Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצאת קיטור על פדקס ישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה שקרה לי עם פדקס ישראל

בתאריך 19/01/14 הוזמן טרמוסטט מקורי מאזדה...משלוח שולם ועפ"י איביי אין מכס על המוצר.

בתאריך 24/01/14 המוצר נאסף ע"י פדקס.

בתאריך 28/01/14 המוצר הגיע לישראל וישר עוכב ע"י פדקס במכס...שתבינו שהמוצר לא אמור להיות מעוכב ע"י המכס בכלל,

היום ביצעתי שיחה לפדקס והם בטענה שזה פריט לרכב וחייב לדווח למכס ועלות כזאת היא 208 ש"ח והם יחייבו את המוכר ויצרו איתי קשר,

בערב התקשרתי שוב פעם אחריי שלא יצרו קשר ותיאמו איתי למחר...ח"ח להם על זמני אספקה מהירים.

אבל ריבונו של עולם למה לגבות 208 שקל מס שיקרי על חלק שלא אמור לעבור בכלל במכס, מסכן המוכר מארה"ב ששילם את המכס, בגלל מקרים כאלו ואחרים מוכרים מארה"ב או מכל העולם לא רוצים לעבוד איתנו כלל.

מילה קטנה לפדקס אם נציג שלהם קורא את השרשור,

אתם פשוט חבורה של גנבים מקרה שני שלי אתכם לעולם לא אשתמש בשירותכם.

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

מצחיק אותי כל פעם איך אנשים באים להתלונן כאילו הם הראשונים שעבדו איתם ונדפקו.

אף פעם לא השתמשתי בהם ובכל זאת רק מכמות השרשורים בסגנון הזה אני גם לא אשתמש.

פורסם

העניין פה שגם המוכר בהתחלה לא שלח איתם ופתאום זה כן נשלח דרכם.

שלחתי לו מייל בנושא להמשך עבודה עימו, כי המחירים שלו זולים ממחירי הארץ ביותר מחצי מחיר בחלפים מקוריים

ושלעולם לא ישלח בפדקס.

פורסם

לפני חודש הזמנתי זקט מאברקרומבי ידעתי שאני ישלם מכס (מע"מ) אבל על עמלת פקיד בעלות של 181 ש"ח לא שמעתי בחיים.

במקום לשלם רק מע"מ ואני מבין עוד עמלה קטנה על חתימת פקיד שילמתי יום עבודה של פקיד.

יוגב

פורסם (נערך)

שמתי לב שלאחרונה זה נהיה פופולרי לכתוב בפורום "אני רק אניח את זה פה", אז אני באמת רק אניח את זה פה ואברח: http://m.ynet.co.il/Article.aspx?id=3980517

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
שמתי לב שלאחרונה זה נהיה פופולרי לכתוב בפורום "אני רק אניח את זה פה", אז אני באמת רק אניח את זה פה ואברח: http://m.ynet.co.il/Article.aspx?id=3980517

הכתבה היא ישנה משנת 2010 , ובסוף רק משלוח עם EMS מחויב ב 38.4 ש"ח, לעומת זאת משלוח בדואר ישראל לא מחויב בעמלות

וכידוע משלוח עם חברות שילוח מהיר , תמיד , אבל תמיד "נעצר" במכס. ומחויב פתאום עמלות שונות.

אסור פשוט אסור להזמין דרכם. אם לא דואר ישראל, לא להזמין. או לחלופין להזמין עם חברות שמספקות כתובת בחו"ל כמו buy2usa ודומותיהן, ששם המחיר הוא מחיר סופי כולל מיסים ועמלות

או לחלופין משלוח כולל מיסים ועמלות כמו ב summit racing

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

תעשו הפרדה בין חברות הבלדרות העולמיות לבין חברת דואר ישראל.

לדואר ישראל יש עמילות מכס קטנה שפשוט לא עומדת בעומס החבילות ובגלל זה גביית העמלות שלהם נראית כמו שנראית ( אין עמלות ואחת למיליון נעצרת חבילה).

בלדרות אווירית מחזיקה סוכן מכס, מסווגים ומבקרי מסמכים, מה שנותן יד רחבה יותר בשליטה על חבילות שמגיעות וכמובן על סיווגן הנכון מול המכס.

על מהירות משלוח משלמים ומשלמים הרבה אין מה לעשות, כך זה עובד פה ובכל העולם. רוצה לשלם פחות? תמתין בין שבועיים לנצח.

אין צורך בחתימה....

פורסם

תאמת חבילה מארה"ב לא לוקחת נצח, בערך שבועיים ויש חבילות חריגות...ולפעמים כיף לקבל את החבילה מהר.

אבל לשלם עמילות מכס 208 ש"ח על משהו שבכלל יש לו פטור מהמכס זה ביזיון.

פורסם

"נצח" לוקח רק לחבילות מסין, מארה"ב/אנגליה/גרמניה/אוסטרליה קיבלתי חבילות "דואר אוויר רגיל" תמיד תוך פחות משבועיים.

לעולם לא נעצרו במכס.

פדקס, DHL ו-UPS דפקו אותי כל אחת בתורה כאשר המוכרים עשו "ג'סטה" ושלחו דרכם כדי שיגיע יותר מהר.

לא דואר רגיל - לא מזמין. סה-טו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

חבורת לייצנים אוכלי חינם כל החברות שילוח האלה

אני לא מתעסק איתם.

