Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי גולף והתנפצה השימשה האחורית ברכב, יש לי מקיף וגם ביטוח שמשות, איך זה עובד? מה מכוסה מה לא? ושמשה תחליפית זה ללא עלות? והאם בכלל עדיף מקורית? גולף 99. תודה לעונים.

פורסם

שלום,

אתה ניגש לזגג שעובד עם הביטוח שלך ומחליפים לך את השמשה (אחרי שיקבלו אישור מהביטוח).

יש מצב שיחייבו אותך על הגומייה בלבד .

השמשה היא תחליפית. אני לא רואה סיבה במקרה שלך לשלם על שמשה מקורית.

תהיה מוכן מחר לתור - אחרי סוף שבוע תמיד יש לחץ אצל זגג.

ביטוח מקיף שלך בשנה הבאה לא יתייקר בגלל החלפת השמשה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תמיד תהיתי מה עושים במקרה כזה עם פסי החימום על השמשה, ניתן לפרק אותם ולהעביר אותם לשמשה אחרת?

אם מזמינים שמשה מקורית, היא מגיעה ללא פסים?

פורסם

גם למקורית וגם לתחליפית יש את כל הפסים איפה שצריך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מה הכוונה גומייה? וכמה היא אמורה לעלות? ואם זה נגרם באשמתי? זה לא משנה מבחינת הביטוח?השאלה היא האם בתחליפית לא ייכנסו מים או משהו כזה? וכמה עולה נניח להוסיף למקורית? תודה על התגובות!

פורסם
תמיד תהיתי מה עושים במקרה כזה עם פסי החימום על השמשה, ניתן לפרק אותם ולהעביר אותם לשמשה אחרת?

WTF?!

:roll:

פורסם
מה הכוונה גומייה? וכמה היא אמורה לעלות? ואם זה נגרם באשמתי? זה לא משנה מבחינת הביטוח?השאלה היא האם בתחליפית לא ייכנסו מים או משהו כזה? וכמה עולה נניח להוסיף למקורית? תודה על התגובות!

החלפתי לרכב זהה של עובד שלנו,הגומיה עלתה כ150 ש״ח אין נזילות מים או משהו דומה(קח בחשבון כחצי יום עד יום עבודה שם,מאחר וצריך הדבק להתייבש)

לא ממליץ לך על ישראגלס בחולון יחס זוועה

פורסם
WTF?!

:roll:

מה אתה כ"כ מתפלא?

השמשה התחליפית גם מגיעה אטומה.

את הצבע השקוף מעבירים מהשמשה הישנה :lol::lol::lol:

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מה מצחיק?

לא התעסקתי מעולם עם החלפת שמשה אחורית, ומנגד כבר קרה לי שהפסים נשרו מהחלק הפנימי שלה בעיקר לאחר הסרת מדבקות.

מכיוון שאותי למדו ש- 1+1=2, פה גם במקרה הזה.

אם יצרני השמשות כבר מתקינים פסים מבעוד מועד, זה מצוין. אבל ככלל, לפחות במכוניות מסוימות, ניתן להפריד את הפסים מהשמשה - ובטח שניתן טכנית להתקין פסים עם התקנת השמשה.

אז בואו תעשו שיעורי בית לפני שאתם מצחקקים. הפסים הם חלק חיצוני שמתקינים בשמשה לאחר ייצורה, ולא "מוטבעים" בתוך השמשה, אלא מהצד הפנימי שלה. :screwy: :screwy: וכן, תמיד יהיו יוצאים מהכלל.

נ"ב

תנסו לא לכתוב הודעות ילדותיות, זה בכל זאת הורס את השרשור עצמו, ואני מניח שאתם לא תלמידי תיכון בחופשה. אז אל תיראו כאלה.

פורסם

לא ניתן להפריד את הפסים מהשמשה. לפחות לא בשלמותם.

זו ממש לא מדבקה רגילה, וזה לא "מודבק", אלא "מודפס" על השמשה ב"דיו" מוליך חשמל.

אמנם אפשר לקנות מפשירים AM להדבקה, אבל ככלל זה מגיע עם השמשה, מהיצרן.

אני מתנצל בכנות באם נפגעת מתגובתי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
מה מצחיק?

לא התעסקתי מעולם עם החלפת שמשה אחורית, ומנגד כבר קרה לי שהפסים נשרו מהחלק הפנימי שלה בעיקר לאחר הסרת מדבקות.

מכיוון שאותי למדו ש- 1+1=2, פה גם במקרה הזה.

אם יצרני השמשות כבר מתקינים פסים מבעוד מועד, זה מצוין. אבל ככלל, לפחות במכוניות מסוימות, ניתן להפריד את הפסים מהשמשה - ובטח שניתן טכנית להתקין פסים עם התקנת השמשה.

אז בואו תעשו שיעורי בית לפני שאתם מצחקקים. הפסים הם חלק חיצוני שמתקינים בשמשה לאחר ייצורה, ולא "מוטבעים" בתוך השמשה, אלא מהצד הפנימי שלה. :screwy: :screwy: וכן, תמיד יהיו יוצאים מהכלל.

נ"ב

תנסו לא לכתוב הודעות ילדותיות, זה בכל זאת הורס את השרשור עצמו, ואני מניח שאתם לא תלמידי תיכון בחופשה. אז אל תיראו כאלה.

חברי הפורום ניסו להיות קצת צינים, אל תקח ללב:-P

• תוכן חדש...