Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז טורבו 1.4 US

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים פתחתי פה שרשור לגבי הדגם של 2011,אבל עכשיו ירדתי מדגם הקוראיני.

ברשותי קורולה רובוטית 2008, ומחפש הצעה הכי זולה ביותר לקרוז טורבו 2012.

חיפשתי ביד שניה,המחירים לא יורדים מהמאה אלף.מאוד מבאס.

אם למשל אמכור את הקורולה ב 50 אלף ש''ח, כמה אצטרך להוסיף בשביל הקרוז?

אשמח לקבל הצעות.

פורסם

התשובה נמצאת בגוף השאלה, אמרת שהמחירים של הקרוז לא יורדים מ-100 אלף ש"ח, ואמרת גם שהקורולה שלך נמכרת ב50 אלף ש"ח, אז בעצם 100 אלף פחות 50 שווה 50, זאת אומרת שתצטרך להוסיף לכל הפחות 50 אלף ש"ח בכדי לרכוש שברולט קרוז טורבו מיד שניה בשנתון 2012 ומעלה

פורסם
התשובה נמצאת בגוף השאלה, אמרת שהמחירים של הקרוז לא יורדים מ-100 אלף ש"ח, ואמרת גם שהקורולה שלך נמכרת ב50 אלף ש"ח, אז בעצם 100 אלף פחות 50 שווה 50, זאת אומרת שתצטרך להוסיף לכל הפחות 50 אלף ש"ח בכדי לרכוש שברולט קרוז טורבו מיד שניה בשנתון 2012 ומעלה

לא הבנת אותי נכון, אני מאמין שיש הצעות זולות יותר ובפחות מ100 אלף ש''ח .

איך אפשרי למצוא?

פורסם

מה לעשות ששברולט קוריאנית איכותית פחות מהאמריקאית המתקדמת יותר ולכן יש הפרשי ענק במחיר.

דבר נוסף שפספסת-קורולה כמו שלך עם הנתונים כפי שהעלית כאן,תצליח במקרה הטוב למכור ב40K -תראה באילו מחירים מוכרים אותה ביד 2 ותבין.

הכל שאלה של מחיר,מה התקציב שלך וכמה יש לך להוסיף כדי להתקדם ? כל הצעה כאן תהיה באוויר בלי שתחשוף את הדברים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לא הבנת אותי נכון, אני מאמין שיש הצעות זולות יותר ובפחות מ100 אלף ש''ח .

איך אפשרי למצוא?

בטרייד אין של UMI בדקת?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מה לעשות ששברולט קוריאנית איכותית פחות מהאמריקאית המתקדמת יותר ולכן יש הפרשי ענק במחיר.

דבר נוסף שפספסת-קורולה כמו שלך עם הנתונים כפי שהעלית כאן,תצליח במקרה הטוב למכור ב40K -תראה באילו מחירים מוכרים אותה ביד 2 ותבין.

הכל שאלה של מחיר,מה התקציב שלך וכמה יש לך להוסיף כדי להתקדם ? כל הצעה כאן תהיה באוויר בלי שתחשוף את הדברים.

התקציב הוא עד 70000 ש''ח מקסימום, ולהוסיף 25אלף ש''ח.

בטרייד אין של UMI בדקת?

וואלה לא,השבוע אבדוק.

• תוכן חדש...