Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

מה הפרוצדורה (אם ישנה) ביבוא של רביעיית ג'אנטים לארץ? האם צריך אישור משרד תחבורה? יש תוספת מס מיוחדת לחלקי רכב?

בנוסף - מישהו מכיר אתר אמין לרכישת ג'אנטים של momo או BBS?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

חיפוש בהודעות קודמות שלי יענה על כל שאלותיך.

בקצרה: הצטייד מראש באישור ממשרד התחבורה וודא שהחישוקים חדשים, שכן החוק אוסר הכנסת חלקים בטיחותיים (וחישוקים אכן נופלים להגדרה הזאת) משומשים.

לגבי מיסים: באפשרותך לפנות עוד טרם ביצוע המשלוח לחברת השילוח החביבה עליך ולקבל הצעת מחיר שתכלול בתוכה את המיסים שאתה צפוי לשלם. החברות הללו מעסיקות מסווגים של המכס, שיוכלו לתת לך תשובה מדוייקת ומהימנה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם (נערך)

אחלה, תודה רבה. יש משהו שאני לא מבין בנוהל - אני נדרש להציג קבלה בשביל האישור. מה קורה אם שילמתי ופקיד כלשהו מחליט שאין אישור? זה מטופש לגמרי :|

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מצטרף לבקשה.

גם אני מעוניין בייבוא של סט חדש לרכב, ואכן המחירים בחו"ל שפויים יותר. (כולל עלויות השילוח והמיסוי).

כמובן, שאני לא מדבר על סט סיני / יצרן מדבקה עלום שם, אלא על מותגים ידועים ואיכותיים.

M-TECH E46

פורסם
אחלה, תודה רבה. יש משהו שאני לא מבין בנוהל - אני נדרש להציג קבלה בשביל האישור. מה קורה אם שילמתי ופקיד כלשהו מחליט שאין אישור? זה מטופש לגמרי :|

בהנחה שהחישוקים חדשים, אין לפקיד שום סיבה לא לאשר להכניסם לארץ, בפרט כאשר מדובר בחישוקים של יצרנים מוכרים כמו MOMO או BBS שמן הסתם עומדים בכל התקנים הנדרשים.

קח בחשבון שיכול להיות מצב כמו שלי היה, שהזמנתי אותם בדואר והם הגיעו אלי מבלי שהמכס או משרד התחבורה בכלל התערבו בתהליך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שאני אומר משתלם, הכוונה היא לא לרוץ ולחטוף.

אבל אם מצד שני ניתן להביא סט של bbs לרכב בפחות מ5 ספרות עד הבית. זה כבר לא רע.

כמובן שזה אינדיבידואלי.

מצד שני, יצא לי גם לראות ממש מציאות. כמו חישוק חדש ומקורי לbmw בגודל 18" בעלות של 160$ לחישוק לפני משלוח ומיסים.

M-TECH E46

פורסם

למה אתה חושב שסט של BBS עולה 5 ספרות? המחיר אפילו לא באיזור. סט של BBS אתה יכול למצוא באיזור ה$1000 פלוס מינוס (בהתאם לדגם ולמידה). מכס זה %12 ומע"מ%18. משלוח זה בהתאם למי שאתה משתמש (מסטופ/buy2usa וכל אלה).

בסופו של דבר, דיברתי עם טיג מוטורספורט, והם מוכנים להזמין סט של BBS מקורי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ככל הידוע לי אם זה דגם ספציפי שטרם יובא לארץ צריך לייבא חישוק נוסף לצורך השמדה והתעללות בטכניון.

סה"כ מסים 50% - על המחיר והמשלוח. מסקנה - כמעט תמיד לא משתלם.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

• תוכן חדש...