Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראה פנימית - סיריון 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח אם מישהו שיש לו דייהטסו סיריון 2006 (עם מראה פנימית מקורית) יוכל לעזור לי במשהו קטן:

בפעם הבאה שאתם נכנסים לרכב, תוכלו בבקשה להתסכל על החלק האחורי של המראה הפנימית ולבדוק האם מופיע שם מק"ט, דגם או כל משהו אחר שיוכל לעזור לי לאתר באינטרנט מראה כזאת? החשד שלי הוא שהמק"ט הוא 87810-52041, אבל אני לא בטוח. הכי אשמח אם תסכימו לצלם בשבילי את החלק האחורי של המראה כך שרואים את כל מה שכתוב שם :)

רכשתי לאחרונה סיריון שהגיעה עם מראה פנימית (לא מקורית) שבורה ואני צריך להחליף אותה. במוסך מורשה רוצים 750 ש"ח על מקורית חדשה, ובמוסך כללי לא מצאו לי מראה שאיננה פנורמית (!).

תודה רבה!

יודן

• תוכן חדש...