Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברצוני להתייעץ ולקבל מידע לגבי קנס שקיבלתי לאחרונה.

היום קיבלתי קנס של עיריית אשדוד בגין "חניה כפולה", יש אצלנו בעיר אזור חניה מסומן כחול לבן שהרכבים מחנים בתשלום,נצמדתי לאחד הרכבים משמאל בכדי להוריד את ההורים שלי לחנות לדקה, נשארתי ברכב והפעלתי אורות מצוקה. באותו זמן עבר רכב עיריה וצילם במצלמה מקדימה ומאחורה והיום קיבלתי בגין זה קנס. התקשרתי לפיקוח לברר ונאמר לי שביצעתי חניה כפולה והפרעתי לנסיעה, לפי התמונות רואים אותי בפירוש יושב מאחורי ההגה והאורות מצוקה דולקים ושיש אפשרות לרכבים לעבור אותי משמאל כך שאני לא ממש מפריע, באזור הזה הרבה אנשים מחנים כמוני לרגע ונשארים באוטו לחכות ואינם מפריים לשום נסיעה.

אם אני יושב באוטו ומחכה למישהו נקרא עבירה במדינה שלנו? האם זאת עילה מספיק טובה לקבל עליה דוח?

האם יש לי למה להילחם בעיירה בכך שיבטלו את הדוח? או שזה מקרה אבוד.

עד היום לא הייתה לי עבירת תנועה אחת אפילו ולא קיבלתי שום דוח במהלך התקופה שיש לי רישיון (עשר שנים)

אשמח לקצת הבהרה מי שיכול

תודה מראש

פורסם

בחנייה כפולה (כמו בחניית נכה למשל) אין משמעות ל "האם אני נמצא ברכב או לא". זה גם יכול להיות רכב מלא בנוסעים עם כדור דיסקו על הגג. זו עדיין חנייה, והיא מהווה הפרעה לתנועה בין אם אתה ברכב או לא. אם אתה לא חושב שהפרעת לתנועה, אתה מוזמן לנסות ולהישפט. לדעתי, אין לך הרבה סיכויים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני יכול להתחיל בערעור ואם זה לא יצליח יש לי טעם להישפט?

הרי לא חניתי בפועל,רק ביצעתי עצירה לשם הורדת נוסע והעלתו חזרה

פורסם
לפי דבריך, הפעלת אורות מצוקה וצולמת ממתין ברכב, אתה עדיין חושב שיש לך סיכוי?

מה הכוונה? לא ממש הבנתי את השאלה

פורסם

תשלם את הדו"ח, תפסו אותך מכל הכיוונים, אין לך לאן לברוח.

אתה בעצמך מודה בכך שעמדת במקביל לרכב חונה שחנה כדין, מכיוון שהודית בזה אין אופציה אחרת אלא שעמדת בנתיב נסיעה וחסמת אותו לתנועה (וכמובן הפרעת לתנועה).

האם יש עוד נתיב, והיה ניתן לעבור אותך זה לא רלוונטי, אתה עצרת את הרכב באמצע נתיב נסיעה.

לא רק זה שעצרת את הרכב באמצע נתיב נסיעה, אלא שלא סתם עצרת, אלא נשארת במקום כלומר חנית, אולי אפילו הרמת בלם יד והעברת את תיבת ההילוכים ל-N או P?

מיותר לציין שאורות המצוקה מיועדים למצוקה ולא ל"אני מחכה פה רגע להורים שלי" או "ירדתי רגע לקנות סיגריות", והם לא מהווים הגנה בפני דו"חות.

בנימה אישית עשית עבירה מכוערת, אנטי-סוציאלית, תוך כדי ציפצוף על החוק, על ההגיון הישר, ועל הנהגים הסובבים אותך, וזו עבירה שעלולה להיות מסוכנת מאוד כתלות במיקום שבו העמדת את הרכב.

בערעור התובע העירוני יסתכל על התמונה, יצחק לעצמו, וידפיס לך מכתב שאומר במילים יפות שכדאי לך לשלם את הדו"ח.

אם תגיש בקשה להישפט אני יכול להעריך בכנות שתקבל עונש פי כמה יותר רציני.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה נכון שעמדתי ונתתי לאבא שלי לצאת לרגע לקנות משהו בחנות, מה לעשות שאין לנו באזור ההוא יותר חניות ואבא שלי אדם עם נכויות שלא קיבל תו חניית נכה.

אני לא אחנה קילומטרים כדי שהוא ילך ברגל, אני לא רואה בזה עבירה לעצור לרגע ולחכות באוטו וממש לא הפרעתי לשום תנועה.

ננסה להגיש ערעור ונראה לאן זה יזרום, אני לא מתכוון לחלק כסף סתם ככה לעיריה בלי לתת מאבק כלשהו.

נמאס לי להיות הפראייר במדינה הזאת...

פורסם
זה נכון שעמדתי ונתתי לאבא שלי לצאת לרגע לקנות משהו בחנות, מה לעשות שאין לנו באזור ההוא יותר חניות ואבא שלי אדם עם נכויות שלא קיבל תו חניית נכה.

