Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון אני סטודנט ומחפש משהו קטן וחסכוני. נתקלתי במודעה פיאט גרנדה 2007 1.4 active plus למכירה שעשתה 77 אלף קילומטר ב34k ש"ח, יד 2 בעלות קודמת ונוכחית פרטית. לא עברה תאונות וטופלה במוסך מורשה של פיאט. דיברתי עם המוכרת לגבי תקלות של הגיר הרובוטי ותאונות בעבר, היא אמרה לי שהיא רק תיקנה את השנאי של הגיר וזהו.

יש לי כמה שאלות:

1. בעיקרון הכיוון שלי היה פיאט גרנדה מ2008 ומעלה, השאלה היא מהם ההבדלים בין השנים והאם זה משמעותי?

2. האם התקלה שתוקנה בגיר הרובוטי היא משמעותית ויכולה להזיק לי בעתיד?

3. הייתם ממליצים או לא?

פורסם

1-ב2009 הרכב קיבל ESP.

3-הק"מ והיד בסדר לשנה,יתרון שפה מצאת רכב שמטופל במורשה,כלומר אתה יכול לגשת ולראות היסטוריה של הרכב,וכך לדעת מה תוקן.

מעבר לזה,הייתי ממשיך הלאה בבדיקה,הגיר אולי לא שיא האמינות וכניראה שזה החיסרון ברכב,אבל מצד שני הוא מאוד חסכוני, אם כי בעיר לא הכי נוח איתו,לכן תעשה נסיעת מבחן לראות מה זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתה לי כזו במשך חודשיים וחצי, קניתי את הרכב מכלמוביל.

תקלה הידראולית בגיר הרובוטי החזיקה אותי ללא רכב כ3 שבועות, כאשר הרכב נכנס ויצא מהמוסך בפרק זמן של חודש.

בסה"כ רכב נחמד,

לא מרגיש כל כך איכותי.

המחיר מפתה, זה ידוע.

ההבדלים בין 2007 ל-08 עד כמה שידוע לי זה מערכת HILL HOLDER, כמובן לטובת 2008.

הנ"ל רצוי מאוד במיוחד בגרסה הרובוטית.

המלצה שלי היא ללכת על הרכב בגרסתו הידנית.

פורסם

קיבלתי עוד הצעה לגבי גרנדה 2009 אקטיב פלוס שעשתה 68 אלף ק"מ, יד ראשונה פרטית עם תיבת הילוכים טיפטרוניק. ב37 אלף

הוא אומר שהרכב היה מטופל במוסך מרכזי של פיאט ולא היו לו תאונות בכלל.

מה דעתכם?

פורסם

אם אני זוכרת נכון, ב2009 היו 2 גרסאות עם התיבה הרובוטית. אקטיב או דיינמיק (או דיינמיק פלוס).

אם מדובר באקטיב אז היא מגיעה עם 2 כריות אוויר בלבד וללא ESP, לעומת זאת הדיינמיק מגיעה עם 6 כריות אוויר, ESP ועוד שלל פינוקים.

אם מודבר בדיינמיק, לדעתי שווה בדיקה, על האקטיב הייתי מוותרת.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...