Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיללתי 1:4 את החומר הזה ואחרי שימוש קבוע על ג'אנטים סיניים, התחילה להתקלף הלכה.

תשתמשו בזהירות....החומר אגרסיבי, הייתי מדלל אותו 1:10 במקרה של ג'אנטים "רגישים".

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

יש לי שאלה אליך, ואנא נסה לענות בכנות: האם אתה בטוח שהלקה לא הייתה מתקלפת אילו לא היית משתמש בחומר?

למען האמת - תחושת הבטן שלי אומרת שככול הנראה מדובר בחישוקים מאיכות כל כך ירודה - שהלקה הייתה מתקלפת בכל מקרה.

בכ"א - גרופי של מגווירס כבר הבנתם שאני ממש לא ורוב החומרים שהם משווקים לא זוכים אצלי להמלצה ובטח שאין מצב לקניה חוזרת, עדיין - החומר הזה לדעתי לא פוגע בחישוקים ואת זה אני כותב מניסיון של שימוש אינטנסיבי למדי בחומר ובשני כלי רכב מאזדה 3 ספורט ספיריט של זוגתי וברכב שלי שבסמלון.

פורסם
יש לי שאלה אליך, ואנא נסה לענות בכנות: האם אתה בטוח שהלקה לא הייתה מתקלפת אילו לא היית משתמש בחומר?

למען האמת - תחושת הבטן שלי אומרת שככול הנראה מדובר בחישוקים מאיכות כל כך ירודה - שהלקה הייתה מתקלפת בכל מקרה.

בכ"א - גרופי של מגווירס כבר הבנתם שאני ממש לא ורוב החומרים שהם משווקים לא זוכים אצלי להמלצה ובטח שאין מצב לקניה חוזרת, עדיין - החומר הזה לדעתי לא פוגע בחישוקים ואת זה אני כותב מניסיון של שימוש אינטנסיבי למדי בחומר ובשני כלי רכב מאזדה 3 ספורט ספיריט של זוגתי וברכב שלי שבסמלון.

שנה שלמה הייתי שוטף את הרכב במכוני שטיפה ידניים והכל היה תקין, אמרנו זו שנה שלא השתמשתי בחומר.

בשנה השניה התחלתי להשתמש בחומר כל שטיפה, פעם בחודש ריסוס טוב ואחרי כמה חודשים התחילה להתקלף הלכה.

אני מקשר את זה ישירות לחומר כי חוץ מזה לא עברה על הג'אנטים שום טראומה או חבלה אחרת.

גם באתר CYC לא ממליצים להשתמש לכל סוגי הג'אנטים, משום מה באוטוסטור חוסכים את המידע הזה מהישראלים....וגם אני אומר שעל ג'אנטים רגישים תשתשמו בזהירות.

פורסם
גם אני אומר שעל ג'אנטים רגישים תשתשמו בזהירות.

אולי זו גם שאלה של טכניקת שטיפה, אצלי זה נעשה כך: הרטבת החישוק במים מצינור, ריסוס החומר ושטיפה בצינור תוך העברת מברשת - לכל המאוחר אחרי דקה מהריסוס.

פורסם

מנסיון יש מוצר יותר טוב ולא גרם כל נזק לחישוק עד היום מנקה בצורה מדהימה שנקרא HOT RIMS™ ALL WHEEL CLEANER מוצר מדהים גם לצמיג וגם לסגסוגת של הגלגל.

פורסם

ניסיתי את ה- HOT RIMS, לא מבין מה מדהים בו אבל ניחא.

אין הבדל גדול בין החומרים, רק שבמחיר של שלושה מתזים מהזוג שאתה ממליץ עליו, לי יש 20 ליטר חומר ניקוי עם תוצאות דומות.

פורסם

אני שוטף עם התזה של החומר על הג'אנט; מעבר עם מברשת spoke ומברשת צבע קטנה, שטיפה עם צינור מים.

לדעתי זה שילוב של ג'אנט זול וחומר אגרסיבי.

בכל מקרה החומר של מישלן שמוכרים באוטודיפו לג'אנטים הוא ממש עדין והוא הפתרון שלי לג'אנטים האלה.

פורסם
אשמח אם תרשום באיזה חומר בדיוק אתה משתמש (השם של המוצר או הקישור.) .

הוט רימס אול קלינר- של מגס׳

החישוקים שלי הגיעו עם הרכב מהחברה.

פורסם

hot rims מכיל חומצה,תעשו עם החומר שימוש נבון. החומר הזה לא רע,אבל מזיק לטווח הארוך. משתמש בו פעם בכמה חודשים,מתחזק עם ONR בכל שטיפה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

גם אני קניתי את החומר הזה, בינתיים לא יצא לי להשתמש בו כי הג'אנטים היו חדשים ושמפו לרכב עשה את העבודה. כנראה שבשטיפה הבאה אני אבדוק אותו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

החוכמה לא להשאיר את החומר על הגלגל הרבה זמן חצי דקה ולשטוף עם סבון,ככה נשמר היטב לאורך זמן.

פורסם

לי יש את ה WB אני משתמש בו פעם ב 3חודשיים בערך אחרי שהגאנטים נקיים אני מיישם אוטם צבע עליהם (האוטם גורם לכך שהלכלוך לא ידבק) ודואג כל שטיפה שבועית לנקות אותם עם ONR .

Horsepower sells cars, torque wins races

• תוכן חדש...