לפני כל קנייה אני

מבקש מהמוכר שישלח דרך הדואר הרישמי ולא דרך חברות שילוח ואם הוא

מתנגד אז אני לא רוכש את המוצר.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
"נצח" לוקח רק לחבילות מסין, מארה"ב/אנגליה/גרמניה/אוסטרליה קיבלתי חבילות "דואר אוויר רגיל" תמיד תוך פחות משבועיים.

לעולם לא נעצרו במכס.

פדקס, DHL ו-UPS דפקו אותי כל אחת בתורה כאשר המוכרים עשו "ג'סטה" ושלחו דרכם כדי שיגיע יותר מהר.

לא דואר רגיל - לא מזמין. סה-טו.

אתה משווה משלוח של שבועיים ימים, לשלושה ימים?

יגיע היום(טפו טפו טפו לא עלינו) שהמכס יחליט לשים סוף לשערוריית הדואר ויכריח אותו לעדכן את שירותיו.

אין צורך בחתימה....

פורסם

אם מוכר לא מוכן לשלוח מחוץ לארה"ב או לחילוף בריטניה, יש חברת שילוח מתווכת שתעביר את הסחורה ב USPS או ROYAL AIR MAIL ??

כי BUY2USA או MUSTOP שולחות ישר למכס, וכל חבילה נבדקת, הבנתי שפעם היתה את האופציה הזו עם SHIPTO אבל זה לא היה בעצם תלוי בהם :

זה הקטע הרלוונטי מהבלוג צרכנות הזה

http://zayedet.com/2013/07/05/online_shopping/

"כחלק מתהליך השילוח של Shipito יש תהליך של מילוי ה Invoice עצמו. כלומר, בניגוד לחברות אחרות שבהן אתם שולחים להם את ה invoice של החנות שממנה קניתם את הפריט, כאן אתם פשוט ממלאים סכום ותיאור. דוגמא: אם אתם קונים נעליים ב runningwarehouse ושולחים ל buy2usa, והנעליים עלו 70$. Buy2Usa יבקשו את הקבלה המקורית מהחנות ויצהירו בדיוק את אותו סכום. ב Shipito לא מבקשים מכם את הקבלה המקורית, ואתם יכולים לכתוב כל סכום שאתם רוצים. את המשמעות תבינו לבד. כמובן שאם נתפסתם, אתם עלולים לשלם מס גבוה מאד + קנס. לא מכיר מישהו שזה קרה לו בזמן האחרון, בטח שלא בסכומים שבהם אני / אנחנו קונים, אבל עדיין חשוב לציין זאת.ל Shipito היו (ועדיין ישנם) שתי אפשרויות שילוח מאד זולות, באופן יחסי וביחס לחברות forwarding אחרות, לישראל.

AirMail Economy שהוא מבוסס על USPS First Class ומתאים למעטפות ואריזות קטנות עד גודל קופסאת נעליים או פחות בדר"כ. המחיר שלו מצוין, זמני האספקה סבירים. מעולה למשלוחים קטנים.

[עדכון נכון לסוף יולי 2013] AirMail Economy כבר לא מבוסס USPS אבל מגיע בדואר חבילות רגיל דרך דואר בלגי. לא EMS. בואו נראה כמה זמן זה יחזיק.

AirMail Priority היה "אחיו" הגדול שאפשר גם ביטוח על תכולת החבילה במחיר זעום. ולכן בשנה האחרונה כמעט כל החבילות ששלחתי לארץ מארה"ב היו כאלה. ההבדל בינו לבין ה Economy היה דולרים בודדים ולכן העדפתי עם ביטוח מאשר בלי.

יחד עם זאת, בשבועות וחודשים האחרונים השתנה אופי השירות והחבילות. מה שהיה חבילות דואר רגיל הפך לאחרונה לחבילות EMS ואם קראתם את כל מה שקדם, אז אתם מבינים שפתאום חבילות נעצרו למיסוי ונגבו מיסים ועמלות. ההפתעה הייתה לא רק בעובדה שפתאום השילוח הזה הפך ל EMS בדרך, אלא גם שאיפשהו בדרך הם שמו את הסטיקר של EMS על ה Invoice של החבילה וככה היא נעצרה באגף המכס והמע"מ, ונאלצתי לשחרר אותה באגף המכס והמע"מ בתל אביב (באמצעות ה Invoice של Shipito).

מה המסקנה המתבקשת מכל זה ?

פניתי ל Shipito שלמעשה הסירו כל אחריות מעצמם בגישה האמריקאית הפשטנית, "ברגע שזה יצא מהמחסן, זה כבר לא בידי מה ואיך". לכן, פניתי לחברה שאיתה הם עובדים והגעתי לחברת הבת ששלחה את החבילה לישראל דרך בלגיה. ביקשתי מהם שישימו לב לעניין הסטיקר על ה Invoice, אני מקווה שזה יטופל. לגבי עניין המשלוח שהפך ל EMS מסתבר שזאת בקשה של חברת השילוח שאיתה עובדת Shipito ואין לנו למעשה כל שליטה על זה.

למה אני מספר לכם את כל זה ? כי זה קצת מסעיר את קוני הרשת שעובדים עם החברה הזאת שעד היום סיפקה בסה"כ שירות מצוין והשינוי הזה בגישה מאכזב למדי. יחד עם זאת, עדיף להיות חכם ולא צודק. שירות השילוח שלהם עדיין טוב, יעיל וזול משמעותית לרוב הדברים (למעט נעליים אולי) Airmail Economy הוא עדיין שירות שילוח פשוט, טוב, זול ויעיל ל 90% מהדברים שאנחנו קונים בארה"ב ושולחים לארץ.

• תוכן חדש...