Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בתקופה האחרונה החלפתי 4\3 נורות בבית מנורה באוטו (זאת שמעל הראש).

אני לא יודע מה לעשות כל פעם אני מחליף נורה, הנורה עובדת ולאחר יום או יומיים פתאום מפסיקה לעבוד. וכך כבר כמה פעמים.

מה לעשות? יש שם קצר? משהו שאני יכול לתקן לבד? לזרוק את הנורות הישנות? הבעיה בנורות או בבית מנורה?

בקיצור תעלו רעיונות חופשי....

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

ראשית נסה להרכיב נורה מיצרן ידוע כ טונגסרם, אוזרם, פיליפס, הלה וכו'.

לצערי נמכרות כיום בשוק נורות עלומות שם מהמזרח הרחוק באיכות ירודה מאוד.

אם גם נורה מבית טוב תשרף מהר, אז העזר בחשמלאי רכב.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
ראשית נסה להרכיב נורה מיצרן ידוע כ טונגסרם, אוזרם, פיליפס, הלה וכו'.

לצערי נמכרות כיום בשוק נורות עלומות שם מהמזרח הרחוק באיכות ירודה מאוד.

אם גם נורה מבית טוב תשרף מהר, אז העזר בחשמלאי רכב.

בברכה - רפי לין :-)

תודה רפי!

עברתי אצל אוטו ציון ביהוד וביקשתי נורה לסובארו לאונה, קניתי 2, (כל אחד ב2 שקל) והרכבתי.

הם נשרפו מהר מאוד. לעומת זאת, הנורה שקיבלתי כשקניתי את האוטו החזיקה כמה חודשים.

יוסי.

פורסם

יוסי, אני מהמר על בית מנורה דפוק, מקסימום תקנה כמו שהרכבתי לאבא שלך באוטו בזמנו, ותחליף, גם יותר אור (פלורסנטי) וגם לא קשה בכלל להחליף, אגב, שלא תגיד לא ידעת במידה ואתה מחליף לבד את האינסטלציה:

בסובארו יש מגע בבית המנורה שנוגע בתקרה והוא בעצם המינוס הראשי למנורה, אם אתה מחליף את הבית מנורה המקורי וודא לחבר את המינוס אל תקרת הרכב או חלק פח אחר, ואת הפלוס לפלוס, פשוט מאוד :)

אם אתה צריך עזרה, אני כאן, או באייסי...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
יוסי, אני מהמר על בית מנורה דפוק, מקסימום תקנה כמו שהרכבתי לאבא שלך באוטו בזמנו, ותחליף, גם יותר אור (פלורסנטי) וגם לא קשה בכלל להחליף, אגב, שלא תגיד לא ידעת במידה ואתה מחליף לבד את האינסטלציה:

בסובארו יש מגע בבית המנורה שנוגע בתקרה והוא בעצם המינוס הראשי למנורה, אם אתה מחליף את הבית מנורה המקורי וודא לחבר את המינוס אל תקרת הרכב או חלק פח אחר, ואת הפלוס לפלוס, פשוט מאוד :)

אם אתה צריך עזרה, אני כאן, או באייסי...

תודה אור, אני לא מעוניין להשים שם פלורסנט, זה פשוט לא יפה ולא צעיר.

אני מעדיף להשאר עם המקורי, מחר אני אבדוק את החיבורים.

יוסי.

פורסם

אגב, תברר עם מישהו שמבין יותר ממני, איזה פיוז שולט על המנורה הזו, יכוליות שהמתח שלו נחלש...

ואם זה לא צעיר אז תשים בכחול ?!?!?!? :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...