אני לא אחנה קילומטרים כדי שהוא ילך ברגל, אני לא רואה בזה עבירה לעצור לרגע ולחכות באוטו וממש לא הפרעתי לשום תנועה.

ננסה להגיש ערעור ונראה לאן זה יזרום, אני לא מתכוון לחלק כסף סתם ככה לעיריה בלי לתת מאבק כלשהו.

זה לא רלוונטי אם אתה רואה את זה או לא, כך קבע המחוקק באופן מפורש לחלוטין.

אתה נמצא בנתיב נסיעה, מילא שהחלטת לעצור בנתיב נסיעה כדי לאפשר לנוסעים לרדת מהרכב, נניח, למרות שגם זה לא חוקי וגם על זה היית מקבל קנס.

אבל אתה החלטת לעמוד שם ולחכות, אלוהים יודע כמה זמן.

אני אעודד אותך בכך שניידת תנועה הייתה יכולה להוסיף לך עבירות נוספות שעשית תוך כדי.

יותר מזה אומר לך, אתה אמור לדעת שזו עבירה, בחרת במודע לעשות את העבירה, תוך כדי שימוש לשווא באיתות חירום, וכשאתה מקבל עונש על כך אתה בא בטענות?

אתה לא הפראייר במדינה הזו חביבי, אתה עוד עבריין תנועה אחד בסך הכל, וגם אחד כזה שלא לומד גם כשהוא נתפס.

אני בטוח שגם הפקח שצילם אותך היה מוותר אם היית עוצר רק לתת לאבא שלך לצאת מהרכב.

ולמה אתה חושב שלא הפרעת לתנועה? אתה עמדת באמצע נתיב נסיעה!

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
זה לא רלוונטי אם אתה רואה את זה או לא, כך קבע המחוקק באופן מפורש לחלוטין.

אתה נמצא בנתיב נסיעה, מילא שהחלטת לעצור בנתיב נסיעה כדי לאפשר לנוסעים לרדת מהרכב, נניח, למרות שגם זה לא חוקי וגם על זה היית מקבל קנס.

אבל אתה החלטת לעמוד שם ולחכות, אלוהים יודע כמה זמן.

אני אעודד אותך בכך שניידת תנועה הייתה יכולה להוסיף לך עבירות נוספות שעשית תוך כדי.

יותר מזה אומר לך, אתה אמור לדעת שזו עבירה, בחרת במודע לעשות את העבירה, תוך כדי שימוש לשווא באיתות חירום, וכשאתה מקבל עונש על כך אתה בא בטענות?

אתה לא הפראייר במדינה הזו חביבי, אתה עוד עבריין תנועה אחד בסך הכל, וגם אחד כזה שלא לומד גם כשהוא נתפס.

אני בטוח שגם הפקח שצילם אותך היה מוותר אם היית עוצר רק לתת לאבא שלך לצאת מהרכב.

ולמה אתה חושב שלא הפרעת לתנועה? אתה עמדת באמצע נתיב נסיעה!

אוקי אני עבריין תנועה, תכניסו אותי לכלא...

בתמונות רואים בבירור אוטו עובר בלי בעיות משמאלי. אבל אני לא אכנס לויכוחים כאלה או אחרים איתך

פורסם

חנייה כפולה גורמת לפקקים ועומסים בכבישים,אני עובר ברחוב כזה כל יום ששם אנשים מחנים בחנייה כפולה "לדקה" כדי ללכת לקנות קפה או אוכל, מקווה שלמדת את הלקח מהדו"ח.

פורסם
אוקי אני עבריין תנועה, תכניסו אותי לכלא...

בתמונות רואים בבירור אוטו עובר בלי בעיות משמאלי. אבל אני לא אכנס לויכוחים כאלה או אחרים איתך

העונש הקבוע בחוק הוא קנס ולא מאסר.

שוב זה לא משנה אם רכבים עוברים מסביב, יכולים לעקוף או שחסמת רק נתיב אחד מתוך 4.

אני מנסה לחסוך לך הרבה כסף על דו"חות בעתיד, ככל שתבין את מה שאני כותב אתה תפרנס פחות טוב את עיריית אשדוד.

אתה תבין את זה ככה (כי תקרא ותגיד לעצמך "אני מפסיק לעשות דברים כאלה") או אחרת (כי לא תוכל לעמוד בקצב והסכומים של הדו"חות), עכשיו או בעוד כמה חודשים או בעוד כמה שנים. בסוף אתה תבין, השאלה היחידה היא כמה כסף עיריית אשדוד תרוויח ממך לפני שתבין.

אין כאן אפילו טיפ-טיפה של הטפת מוסר, אלא נסיון לעזור לך בשבילך ובשביל העתיד שלך, אני לא מרוויח מזה כלום ושום דבר

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתה יכול להוריד את אבא שלך, להמשיך ולחנות כמה מאות מטרים , וכאשר אבא שלך יגיד לך בסלולרי שהוא סיים , תסתובב ותחזור לאסוף אותו

אתה חנית בחניה כפולה , רק לא יצאת מהרכב , הדלק על הנסיעה היה יוצא לך יותר זול ....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...