Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וגשם רב.

אני רוכש head&shoulders של 50 מ"ל ב- 24 ש"ח (בסופר) וכאשר אני רוכש ארבעה או חמישה בקבוקים אני מתחיל לחשוב שהמחיר מופרז; אמנם השמפו מעולה, אבל עדיין.

האם קיים שמפו נגד קשקשים, סביר באיכותו, במחיר שפוי? האם קיימת תצורה של נגד-קשקשים המיועדת למוסדות/בתי חולים/משפחות מרובות וכו'? לזהר דליה ולסאסא-טק אין.

אני מעונין לרכוש גלון או יותר ולשים בבוידעם... יכול להיות עלום שם, רק שיהיה באיכות סבירה ומחיר שפוי.

תודה.

פורסם

ישנו שמפו אובלפיחה כלשהוא נגד קשקשים שמפאת שימוש בטלפון הנייד אני לא יכול לגובב את תמונתו. הבקבוק לבן, התווית כתומה והמחיר לא ידוע לי אך אחי רוכש רק אותו ואחי תפרן, כך שאני מאמין שהנ"ל אינו יקר. חפש בגוגל שמפו אובלפיחה. התמונות הראשונות הן שלו.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
ישנו שמפו אובלפיחה כלשהוא נגד קשקשים שמפאת שימוש בטלפון הנייד אני לא יכול לגובב את תמונתו. הבקבוק לבן, התווית כתומה והמחיר לא ידוע לי אך אחי רוכש רק אותו ואחי תפרן, כך שאני מאמין שהנ"ל אינו יקר. חפש בגוגל שמפו אובלפיחה. התמונות הראשונות הן שלו.

תודה עבור התגובות;

אני רוכש כאמור 500 מ"ל (בטעות רשמתי 50) במחיר של 24 ש"ח. השמפו שאתה מדבר עליו, מחירו 40 ש"ח (!) ל- 300 מ"ל.

אני מחפש שמפו נגד קשקשים זול. מצידי שיהיה מה שמחלקים בבתי אבות סיעודיים מלאים, אני מוכן לנסות. מקסימום לא ארכוש אותו שוב.

אבל המחירים של ה- "נגד קשקשים" הם לדעתי מוגזמים.

פורסם

לא ידעתי שאחי משקיע בי כל כך הרבה. אני מרגיש מוחמא עכשיו :oops:

מצטער על ההמלצה המיותרת

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

תנסה את שמפו פינוק למניעת קשקשים. אני קונה בד"כ במבצעים בסופרים או ברשתות הפארם סביב עשרה שקלים לבקבוק של 700 מ"ל.

8021098.png.png

פורסם

השתמשתי הרבה ב H&S ומתישהו לא אהבתי את הריח שלו אז התחלתי לנסות שמפואים אחרים,ניסיתי המון ושום דבר לא טוב כמוהו,כולם אמנם עושים ריח טוב אבל מלא קשקשים

ולעולם לא קניתי במחיר מלא,כמו שאמרו לך יש מבצעים במשביר לצרכן וסופר פארם.

Miata ND2

פורסם

תחכה למבצע. אצלי המוצרים האלה נקנים פעמיים בשנה, בכמויות,

לפי המחיר האמיתי שאני אמור לשלם עליהם.

כמו פסטה יבשה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...