Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היחידה בfk1000 היא שמרוב שהוא מועשר בסולבנטים, עדיף לא ליישם אותו מעל גלייז.

הוא מפשיט את השכבה שמתחתיו.

"יאללה בירי".

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי ההכנה, זה רכב חדש, חשבתי על שטיפה עם שמפו יעודי,פלסטלינה,שטיפה עם נוזל כלים פיירי ואז אוטם, זה בסדר?

אני מבין שהFK1000P מאוד מומלץ, העניין הוא שכך גם המזרנה וה ZAINO 5 מאוד קשה לעמוד על ההבדלים בין החומרים.

נק' מעניינת אפשר לקנות את השניים ביחד במחיר זהה למנזרנה בארץ, אך חשוב לי שהחומר יהיה הטוב ביותר מבינהם.

כאשר הכי חשוב לי זה הגנה ועמידות, קנוורט אם אני לא טועה ישלך ניסיון גם עם המנזרנה, מה ההבדלים לדעתך?

פורסם

שניהם טובים מאוד, המנזרנה מוצר מעולה (שאפו לאמריקאים שעשו עבודה משובחת).

לכל מוצר יש יתרונות וחסרונות ואני בספק אם אפשר בהינף יד להצביע על הטוב ביותר או הטוב מבין השניים.

גם זה טוב וגם זה טוב כאשר ההבדל העיקרי הוא המחיר (לטובת הFK) ,הנגישות (לטובת הMPL) ונראה לי שהעמידות היא לטובת הFK אבל זה זניח ועבורי זה לא פרמטר שצריך לשקול אותו, אחרת הייתי רוכש מוצר כמו opticoat.

לא תתחרט בשני המקרים.

מציין שוב, העניין הוא ביישום ובהכנה ולאו דווקא במוצר, חודש לפה או לשם זה לא רלוונטי.

בהצלחה

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם (נערך)
שניהם טובים מאוד, המנזרנה מוצר מעולה (שאפו לאמריקאים שעשו עבודה משובחת).

לכל מוצר יש יתרונות וחסרונות ואני בספק אם אפשר בהינף יד להצביע על הטוב ביותר או הטוב מבין השניים.

גם זה טוב וגם זה טוב כאשר ההבדל העיקרי הוא המחיר (לטובת הFK) ,הנגישות (לטובת הMPL) ונראה לי שהעמידות היא לטובת הFK אבל זה זניח ועבורי זה לא פרמטר שצריך לשקול אותו, אחרת הייתי רוכש מוצר כמו opticoat.

לא תתחרט בשני המקרים.

מציין שוב, העניין הוא ביישום ובהכנה ולאו דווקא במוצר, חודש לפה או לשם זה לא רלוונטי.

בהצלחה

מספיק טוב:

"

לגבי ההכנה, זה רכב חדש, חשבתי על שטיפה עם שמפו יעודי,פלסטלינה,שטיפה עם נוזל כלים פיירי ואז אוטם, זה בסדר?"

נ.ב. מנסיונכם תוך כמה זמן מגיע משלוח מCYC?

עריכה אחרונה על ידי SHAI-SPORTWAGON
פורסם

לא יכול להיות! אני מדמיין או ש Kenworth חזר לתחייה??

עבר פה מספיק זמן ככה שתלמידי הדיטיילינג שלך לימדו אחרים שעכשיו נותנים עצות בעצמם..

ברוך שובך

פורסם

ברוכים הנמצאים :)

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

הוחלט ליישם מנזרנה ובעתיד לנסות גם ZAINO(על רכב אחר, הזמנתי גם).

אני מקפיץ כדיי לשאול אם תהליף ההכנה הזה מספק:

זה רכב חדש, חשבתי על שטיפה עם שמפו יעודי,פלסטלינה,שטיפה עם נוזל כלים פיירי ואז אוטם, זה בסדר?"

הפלסלינה קריטית?(היא תגיע עוד חודש..)

פורסם

פלסטלינה תמיד קריטית, גם רכב דנדש מהחברה עובר אי אילו ימים בדרכים עד שהוא מגיע אלייך, ממקור היצור ועד לסוכנות בארץ.

לגבי השלבים, תוותר על השמפו הייעודי ולך רק על הפיירי, אין טעם בשטיפה מקדימה לשטיפה.

בקיצור שטיפה עם פיירי - פלסטלינה - שוב שטיפה (להורדת הלכלוך שהפלסטלינה שיחררה החוצה) - ייבוש - רצוי מאוד ניגוב עם ipa לחיבור הכי טוב שאפשר - אוטם.

תצליח.

"יאללה בירי".

פורסם
הוחלט ליישם מנזרנה ובעתיד לנסות גם ZAINO(על רכב אחר, הזמנתי גם).

אני מקפיץ כדיי לשאול אם תהליף ההכנה הזה מספק:

זה רכב חדש, חשבתי על שטיפה עם שמפו יעודי,פלסטלינה,שטיפה עם נוזל כלים פיירי ואז אוטם, זה בסדר?"

הפלסלינה קריטית?(היא תגיע עוד חודש..)

תוך חודש +-

פורסם

הבנתי שאפשר ליישם את המנזרנה על זכוכית(שמשות) תקנו אותי אם אני טועה.

האם אפשר ליישם אותו גם על פלסטיק? האם הוא מכתים פלסטיק?

שאלה נוספת,

ניתן להכין IPA מאלכוהול לשתייה? מתנול? וכו' הרי זה אותו עיקרון..

• תוכן חדש...