Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום דוד, אני אומר שהרכב יקר בארצות הברית, לא ביחס אלינו כמובן ומרויחים עליו שם יפה. זה רק מחזק את טענת פותח השרשור כי כאן הרכב יקר פי שניים וחצי, זאת אומרת סופר יקר וזה בלי הטיפולים שבטח לא זולים.

מה עוד אני אומר?שאצלנו "מובן מאליו" המיסוי הגבוה גם אם אנחנו כועסים עליו אבל צריך לבדוק למה הוא כזה: לא ממה הוא מורכב, אלא לאן הכסף הולך. שאלה שנייה היא הרווח של היבואן ואם אין תחרות, למה זה? זה חייב להיות ככה?

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה מצליח לקרוא ולהבין מה בר מנסה להגיד?

לא.

אבל אני מעריץ מושבע של מונטי פייתון, למרות שאני לא מבין את כל ההומור שלהם עד הסוף.

בכל זאת, אני גם רוצה לנסות:

שלום דוד, (טענה 1)אני אומר שהרכב יקר בארצות הברית, לא ביחס אלינו כמובן ומרויחים עליו שם יפה. זה רק מחזק את טענת פותח השרשור כי כאן הרכב יקר פי שניים וחצי, זאת אומרת סופר יקר וזה בלי הטיפולים שבטח לא זולים.

מה עוד אני אומר?שאצלנו "מובן מאליו" המיסוי הגבוה גם אם אנחנו כועסים עליו אבל צריך לבדוק למה הוא כזה( טענה 2): לא ממה הוא מורכב, אלא לאן הכסף הולך( טענה 3). שאלה שנייה היא הרווח של היבואן ואם אין תחרות (לא טענה, זה כבר קביעה), למה זה? זה חייב להיות ככה?(לא טענה, שאלה פתוחה)

טענה 1:

אנחנו יודעים שBMW זה מותג יקר בכל מדינה. אנחנו יודעים שBMW יקרה יותר בישראל באופן יחסי לארה"ב. איפה פה החידוש?

טענה 2:

סותרת את עצמה בתוך עצמה. מצד אחד אתה טוען שאנחנו צריכים לבדוק למה המיסוי גבוה, אבל מיד אומר שלא צריך לבדוק ממה המיסוי מורכב. אז לא הבנתי. לבדוק או לא לבדוק?

טענה 3:

הכסף הולך לאן שהמדינה החליטה להקצות אותו. הוא הולך לבניית התנחלויות, הריסת התנחלויות, התכוננות ללחימה, התכוננות לשלום, גירוש פליטים והבאת עולים - הכל לפי מדיניות הממשלה שאתה, ואני, וכל כותבי קארספורום לדורותיהם - בחרו והצביעו עבורם בבחירות האחרונות.

אם יש לך טענות נוספות בסעיף של "לאן הכסף הולך", הרי שאלה טענות פוליטיות שמקומם בקארספורום אינו מובטח.

קביעה:

קבעת שאין בישראל לBMW תחרות. למה?

מרצדס, אודי, לקסוס, אינפיניטי, יגואר וגם אלפא, מיני, לנדרובר...התחרות כך נראה, בעיצומה.

שאלה פתוחה:

למה זה חייב להיות ככה? אין לי מושג. היה לי מושג, אם הייתי מבין למה אתה מתכוון כשאתה אומר "חייב להיות ככה".

וסתם כדי לפלפל את התבשיל:

המכירות של BMW נמצאות כבר תקופה לא מבוטלת בעליה מתמדת. חוק טבע הוא, שכשהביקוש עולה המחיר עולה יחד איתו.

אולי זה עונה לך על השאלה "למה זה חייב להיות ככה".

פורסם
בכל הכבוד, אתה מדבר שטויות. יש לך קושי במיקוד מחשבה, הבנת נושא והיכולת להודות בטעות. גם אם יהיו לך נתונים הכי מעודכנים בעולם לא תגיע לשום מסקנה. הוא שאמרתי- אתה נערת מזג האויר.

מעבר לזה, מכבד את בקשת פותח השרשור. חבל שלא ניסית כמוני להשיב את השרשור לפסים המקוריים. מציע שתנסה.

כיוון שהדבר הוסכם בקרב בר בכר וחבר מרעיו, נוכל לסכם ש:

1. אני מדבר שטויות.

2. יש לי קושי במיקוד... אהה... פוני קטן... מחשבה

3. יש לי קושי בהבנת נוסע. רגע, לא הבנתי. לאן אני נוסע?

