Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ולגבי אלו שנוהגים לעבור בלילה ולהשחית ?

כאב לב לבוא בבוקר אל הרכב ולראות שהגג קרוע מסכין..

זה השיקול שלך אם לקנות או האוטו או לא ?

קיימת הסכנה, אבל אם מישהו ירצה להשחיט לך את האוטו, סוג הגג זה הדבר האחרון שיעניין אותו. לא חסרות דרכים, לצערנו, להשחיט מכוניות, ולא משנה המרכב.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

בקשר להשחתת הגג, אני ראיתי פעם מיאטה לבנה עם גג קשיח להלבשה.(כמו של טויוטה MR-2 למשל)

מאז אני רק מחכה לראות אותו שוב כדי לשאול אותו איפה הוא קנה את זה.

מישהו יודע משהו לגבי זה?

פורסם
בקשר להשחתת הגג, אני ראיתי פעם מיאטה לבנה עם גג קשיח להלבשה.(כמו של טויוטה MR-2 למשל)

מאז אני רק מחכה לראות אותו שוב כדי לשאול אותו איפה הוא קנה את זה.

מישהו יודע משהו לגבי זה?

יש יותר ממיאטה אחת עם גג קשיח, זו שאתה מדבר עליה הגיע ביבוא אישי ב94 (או שיש 2).

בכל מקרה זה או רכבים שהגיעו ביבוא אישי, או גג שהגיע במשלוח מיוחד, חפש בגוגל די קל למצוא כאלו למכירה, גם ב EBAY. הבעיה היא המחיר שיעלה להביא אותם לכאן כולל מיסים.

גיא

פורסם

קניית רכב היא הקנייה השנייה בגודלה (לאחר בית/דירה). מרבית הישראלים כנראה מתייחסים לקנייה זו בדומה לקניית דירה. אם אתה יכול דירת 4 חדרים, מדוע שתסתפק ב-3?

לגבי נדל"נ זה הגיוני, אבל בתרגום לשפה מוטורית זה הולך ככה:

למה לקנות כלי רכב דו-גלגלי אם ניתן לרכוש רכב שעומד על 4? (זו הסיבה שאין הרבה אופנועים)

למה לקנות רכב עם 2 דלתות אם ניתן לרכוש רכב עם 5 דלתות? (לכן אין הרבה ספורטיביות)

למה לקנות רכב ללא גג קשיח אם ניתן לקנות עם? (לכן אין הרבה רודסטרים)

וכדומה לגבי ג'יפ במקום משפחתית וכך הלאה...

זה כמו לקנות מתכת לפי משקל..

שלי יותר גדול..

לא נכון..

פורסם
קניית רכב היא הקנייה השנייה בגודלה (לאחר בית/דירה). מרבית הישראלים כנראה מתייחסים לקנייה זו בדומה לקניית דירה. אם אתה יכול דירת 4 חדרים, מדוע שתסתפק ב-3?

למה לקנות כלי רכב דו-גלגלי אם ניתן לרכוש רכב שעומד על 4? (זו הסיבה שאין הרבה אופנועים)

למה לקנות רכב עם 2 דלתות אם ניתן לרכוש רכב עם 5 דלתות? (לכן אין הרבה ספורטיביות)

שלי יותר גדול..

לא נכון..

לא קונים רכב דו גלגלי כי הוא מסוכן.

לא קונים רכב 2 דלתות כי זה לא פרקטי.

לא קונים רודסטאר כי לא כולם אוהבים את זה.

אל תגזים - עם גישה כמו שלך לכל אדם שני בישראל צריכה להיותת מיאטה או לפחות איזה אוטו ספורט קיצוני.

לא כולם רוצים, לא כולם יכולים ולא את כולם מעניין עולם המוטוריקה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
לא קונים רכב דו גלגלי כי הוא מסוכן.

לא קונים רכב 2 דלתות כי זה לא פרקטי.

לא קונים רודסטאר כי לא כולם אוהבים את זה.

אל תגזים - עם גישה כמו שלך לכל אדם שני בישראל צריכה להיותת מיאטה או לפחות איזה אוטו ספורט קיצוני.

לא כולם רוצים, לא כולם יכולים ולא את כולם מעניין עולם המוטוריקה.

דניאל.

ברור שלא!! אבל העובדה היא שהרבה מאוד אנשים שזה דווקא כן מעניין אותם, מוצאים את עצמם ממציאים תירוצים טיפשיים למה לוותר על זה.

ובנוגע לתרגום של דן של הנדל"ן לשפה המוטורית - אם נחזיר את זה לנדל"ן, נמצא את האנשים שיכולים לקנות בית גדול בישוב מרוחק שעה מת"א, או דירה קטנה ומעוצבת בת"א - והם יבחרו באפשרות השניה. הם אותם אנשים שיקנו את המיאטה על פני סתם משפחתית.

ואם נמשיך את התרגום:

למה לקנות כלי רכב דו-גלגלי אם ניתן לרכוש רכב שעומד על 4? - כי הוא הרבה יותר מהיר ומהנה, קל יותר למצוא חנייה ולא נתקעים בפקקים.

