Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי רישיון הרכב: סקודה אוקטביה שנת 2010 סדאן קבוצת רישוי 4 רמת גימור AMBIENTE, אוטומטית

160 כ"ס דגם 1Z32MD דגם מנוע CDA נפח 1798 קוד (משרד רישוי אני מניח): 0676-1611

חיפשתי במחירון יצחק לוי, לאוקטביה קיימים עשרות דגמים, לא הצלחתי לזהות מה מתאים לפי רישיון הרכב,

עברתי למחירון יד 2, במחירון זה ניתן להזין את קוד משרד הרישוי,

ואז גיליתי שמדובר בסקודה אוקטביה AMBIENTE TSI אוטומטית 1.8 - 160 כ"ס

נפח מנוע 1,798 סמ"ק שנת יצור 2010 במחיר מחירון 66,800 ש"ח.

עם מילת המפתח TSI הצלחתי למצוא את הדגם במחירון יצחק לוי:

סקודה אוקטביה 1800 TFS אמבינטה שנת יצור 2010 נפח מנוע 1800 בנזין אוטומטית,

קוד דגם (של יצחק לוי?) 676173 במחיר מחירון של 93,000 ש"ח.

1. האם יתכן פער של כמעט 30,000 ש"ח בין המחירונים?

2. האם ניתן לחפש במחירון יצחק לוי לפי קוד דגם של משרד התחבורה? (נראה לי הכי בטוח)

3. האם קוד הדגם שמופיע במחירון של יצחק לוי הוא קוד של יצחק לוי ולא של משרד התחבורה?

4. האם לפי נתוני רישיון הרכב שפירטתי, מצאתי את הדגמים הנכונים בשני המחירונים?

תודה רבה

פורסם

במחירון לוי יצחק הרכב אכן מתומחר ב93,000 ש"ח. מחירון יד 2 מסתמך על דיווחים של לקוחות ועושה ממוצע מסויים ולכן בעייתי מאוד.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כשמכרתי את הפאביה והייטי גם היו פערים משמעותיים בין יד2 ללוי יצחק. (יד2 נמוך בהרבה)

או שאנשים מזינים שטויות כדי להוריד את המחירון, או שעובדי יד2 לא יודעים לסנן הזנות שקריות, או שניהם.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כבר ראיתי המון מקרים של פערים כאלה גדולים. זה קורה הרבה.

את האמת, מחירון יד2 מצחיק אותי. הוא קצת תלוש מהמציאות. רק קצת.

אם אתה הקונה, תלך לפי מחירון יד2, אם אתה המוכר, תלך לפי מחירון לוי יצחק :lol:

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

תודה, אשמח לדעת:

1. האם ניתן לחפש במחירון יצחק לוי לפי קוד דגם של משרד התחבורה? (נראה לי הכי בטוח)

2. האם קוד הדגם שמופיע במחירון של יצחק לוי הוא קוד של יצחק לוי ולא של משרד התחבורה?

3. האם לפי נתוני רישיון הרכב שפירטתי, מצאתי את הדגמים הנכונים בשני המחירונים?

פורסם

תודה, אשמח לדעת:

1. האם ניתן לחפש במחירון יצחק לוי לפי קוד דגם של משרד התחבורה? (נראה לי הכי בטוח)

2. האם קוד הדגם שמופיע במחירון של יצחק לוי הוא קוד של יצחק לוי ולא של משרד התחבורה?

3. האם לפי נתוני רישיון הרכב שפירטתי, מצאתי את הדגמים הנכונים בשני המחירונים?

לדעתי אתה שואל את כל השאלות הלא נכונות. אתה מוכר או קונה?

אולי הרכב שלך הוגדר כטוטאל-לוס ולכן החישוב לפי מחירון לוי יצחק (עליך)?

יד 2 לא הזוי-יש לו את האינטרס שלו, גם ללוי יצחק יש את האינטרסים שלו (ראה ערך מחירוני משפחתומטיות 1.6)

לסיכום-אם תשאל את השאלה הנכונה, לדעתי תקבל את התשובה הנכונה הכי מהר, ובקיצור מהשאלה היא מה הבעיה\סיטואציה שאתה נמצא בה? ולא מה המחירון.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
כבר ראיתי המון מקרים של פערים כאלה גדולים. זה קורה הרבה.

את האמת, מחירון יד2 מצחיק אותי. הוא קצת תלוש מהמציאות. רק קצת.

אם אתה הקונה, תלך לפי מחירון יד2, אם אתה המוכר, תלך לפי מחירון לוי יצחק :lol:

לא מסכים. כשאמכור את ה206 שלי, אני אעדיף את יד2 מלוי יצחק כי המחירון יותר גבוה (פיג'ו 206 xs שנת 2001 110 כ"ס). יש הפרש של כ3000 שקל.

וזה ידוע שלוי יצחק צולב את הצרפתיות

אולי יד 2 לא מסנן את המוניות וזה מה שדופק את השקודות?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אופס, התכוונתי הפוך. אם אתה המוכר, תלך לפי יד2, ואם אתה הקונה, תלך לפי לוי יצחק.

אני עדיין חושב שהמחירון של יד2 לא קשור לשום דבר ותלוש לגמרי מהמציאות.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

יד2 כל הזמן מנסים להדיח את לוי יצחק ממעמדו כמחירון הקובע הרשמי במדינה. כבר שנים שהם משקיעים בכך הרבה זמן כסף ומשאבים כולל כנראה גם פוסטים כמו זה הנוכחי. כשמשרד התחבורה שינה את הקודים, עשו בלוי יצחק מנגנון המרה מאוד פשוט לקודים החדשים ככה שלא צריכה להיות עם זה בעיה. מי שרוצה לעשות צחוק מעצמו שיגיד לקונה או המוכר שהוא הולך לפי מחירון יד2. חברות הביטוח, בתי המשפט, מכס, השוק בפועל וכל ישות רשמית אחרת תמשיך להתנהל לפי מחירון לוי יצחק. נראה שביד2 זה כבר הפך לאובססיה וכבוד ולא שיקול כלכלי.

• תוכן חדש...