4. אני לא יכול להודות בטעות.

5. גם עם נתונים אני לא מגיע לשום מסקנה.

6. אני נערת מזג אוויר:

JackieGuerrido_6_27_12__10_ByYogaFrogCaps.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שלום לך תרכב

סרוניס לא יודע שבמוו יקרה לפי מה שאמר. אבל אין חידוש, רק זה: במוו בארץ יקרה בהרבה מבאמריקה וגם שם היא לא זולה, הסוכנים לא עובדים שם לשם שמיים ועדיין יש תוכנית תחזוקה. בארץ התחזוקה היא תוכנית לקחת את כספך.

הפער האדיר ממחיש את טענת פותח השרשור, זה לא גילוי גדול אלא שסרוניס עשה ממנו מסיבה על חשבוני אז היגבתי לו. אם תקרא דבריי בעיון כולל הציטוט שלו ותפריד בין דבריי לדבריו- תבין.

טענה שניה שלי: חשוב שיעור המס הכללי. לא מרכיביו, הרי לאלו אפשר לקרוא גם מס מנדרינות וחמוצים. מה עוד חשוב? למה שעור המס כזה- לאן הכסף הולך.

טענה 3 שלך[עירבבת קצת עם שלי] פירוט לאן הכסף הולך. זו השאלה הכי מענינת: כדי לענות עליה צריך מידע וסקרנות. לא לכל אחד יש את השניים, לא יודע אם יש בפורום את המידע אבל זה חבל אם לאנשים צעירים אין את הסקרנות. אפשר לדון בזה בקארספורום בשרשור הפוליטי של רועי. זאת מובלעת כזו שבה מותר כל עוד אין הסתה. אני מנוע מלכתוב שם כי אין לי גישה לאופטופיק וכנראה לא תהיה . העזתי להתווכח פה ולהעמיד איש כוחני במקומו.

ה"קביעה" בטח שלבמוו יש תחרות של אודי מרצדס ועוד. התכוונתי ליבוא מקביל או לתחרות נוספת על היבואנים הקיימים. תקרא בגלובס מאמר מהימים האחרים של דובי בן גדליהו גופי המדינה רבים על חשבון האזרח. דרך אגב אם דיברנו על ארהב יש מקום להסבר שיטת הסוכנים שם. מחיר מחירון אינו סופי לטוב ולרע וחבל שלא נגעו בזה.

השאלה הפתוחה אם זה חייב להיות ככה? לדעתי כמובן לא. אבל כל עוד זה מענין שלושה אנשים,אין סקרנות ומחאה, לא לבמוו, אלא בכלל, לא יקרה.

בקשר למונטי פייטון. יש את הקטע שמחברים בדיחה שתהרוג גרמנים וכל אחד ממציא שורה. תחשוב על זה ככה. עדיין אפשר לצחוק מכמה שורות או אצלי להבין גם בלי להבין הכל.

חבל שהייתי צריך לבזבז אנרגיה על ריב טפשי. תנסה אתה לקדם מה ששאלתי: לאן הולך הכסף ולמי יש אינרסים. אתה חוש שהכסף הולך למדינהה. לא מדויק. המדינה היא כלי. את מי משרתת יותר ומי פחות? מי משפיע ומקורב יותר ומי במקום האחרון? מי רוב אלו שיכולים בארץ לקנות אוטו כזה ולמה דווקא הם? מה אפשר ללמוד מזה?

סרוניס כתב רכב אבל זה לא מענין אותו אפילו שרכב זה מסחטת מס עקרי ומפתח להבנת דברים. תנסה אתה.

הוא עוסק רק בשולי: 400 סוסים זה יותר מ380. עכשיו ראיתי את ההודעה האחרונה שלו- אני מנסה לקחת את השרשור ל עניין. נערת מזג האויר בשלה. משעמם לקרוא ירחון רכב ישראלי. הם לא סקרנים ולא נלהבים. ברובם קשקשנים, חבל.

עתונאי רכב צריך להיות גם עתונאי וסקרן .לא רק נהנתן וצטטן של סופרלטיבים שחוזרים מעל עצמם.

פורסם

הייתה מת - אם הייתה נראה כך - הייתה מקבל BMW יד-שניה מאוליגרך .:roll:

שנייכם צודקים - הרכב הנ"ל בארה"ב לא הכי יקר , אבל גם שם מתומחר קצת יותר כ ערך פוזה מוסף .

