Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העיוות מהחום סביר שנגרם כתוצאה ממגע לא תקין של חיבור הפאזה בשקע ולא קשור להארקה בשום אופן, כנראה שברגע שהוא פתח את השקע ע"מ להחליפו, הוא ראה גם שגיד הארקה לא מחובר.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז ככה: המכונה מפסיקה לעבוד בדר"כ כשהתוף מלא מים, לרוב בין תכנית 4 לתכנית 5 (אאלט 4 זה עם שטיפה מקדימה ו-5 ללא) .

לכשהפסיקה לעבוד, לפעמים היא חוזרת לעבוד עם מכה קלה בדופן המכונה ולפעמים המכה גורמת לקצר, במקום להחזיר את המכונה לפעולה.

תובנות?

:shock:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם (נערך)

לפי התיאור שלך, אני מעריך שגיד הפאזה נוגע ברכיב מוארק עקב חוט הארקה או פאזה משוחררים בגוף המכונה, יש לפתוח אותה ולראות מה משוחרר שם.

עוד משהו, זה נראה שמערכת החשמל בדירה שלך ישנה ומוזנחת, אני מציע לך לקחת חשמלאי מוסמך שיעבור על מערכת החשמל, המגע הרופף של גיד הפאזה בשקע, הציל אותך או את משפחתך מהתחשמלות פוטנציאלית (שלא קשורה בכלל לסיבה שבגינה הוזמן החשמלאי).

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

עד לפני כמה שנים לא היה ממסר פחת בדירה...

אוקיי אדאג שיגיע טכנאי. המלצות לאזור ירושלים?

תודה רבה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם (נערך)
אם זה התחיל אחרי הארקת השקע אז זה קרוב לוודאי מקפיץ את הפחת ולא את הראשי.

זה אומר שקיימת זליגה של חשמל מהפאזה אל ההארקה,

גם זליגה מהאפס אל הארקה גורמת להקפצת פחת

ולא כל זליגה אלא עפ הערך המצויין על הפחת (לרוב 30מיליאמפר) אז יתכן שרק באמצע פעולה מסויימת ערך הזליגה מגיע לערך שבו הפחת קופץ

כמו כן יכול להיות שגם הפחת נדפק ומגיב לערך נמוך מהרשום, זה כבר מצדיק בדיקה יותר יסודית של המכונה והפחת

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אתה מתעקש להתעסק בחשמל ללא הבנה.

קח בעל מקצוע שלם לו כמה שצריך ותהיה רגוע. יש דברים שלא מתעסקים איתם ביניהם -חשמל.

פורסם (נערך)

אני ממליץ מאוד לכל אחד להחזיק באופן קבוע בבית תקע לבדיקת הארקה או מה שנקרא "סופר טסטר". קנייה חד פעמית (במחיר של קרוב ל-100 ש"ח לפי האינטרנט).

לבדוק עם התקע הזה כל שקע ושקע בבית ולוודא שההארקה קיימת בו ואם לא אז לתקן את השקע או לנטרל/לסמן אותו באופן ברור לשימוש אך ורק עם מכשירים שלא דורשים הארקה - שני פינים בלבד בתקע שלהם.

מדי פעם לבדוק מחדש שאין שינוי במצב.

כמובן שזה יותר רלוונטי לבתים קצת ישנים או מאוד, אבל לא רק!

זה הסופר טסטר ואם מישהו מכיר מוצר מתחרה אז מוזמן לרשום זאת כאן.

3327824_300.jpg

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

שווה לרכוש חדשה? תיקון יהיה סיפור של 500 ש"ח בערך אם אני מבין נכון, ומכונות מכניות עולות 1500, לא?

Winston S. Churchill -

פורסם (נערך)

ברוב המכונות שבהם החלפתי גוף חימום זה עבודה של 15 דקות לכול היותר. משחררים את האום ושולפים את גוף החימום.

גוף חימום עולה בסביבות 100 שקלים ואני מציע לך להחליף לבד לאחר שתוציא את התקע החשמל מהשקע.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ככה, המכונה נכון לעכשיו עובדת.

הנעל של כבל ההארקה הדלדל באווחר ולא היה מחובר לשסי. חיברתי.

כמו כן, המפצל הרעיש והחלפתיו.

עכשיו זה עובד, נראה אם זה עקבי.

מה שכן, גיליתי שההארקה מנותקת רק אחרי שפירקתי את גוף החימום. מקווה שהרכבתי אותו חזרה כשורה...

תודה רבה לכולם.

Winston S. Churchill -

פורסם

קח מולטימטר ותבדוק רציפות בין פין ההארקה שבתקע המכונה (כשהוא מנותק מהחשמל כמובן) לבין גוף המכונה.

אמורה להיות רציפות (מקסימום חצי אוהם, לא יותר) בין הפין בתקע (לא השקע!) לבין הגוף.

• תוכן חדש...