Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי לאתר של במוו בארה"ב סתם כדי לרייר על המחירים המוצעים שם,בארץ הרחוקה

ראיתי לדוגמא שסדרה 428 מוצעת בכ45 אלף דולר שהם 157 אלף ש"ח..

ובנוסף ישנה תכנית תחזוקה שכלולה במחיר ,שפשוט כל תחזוקת הרכב ב4 שנים או 50K מייל מבוצעת בחינם

מה יהיה? למה לא אצלנו?

מתסכל

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה לא אצלנו?

כי פה, המנטליות היא "לנקנק, לנקנק, לנקנק"...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הסיבה שבאמריקה הבמוו נמכרת כל כך יקר זה שהיא רכב יבוא עם תדמית יקורתית עם קהל מבוסס גדול. היא גם נמכרת ביוקר כי אם אני לא טועה באמריקה יש מס מיוחד על לקשרי קארס. נדמה לי שפעם היה מעל 32000 דולר. זה מין תפיסה כזו שמי שיש לו לשלם על אוטו יכול לשלם עוד קצת למדינה במס.

אמריקאיות ויפניות טובות יש יותר בזול.

פורסם
מה רע בנקניקים ? רובם טעימים!

תלוי מאיזה צד מאכילים אותך אותם בכח.

סמירו, טוב שלא הגזמת :lol: זה לא היה כל כך מצחיק :lol:

פורסם
תלוי מאיזה צד מאכילים אותך אותם בכח.

סמירו, טוב שלא הגזמת :lol: זה לא היה כל כך מצחיק :lol:

אני חושב לבעלי המיאטות זה לא כזה משנה מאיזה צד:wink:

אז למה באמת? במילה אחת: ת-ח-ר-ו-ת! או העדרה של אחת כזאת בין היבואנים בארץ,ברגע שיהיה יבוא מקביל (אמיתי)אתה תראה הוזלות,אחריות מורחבת,וכו.

Porsche 944 turbo

פורסם

צריך גם לזכור ששוק הרכב בצפון אמריקה הוא ענק, והכוח של היבואנים מול היצרנים הוא חסר תקדים. השוק הישראלי הוא פצפון והיבואנים פה כמעט ולא נספרים ע"י היצרנים.

תעשה ניסוי:

גש לבעל דוכן ירקות בשוק ושים בשקית 5 מלפפונים. המחיר ליחידה/קילו שתקבל בקניה הזו לא מתקרב למחיר שהיית יכול לקבל אם היית קונה את כל השורה של הבסטות.

תוסיף לכך מיסוי גבוה, העדר תחרות וצרכנים טיפשים שממשכים לקנות - וקיבלת את התשובה.

פורסם
למה לא אצלנו?

כי פה, המנטליות היא "לנקנק, לנקנק, לנקנק"...

מה רע בנקניקים ? רובם טעימים!

ועוד לשמוע את זה מברווז :lol:

פורסם
אני חושב לבעלי המיאטות זה לא כזה משנה מאיזה צד:wink:

:lol: :lol: :lol:

ברגע שיהיה יבוא מקביל (אמיתי)אתה תראה הוזלות,אחריות מורחבת,וכו.

אני חולק על דעתך, לצערי.

ברגע שיהיה פה ייבוא מקביל אמיתי, אתה תראה קומבינות, השוואת מחירים, יישור קו וכדומה.

החדשים, ירצו להרוויח. והם יכולים. אין להם בעייה למכור באותם המחירים של המתחרים שלהם, ואין מה שמונע מהם לעשות את זה. וגם אם הם היו מתחילים במחיר יותר טוב, השיחות המאיימות מהמתחרים היו מכניסות אותם לתלם די מהר.

פורסם
אני חולק על דעתך, לצערי.

ברגע שיהיה פה ייבוא מקביל אמיתי, אתה תראה קומבינות, השוואת מחירים, יישור קו וכדומה.

החדשים, ירצו להרוויח. והם יכולים. אין להם בעייה למכור באותם המחירים של המתחרים שלהם, ואין מה שמונע מהם לעשות את זה. וגם אם הם היו מתחילים במחיר יותר טוב, השיחות המאיימות מהמתחרים היו מכניסות אותם לתלם די מהר.

אבל יבואן מקביל,קצת מביס את המטרה אם הוא מוכר באותו המחיר\נותן את אותה מסגרת אחריות,הרי מן הסתם שנעדיף לקנות מהיבואן המבוסס והמוכר אם אין שום הצדקה לכך.

ראה מה קרה בסלולר,אם HOT וגולן לא היו מורידים את מחירים לריצפה,למה שמישהו היה טורח בכלל לעבור?

Porsche 944 turbo

פורסם
הסיבה שבאמריקה הבמוו נמכרת כל כך יקר זה שהיא רכב יבוא עם תדמית יקורתית עם קהל מבוסס גדול. היא גם נמכרת ביוקר כי אם אני לא טועה באמריקה יש מס מיוחד על לקשרי קארס. נדמה לי שפעם היה מעל 32000 דולר. זה מין תפיסה כזו שמי שיש לו לשלם על אוטו יכול לשלם עוד קצת למדינה במס.

יקר?

איך בידיוק?

אני מוכן לשלם את המחירים שלהם....

פורסם

כל הכבוד. שום דבר ממה שכתבת לא נכון. מרשים!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...