Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין בחוות דעת על צמיגים ספורטיביים במידה 18 עבור הגולף שלי, ההתלבטות שלי היא בין הנקוק Z222, ניטו Invo, וניטו nt01.

חשובה לי איכות הנסיעה ביום יום מצד אחד (רכות ורעש), ומאידך אחיזה והתנהגות ספורטיבית ברמה גבוהה.

ידוע לי שזאת בעיה ואם בכלל לקבל חבילה מושלמת, אבל לפחות להיות קרוב לשם.

נ.ב

כיום אני משתמש בטויו R1R ומרוצה מהם.

Powered by E&A

פורסם
מעוניין בחוות דעת על צמיגים ספורטיביים במידה 18 עבור הגולף שלי, ההתלבטות שלי היא בין הנקוק Z222, ניטו Invo, וניטו nt01.

חשובה לי איכות הנסיעה ביום יום מצד אחד (רכות ורעש), ומאידך אחיזה והתנהגות ספורטיבית ברמה גבוהה.

ידוע לי שזאת בעיה ואם בכלל לקבל חבילה מושלמת, אבל לפחות להיות קרוב לשם.

נ.ב

כיום אני משתמש בטויו R1R ומרוצה מהם.

כל אחד מהצמיגים הנ"ל משתייך לקטיגוריה אחרת.

NT01 הוא הספורטיבי ביותר מביניהם, ומשתייך לקטיגוריית Semi Slick. מה שאומר ביצועים ברמה הגבוהה ביותר על כביש יבש, אבל פשרה בכל מה שנוגע לביצועים בכביש רטוב, רמת רעש, נוחות נסיעה ואורך חיים - מדובר בצמיגים שנשחקים מהר, בוודאי בנהיגה ספורטיבית/מאומצת.

Z222 של הנקוק (ידוע גם כ- RS-3) הוא צמיג Extreme. כלומר, מתון יותר מה- NT01, אבל עדיין מיועד לנהיגה ספורטיבית ונותן ביצועים מעולים על כביש יבש על חשבון פשרה מסויימת בשאר הפרמטרים.

INVO הוא צמיג ספורטיבי שאינו צמיג Extreme, מה שאומר שהוא מספק ביצועים טובים מאוד בכביש יבש, אבל היכולות שלו בכביש רטוב טובות מאוד, וכמו כן מדובר בצמיג שרמת הרעש ורמת הנוחות שלו הן גבוהות במיוחד.

בהצלחה בבחירה שלך!

פורסם

אורי מדבריך אני מבין את הדרישות שלי עצמי, והמתאים לי ביותר הוא צמיג האקסטרים (Z222).

דברתי עם הספק שלי וה Z222 לא קיים במלאי, איזה עוד צמיגי אקסטרים יש לך להציע ?