Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לפני כשעה בערך קיבלתי דו"ח חנייה מעיריית אזור.

לצערי, לא ראיתי את הדו"ח (החביאו אותו טוב הנבלות), רק לאחר שהפעלתי את המגבים הבנתי שמחכה לי איזה פתק, ולכן לא יכלתי לצלם את הרכב בעצמי.

אגב, חנו שם עוד מספר רכבים לידי ולצערי לא ידעתי לבדוק האם גם הם קיבלו דו"ח.

הרכב חנה בחולות - לא מקום חנייה מסודר! מן הסתם אין מדרכה או סימונים כלשהם על הכביש.

תמונה באדיבות גוגל: http://jpg.co.il/view/52aebafd61f43.png/ (הרכב שלי עמד בין הג'יפ ליונדאי).

בדו"ח עצמו רשום שהרכב צולם אך לא מצורפת התמונה לדו"ח. האם אפשר לדרוש מהם את התמונה?

סה"כ מדובר בדו"ח על סך 100₪, למרות הסכום הנמוך יחסית אני לא חושב שביצעתי פה עבירה כלשהי.

האם לערער על הדו"ח?

אם אחליט לערער, האם יכולים להגדיל את סכום הדו"ח אם הערעור ידחה?

תודה.

פורסם

טוב לדעת שיש שם שלט...

נחמד מצידם ש"הלאימו" אפילו מגרש חול בשביל לעשות עוד כסף על חשבון האזרחים.

נו טוב, עירייה שלא מקצה אפילו שטח של מטר על מטר שהוא לא כחול לבן כנראה לא רוצה שיבקרו באזור שלה...אז לא נבקר יותר :)

פורסם

אם ככה אל תתקרב לת"א, למעשה בכלל לאזור המרכז

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עכשיו נזכרתי, זו לא פעם ראשונה שמישהו מפספס את השלט. אאל"ט, היה מישהו שנכנס ממקום אחר למתחם (על המדרכה או משהו) וקיבל קנס. אני חושב שאם כבר הופכים את זה לאזור חניה בתשלום, לפחות שיסללו אספלט, ישימו עוד שלטים, איזו שהיא אבן שפה בכחול לבן, שיהיה משהו. בכל מקרה, אין מה לעשות לביטול הדו"ח. פות"ש, שלם ושכח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
עכשיו נזכרתי, זו לא פעם ראשונה שמישהו מפספס את השלט. אאל"ט, היה מישהו שנכנס ממקום אחר למתחם (על המדרכה או משהו) וקיבל קנס. אני חושב שאם כבר הופכים את זה לאזור חניה בתשלום, לפחות שיסללו אספלט, ישימו עוד שלטים, איזו שהיא אבן שפה בכחול לבן, שיהיה משהו. בכל מקרה, אין מה לעשות לביטול הדו"ח. פות"ש, שלם ושכח.

מבחינה חוקית נטו - אין חובה לסלול אספלט, אין חובה לאבני שפה בכחול לבן (או לאבני שפה בכלל), אבל כן יש חובה לשילוט מתאים בכל הכניסות.

מבחינה אתית ראוי לסלול ולסדר ואפילו לצבוע קווים למקומות החנייה עצמם

אם מישהו נכנס דרך המדרכה זה לא עילה לביטול דו"ח, ומבחינת זווית הראייה שלי ראוי שהיה מקבל בנוסף גם דו"ח על חציית מדרכה ברגע שמעלה את הטיעון הנ"ל.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אם ככה אל תתקרב לת"א, למעשה בכלל לאזור המרכז

אני גר באזור המרכז ותתפלא, יש המון מקומות חנייה בחינם!

אזור היא המועצה האזורית שבה כל החניות צבועות כחול לבן.

אגב, איך אני משלם את הדו"ח? בדואר?

אפשר כל סניף דואר בארץ או שמשנה איזה?

פורסם

בת"א כמעט ולא נתקלתי בחנייה בחינם, בטח לא למישהו שלא תושב ת"א.

כתוב לך על דו"ח עצמו שאתה יכול לשלם אותו בכל סניפי הדואר.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הכתובת מעודכנת נוהג להוציא דואר רשום

אם התשובות הם כן

תזדיין בסבלנות עד שתקבל את הדו"ח בדואר רשום בעוד כ 4 חודשים ואז יהיה לך זמן נוסף של 90 יום לשלם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...