Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה זמן שפשוט זנחתי את המצלמה שלי (MK1) החלטתי לתת לה נסיון נוסף היום בנהיגת הבוקר.

ההגדרות שבחרתי:

960p (רציתי זווית צילום רחבה עד כמה שניתן)

Centre (על מנת שיוכלו לראות את מה שקורה מחוץ לרכב בצורה טובה)

ניקיתי היטב את המארז (מבפנים ובחוץ), ניקיתי היטב את עדשת המצלמה.

זו התוצאה (קטע קטן שגזרתי):

אפשר להבחין בקלות:

1.בכלליות התמונה לא נראית חדה כמו שמצופה מ-HD (ואם כבר אז בפנים הרכב המצב מעט יותר טוב מאשר מחוץ לרכב).

2.אי אפשר לראות את הפנסים של הרכב שלפני בצורה חדה וברורה, רואים מעין "מריחה".

3.תאורת הכביש מוקפת בהילה רחבה.

4.בכלליות- חרא איכות ורחוקה שנות אור מסירטונים שאני רואה פה ושם.

יש משהו שאני עושה לא נכון עם המצלמה מבחינת הגדרות וכדומה?

זה כל כך מבאס שלא משנה איך אני משחק איתה- לא מצליח להגיע לתוצאות שאני אהיה מרוצה מהן או אפילו קרוב לכך.

תודה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה גו פרו זה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הפוקוס של המצלמה הוא על איזור לוח המחוונים/המראה החיצונית.

שים לב שכל מה שבאיזור הזה חד.

תבדוק איך משנים את הפוקוס.

דבר שני, תנאי התאורה גרועים מאד לצילום וידאו עם מצלמה שהיא לא מקצועית.

פורסם

ממה שראיתי ברשת הפוקוס קבוע אבל אפשר להבריג אותו איכשהו. (זה קורה אם המצלמה מקבלת מכה ומאבדת פוקוס)

אבל שוב, יכול להיות שבתאורת יום הכל יהיה שונה.

פורסם

שאלה לי ככה לגביי הGOPRO, יש לי אחת, די חדשה BLACK, איך הSUCTION CUP? אני פוחד להדביק משהו למכסה המנוע במיוחד כשאני עובר את ה200 קמ"ש ועם רוחות עזות.

haters will hate

פורסם (נערך)

ממה שאני רואה וחושב:

א) תנאי התאורה לא אידיאלים. בחוץ כבר מתחיל להחשיך, ופנים הרכב כהה וחשוך. אם תצלם בתנאי תאורה מלאים סביר שהתמונה תהיה קצת יותר טובה.

ב) אם המצלמה שלך תומכת בHD מלא, לדעתי זו תצורה עדיפה. כרגע אתה "סתם" מקבל עוד תמונה לגובה (רוחב התמונה זהה ל720P), שבין כה וכה לא מנוצלת - רואים יותר את גג הרכב.

ג) תנוחה שונה של המצלמה שבה רואים קצת יותר את החוץ יכולה לסייע.

ד) לדעתי אתה צריך לבחור דווקא בפונקצית ה-SPOT. כך החשיפה תבוצע ע"פ מרכז התמונה (שיכוון כלפי חוץ ולא הקורה). במצב כזה יתכן שתאורה פנימית תעזור לאזן את המצב עם פנים הרכב, מתוך הנחה שאתה רוצה לראות את תנועות ההגה.

ה) אם ניתן להתקין את המצלמה על החצובה בלי המארז שאתה מתייחס אליו - עדיף.

בנצי - לפי האתר שלהם, אם מדובר באותה כוסית יונקת (הניקוד שונה ממה שאתה חושב עליו עכשיו :lol: ), היא עמידה עד 150 מייל לשעה. יש לי חברים שחיברו כזו למטוס קל שטס בערך 120-130 מייל לשעה והכל עבר בשלום. להגיד לך בוודאות שהמצלמה לא תחליט להתעופף - זה אני לא יכול. יש להם אגב גם "עוגנים" (Tethers) לייתר בטחון.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

תודה לכל המגיבים.

למיטב הבנתי בחירה ב-CENTER\SPOT רק תשנה את החשיפה לאור אבל בכל מקרה אינה תשנה את המיקוד.

הבעיה היא שזה מרגיש כאילו המצלמה אינה מפוקסת ואין לי שום דרך לפקס אותה וזה מבאס כי גם בתנאי תאורה טובים יותר עדיין איכות התמונה רחוקה מאוד מכל הסירטונים שרואים ביוטיוב.

האם לאחר הצילום יש צורך לערוך את הסרט באיזושהי תכנה חיצונית שתשפר את איכות התמונה או "זה מה יש"?

בנצי, אכן זה אמור לעמוד ברוחות עד 150 מייל'ש, כמובן לקחת בחשבון שככל שיהיו מחוברים פחות מפרקים לבסיס הוואקום כך תיהיה פחות תנועה של המצלמה.

המצלמה שלי כבר ראתה מהירויות של 170-200 קמ"ש כשהיא מותקנת מחוץ לרכב, לא קרה לה או לסטנד כלום (למרות שבמהירות כזאת אל תבנה הרבה על סאונד מנוע\פליטה).

פורסם

אני מקווה שכשאתה משווה לסרטונים מהיוטיוב אתה משווה לאותו דגם, כי למשל הBLACK היא הרבה הרבה יותר איכותית מהדגם שיש לך.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני כמובן לא משווה לגרסה 3 (על תתי גרסאותיה) ואף לא לגרסה 2 אבל אני בהחלט זוכר שרכשתי את זה בגלל שראיתי ביוטיוב סרטונים שונים שהיו טובים בהחלט (וגם זוכר שכבר בהתחלה האיכות צילום שנתקלתי במצלמה שלי אכזבה אותי).

פורסם

גו פרו 1 זה דרעק. יש לי גו פרו 3 ווייט שזה בעצם 1 בהסוואה עם כל הפיצ'רים החדשים.

בדיעבד הייתי צריך להשקיע עוד קצת ולקנות בלאק כי זו המצלמה החדשה (סילבר זה גו פרו 2).

היום ה3+ בלאק החדשה ביותר אפילו טובה יותר מהקודמת. תבדוק סרטונים בטיוב.

פורסם

הגופרו 3 וויט שלי מצלמת טוב יותר מגופרו 2 של חבר.(התבלבלת כי- הנתון "מגה פיקסל" של הוויט [5] הוא בטח כמו של 1, אבל הווידאו טוב בהרבה)

לעומת זאת, חבר אחר רכש 3+ בלאק והאיכות צילום באמת מטורפת.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

בקיצור אני מבין שאני מנסה לנהל קרב די אבוד מראש, מישהו (בנצי?) יכול לומר לי את המחיר של ה-3+ BLACK בארה"ב?

פה בהונג קונג מבקשים עליה באיזור ה-620$ כולל מסך, נראה לי יקר מאוד.

כמוכן, האם יש מצלמות "אקשן" נוספות שכדאי לקחת בחשבון?

פורסם

לגבי אופציות אחרות,

INTOVA SPORT HD עולה בארץ חצי מהגופרו, ומספקת ביצועים טובים מאוד יחסית למחיר.

יש לי אחת ואני מאוד מרוצה.

ברמות המחיר של הגופרו יש גם את הdrift ghost, או את הסוני, או את הקונטור.

!AWDSOME

• תוכן חדש...