Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השוואות מעולות. מחזקות את דעתי שהגופרו היא ממש לא הקנייה הכי טובה. בסרטון הראשון של DISCO הגופרו נראית ממש רע עם צבעים דהויים ומריחות קשות.

בלילה היא נותנת תוצאה עדיפה משמעותית.

בסרטון השני של תומר יש יתרון קל וכמעט לא מורגש לגופרו מבחינת הפרדה בפרטים, אבל האיכות של הדריפט מעולה בפני עצמה, ויחד עם שאר היתרונות שיש

לה על הגופרו (שלא קשורים באיכות הוידאו) - היא קניה הרבה יותר טובה לדעתי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הGoPro הרבה יותר טובה מהדריפט בסרטון ההשוואה. הדריפט נראית חדה יותר במבט ראשון, אבל בעצם התמונה שלה עם המון sharpness דיגיטלי ועם דחיסה בbitrate נמוך (תסתכלו על השמש כשהוא גולש, השמש בדריפט מתעוותת לגמרי בגלל הדוחס ובגופרו היא נשארת יציבה). הגופרו גם יודעת לצלם 2.7K ב30FPS, האיכות מהממת ואפשר לחתוך פריימים מהוידאו לשימוש כסטילס.לגבי הסרטון של דיסקו, הויברציות מהמנוע מחרפנות את המצלמה (מקבלים ג'לי, תוצאה של rolling shutter ביחד עם ויברציות מהירות).הוא צריך למתקן אותה אחרת. אני גם לא יודע באיזה מצב הוא צילם. ובאופן כללי ובלי קשר למצלמה, תשתמשו בvimeo לסרטים, מקבלים שם ביטרייט של 15 מגהביט לעומת 5 מגהביט ביוטיוב. הנה משהו שאני צילמתי עם הגופרו, בלילה:http://vimeo.com/80665271

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

סוני מול גופרו חלק ראשון באור

סוני מול גופרו חלק שני בתאורה נמוכה

הבחור מעלה הרבה השוואות בין מצלמות שונות כדאי לראות

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
הGoPro הרבה יותר טובה מהדריפט בסרטון ההשוואה. הדריפט נראית חדה יותר במבט ראשון, אבל בעצם התמונה שלה עם המון sharpness דיגיטלי ועם דחיסה בbitrate נמוך (תסתכלו על השמש כשהוא גולש, השמש בדריפט מתעוותת לגמרי בגלל הדוחס ובגופרו היא נשארת יציבה). הגופרו גם יודעת לצלם 2.7K ב30FPS, האיכות מהממת ואפשר לחתוך פריימים מהוידאו לשימוש כסטילס.לגבי הסרטון של דיסקו, הויברציות מהמנוע מחרפנות את המצלמה (מקבלים ג'לי, תוצאה של rolling shutter ביחד עם ויברציות מהירות).הוא צריך למתקן אותה אחרת. אני גם לא יודע באיזה מצב הוא צילם. ובאופן כללי ובלי קשר למצלמה, תשתמשו בvimeo לסרטים, מקבלים שם ביטרייט של 15 מגהביט לעומת 5 מגהביט ביוטיוב. הנה משהו שאני צילמתי עם הגופרו, בלילה:http://vimeo.com/80665271

מסכים איתך שהגופרו נראית קצת יותר טוב בסרטון של הגלישה (אפשר לראות את ההפרדה כשהוא מצלם את עצמו מעל הראש, בגופרו רואים את כל הטקסקטורה

של הצמר בכובע, ובדריפט היא קצת מרוחה).

מצד שני - בסרטון הראשון, בנסיעה בפארק הגופרו נראית זוועה. הצבעים דהויים והכל נראה מרוח. לא יודע להסביר את זה.

אין ספק שהגופרו יותר טובה בלילה, גם ציינתי את זה בעצמי (הסרטון שלך אגב הוא לא ממש 'לילה' כי יש שם תאורה בעוצמה של שמש קטנה).

ה-2.7K זה יותר גימיק בעיניי, לא רואה את עצמי מצלם ברזולוציה כזאת רק בשביל האופציה שאולי אני ארצה ללכוד תמונה מהסרט.

זה מכביד על העיבוד במחשב, זה שוחט סוללה, ומפוצץ את הכרטיס זיכרון סתם.

אני בכלל מצלם על 720P, זה מספיק לגמרי. בדריפט המאזן בין כל המשתנים עדיף בעיניי על הגופרו. יותר חשוב לי שהמצלמה תהיה שימושית

ונוחה לתפעול, שתגדיל את הסיכוי שלי להשיג את הצילום הרצוי ולא תפריע לי בפעילות, יותר מהתוספת השולית באיכות הצילום.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הוזמנה GOPRO 3+ black, כאן בארץ, דרך וולה(וולא?)-שופס - 1870 שקלים כולל משלוח, דרך היבואן המסודר. אפשר לחלק עד 36 תשלומים, משלוח חינם כרגע, אם מישהו בעניין. (אני לא). העדפתי לרכוש כאן בארץ במחיר שהוא מעט גבוה ממה שראיתי שהיה עולה לי להביא מחו"ל, בגלל עניין השירות והאחריות. (בחול זה עולה 400$ המצלמה, 50$ משלוח, וכנראה כ 80$ מיסים בארץ, ביחד כ 550$ ).

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...