רוב כמות הרכבים הנמכרים מיוצרים במפעלים בארה"ב , ורק חלק קטן מיובא מגרמניה .

ומה חדש במערב - ידוע ש קורעים אותנו והכסף זורם לכיסים (העלו משכורת לחברי כנסת )

ולכיוונים הזויים , מה נעשה - הצבענו עתיד והוא מתבושש להגיע .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

טוב, הצלחתם להוציא אותי מגיבוב לכאן ;)

לגבי השרשור- בנצי פירט כמה תוכניות בארה"ב של סוג של ליסינג ומחירים ואני רצתי לשכנע את אישתי להגר :)

עכשיו אני רואה את המחיר ותוכנית של במוו מה עלי לעשות? :screwy:

אני חושב פשוט לקנות כרטיס.

אה.. במוו זה באמת יקר :rolleyes:

החיים הם כמו....

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בעקבות תוכן התגובות של מר בכר, אני חושב שצריך לשקול ברצינות מעבר של השרשור לגיבוב. אני קורא את זה ומתפקע מצחוק (בלב, כן?)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ליין מן. הכסף לא הולך לכיסי חברי הכנסת. לא הכסף הגדול. חברי הכנסת והשרים עובדים אצל מישהו אחר ושיסיימו קדנציה גם יקבלו שם משכורת. הם לא עובדים ברובם עבורי ועבורך. לא רוב השמאל, לא רוב הימין, לא רוב המרכז.

הכסף מממן קבוצות מסוימות מקורבים ובעלי הון ומטרות שהן לא בהכרח בויכוח הצבורי בין שמאל לימין.

עוד דבר. תשאל עצמך מי במדינה מסוגל לרכב כזה או יקר מימנו. אלה רק אנשים מאוד מוכשרים?

סלואו רייד, אני שמח שאתה צוחק, גם אם על חשבוני. אבל תנסה עוד קצת, אולי תבין. אולי.

ראבאק, מה זה הגיבוב? מה כל כך מענין ומצחיק שם?

פורסם
שלום לך תרכב

לדעתי אתה בין הבודדים פה שהצליחו להבין את משמעות הניק.

זכית אצלי לכמה נקודות זכות.

אם אני מתמצת את דבריך, אתה מלין על כך שבישראל נגבה מהאזרח מס גבוה (לא רק ברכב, אלא גם בדיור, אוכל וכו') ואתה שואל "איפה הכסף?".

אז אני עונה, שזה לא מעניין. לפחות לא את דרי הפורום הזה.

המדינה גובה מיסים, כדי להוציא לפועל את התוכניות הרבות שיש לה בתחומי החינוך, הרווחה והבטחון.

צורכי מדינת ישראל אינם כצורכי ארה"ב, וגם מבנה השוק וגודלו בישראל שונה ממבנה השוק וגודלו בארה"ב.

האם הכסף הולך כדי לשפר תשתיות, לבנות בתי ספר או לקנות עוד טנקים?

אתה יותר ממוזמן לשאול את רה"מ בדף הפייסבוק שלו.

אזרחי ישראל בחרו ממשלה, והממשלה הזו עושה - או לא עושה - את מה שהיא נבחרה עבורו.

אם יש לך טענות לגבי סדר העדיפויות של ההוצאה הלאומית, שוב, דף הפייסבוק של רה"מ (וגם כיכר רבין בעיתות מצוקה) הן הכתובות שלך. לא השרשור הזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סלואו רייד, אני שמח שאתה צוחק, גם אם על חשבוני. אבל תנסה עוד קצת, אולי תבין. אולי.

ראבאק, מה זה הגיבוב? מה כל כך מענין ומצחיק שם?

אני לא רוצה להתחיל להבין ולהיכנס לזה, אתה יודע מה אומרים על וויכוחים מטופשים :wink:

תחפש "גיבוב" ותתחיל לקרוא. אתה תשתלב מהר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פה אין יבואנים, אתה נכנס לסוכנות שבדרך כלל היא בבעלות פרטית והמחיר מוכתב מהיצרן, גם מייצרים פה הרבה דגמים.

שיטוט בין סוכניות יכול להניב פירות אבל לא מדובר על הפרשים עצומים.

רוב המכוניות החדשות עולות לכביש בעסקאות ליסינג, עם קרדיט טוב אתה נוהג על 428 חדשה ומשלם 350 דולר בחודש או אפילו פחות

haters will hate

• תוכן חדש...