.

לבוא ולומר שהיית מעדיף עבודה שלהם על פני עבודה של חברת שיפורים ייעודית זו אמירה לא רצינית לטעמי שכן לאותן חברות שיפורים ייעודיות יש נסיון רחב יותר ואני מאמין שהם אכן יגיעו לתוצאות שהן לכל הפחות טובות באותה רמה כמו סדנא מקומית אם לא רמה גבוהה יותר.

אני משער שזה באמת שילוב של נושא עלות הרכיבים בסדנאות המובילות לעומת סדנאות מקומיות וכן עניין הזמינות.

הדודים שמותקנים אצלי עולים כ-3500$ לפני משלוח ומיסים כך שאני משער שאכן יהיה זול משמעותית לבנות דודים בסדנאות מקומית (בהנחה והיא אכן בונה דודים מתאימים לרכב ספציפי).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...