Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ריאו

orlevi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי רוצה להביא לי קיה ריאו , עכשיו אני מיסתלבט .. אם יש המלצות על הרכב אשמח :)

עכשיו השאלה אם לא הריאו איזה רכב כדאי לי וטוב לי הנע במחירים 40-50

פורסם

אבא שלי רוצה לקנות לי קיה ריאו , עכשיו אני מתלבט .. אם יש המלצות על הרכב אשמח

:smile:

הריו דור קודם רכב אמין,לא הכי זריזה אבל מוצעת במחירים טובים,עד 2010 הגיע עם 2 כריות אוויר ורק במתיחת פנים קיבלה 6.

מה אתה מחפש ברכב? זריזות? חיסכון? ידני? אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אבא שלי רוצה לקנות לי קיה ריאו , עכשיו אני מתלבט .. אם יש המלצות על הרכב אשמח

:smile:

הריו דור קודם רכב אמין,לא הכי זריזה אבל מוצעת במחירים טובים,עד 2010 הגיע עם 2 כריות אוויר ורק במתיחת פנים קיבלה 6.

מה אתה מחפש ברכב? זריזות? חיסכון? ידני? אוטומט?

לא מחפש מהירות .. מחפש נסיעה נוחה יציבות בכביש חסכונית ואוטומטית

פורסם

1-סוזוקי סוופיט,בערך 2008,זריזה,אמינה,החיסרון שלה תא מטען קטן,בערך 1/12.

2-דייהטסו סריון בערך 2009,גם כן אמינה מאוד,צריכת דלק בערך דומה פחות או יותר,הרבה מהם היו ליסינג/השכרה לשעבר.

3-פונטו איבו,לדעתי ניראית יותר מרשימה מהם,יותר חסכונית עקב גיר רובוטי,בעיר אמנם פחות חלקה,היא תהיה פחות זריזה מהסוויפט וכניראה מאט גם מהסריון.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
1-סוזוקי סוופיט,בערך 2008,זריזה,אמינה,החיסרון שלה תא מטען קטן,בערך 1/12.

2-דייהטסו סריון בערך 2009,גם כן אמינה מאוד,צריכת דלק בערך דומה פחות או יותר,הרבה מהם היו ליסינג/השכרה לשעבר.

3-פונטו איבו,לדעתי ניראית יותר מרשימה מהם,יותר חסכונית עקב גיר רובוטי,בעיר אמנם פחות חלקה,היא תהיה פחות זריזה מהסוויפט וכניראה מאט גם מהסריון.

אין המלצות על הריאו?

פורסם

כמו שאמרתי,היא לא רעה,תיראה אין רכב גרוע היום,לכול אחד יש היתרונות שלו,לריו תא מטען גדול,אמינות טובה,הסוויפט תהיה זריה יותר,הפיאט הכי חסכונית.

• תוכן חדש...