למה לקנות רכב עם 2 דלתות אם ניתן לרכוש רכב עם 5 דלתות? - כי ממילא ב-99 אחוז מהמקרים נוסעים לבד באוטו

למה לקנות רכב ללא גג קשיח אם ניתן לקנות עם? - כי אין כמו ההרגשה של גג פתוח...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דן, שיקולים אלו הם רק אצל אנשים שלא מעניין אותם הנאה, או יופי...והם מסתכלים רק על מה יותר שימושי ומשתלם כביכול. "למה מה קרה שאני אשלם 160 אלף על שני מושבים אם אפשר לקנות 5 מושבים עם בגאז' שמקרר נכנס בתוכו".

אבל בתור רכב שני, אני באמת לא מבין את זה.

יש יותר ממיאטה אחת עם גג קשיח, זו שאתה מדבר עליה הגיע ביבוא אישי ב94 (או שיש 2).

בכל מקרה זה או רכבים שהגיעו ביבוא אישי, או גג שהגיע במשלוח מיוחד, חפש בגוגל די קל למצוא כאלו למכירה, גם ב EBAY. הבעיה היא המחיר שיעלה להביא אותם לכאן כולל מיסים.

גיא

אתה יודע מאיפה מזמינים רק את הגג, וכמה הוא עולה?

בקשר ליבוא, פעם עשיתי חישוב, מה ההבדל במחיר בין קניית רכב חדש בארץ, לבין לייבא אותו(חדש) מחו"ל...בגדול זה יוצא אותו כסף, אולי אפילו פחות לייבוא.

נקח דוגמא שאני זוכר: באיביי מרצדס SL 500 או 55 AMG(לא זוכר איזו מהן)תעלה פחות או יותר 70 אלף דולר, בערך 350 אלף. תוסיף 150 אחוז מיסים, עוד 525 אלף.

יוצא 875 אלף לעומת מעל מליון ש"ח בארץ, והחישוב הוא בהגזמה...המיסוי הוא פחות מ-150%, והדולר פחות מ-5.

אז יכול להיות שזה משתלם.

פורסם
זה השיקול שלך אם לקנות או האוטו או לא ?

קיימת הסכנה, אבל אם מישהו ירצה להשחיט לך את האוטו, סוג הגג זה הדבר האחרון שיעניין אותו. לא חסרות דרכים, לצערנו, להשחיט מכוניות, ולא משנה המרכב.

היתה לך פעם מכונית פתוחה?

כי אם היתה לא היית כותב את מה שכתבת.

זה ועוד איך מושך משחיתים, גם ברמת אביב ג'

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שלי יותר גדול..

לא נכון..

הגישה הזו טיפה מפשלת כיוון שעובדה שהסטיישנים לא תופסים בארץ בגרוש :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
...לגבי המיאטה, קצת חששתי שאתנייד בקצב של מכונה לטיטוא כבישים עקב החשש מהתנהגות לא צפויה של הרכב. חשש זה התבדה די מהר וחיש קל הבנתי שניתן ללחוץ את הרכב (במגבלות מסויימות כמובן) מבלי להסתכן יתר על המידה. המיאטה התבררה כצפויה בהרבה מהבוקסטר, בעיקר עקב ההפרשים בכח שיורד לגלגלים האחוריים.

המיאטה משדרת לך מה הולך להיות הדבר הבא. הכיף הגדול איתה שניתן לזרום עם הזנב שלה מסיבוב לסיבוב באופן נשלט והרמוני (בניגוד גמור ל-S2000 למשל).

מהנסיון שלי עם הבוקסטר, דווקא כן הרגשתי את אותה תקשורת צפויה בין הראש שלי לזנב שלה. רק שבפורשה השליטה התבצעה בעיקר עם דוושת הגז, בגלל הכוח הרב שטמון בה, אותו כח שחסר לעיתים במיאטה.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
המיאטה משדרת לך מה הולך להיות הדבר הבא. הכיף הגדול איתה שניתן לזרום עם הזנב שלה מסיבוב לסיבוב באופן נשלט והרמוני (בניגוד גמור ל-S2000 למשל).

מהנסיון שלי עם הבוקסטר, דווקא כן הרגשתי את אותה תקשורת צפויה בין הראש שלי לזנב שלה. רק שבפורשה השליטה התבצעה בעיקר עם דוושת הגז, בגלל הכוח הרב שטמון בה, אותו כח שחסר לעיתים במיאטה.

יניב

Having track experience with the three cars you're talking about I have to tell you that I don't really agree with the above statement in full

The miata and the S2000 drive in the same exact manners, only that the S2000 does it better, it has a much better chassis and incredible suspension, the Boxster offers a different experience of mid engine, it has nice response but feels a little too heavy...

The miata's oversteering nature can easily be corrected with some good sticky tires and a better alignment, the manufacturer specs are just ridiculous, that's why the tail slides when going into a corner in 30 KmH, correct that and your miata handles as if it's on rails, at least until you really throw it hard into corners and in really high speeds

.Moti

• תוכן חדש...