Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש רכב שאני מעוניין לקנות שעבר תאונה בחניה והוחלף לו הכנף הקידמי.

המוכר הביא לי את הקבלות על החלפת הכנף (11,000 שח החלפת כנף מקורית) וכן ירידת ערך של 1%.

האם אני אמור לחשוש מזה או בהנחה שהבדיקה שאעשה לרכב תהיה תקינה, אני יכול לקנות את הרכב בשקט?

תודה!

פורסם

החלפת כנף אינה משמעותית במידה וזה הנזק היחיד בגין התאונה או חבלת החנייה, ואני משוכנע שכנף שעלתה 11000 שקל!? תתוקן באיכות לא פחות ממושלמת.

לעיניין הכנף אין כל חשיבות ,ואם בעתיד תתקשה למכור רכב זה לא תהיה זו הכנף שהוחלפה האשמה.

כמובן שאם מדובר ברכב חדש יחסית ובמחיר נכון עבורך, והינך מחפש רכב ללא כל תיקון פח או צביעה (אני כזה) חפש רכב שלא עבר החלפת כנף.

פורסם

באיזה רכב כנף עולה 11K שקל? במחיר הזה אתה כמעט יכול לקנות כנף של מטוס :).

אם זה רכב שכבר נמצא כמה שנים על הכביש החלפת כנף היא כמעט חסרת משמעות (בעיקר אם היא הוחלפה לכנף מקורית)

אבל אתה יכול לנסות להוריד לו עוד 1-2% על העיניין אם זה לא רכב מאוד מבוקש רוב הסיכויים שהוא יוריד לך.

פורסם

אם זה באמת רק כנף זה שטויות. אני ראיתי במוסך פחחות לפני משהו כמו חודשיים מה עשו לרכב ליסינג שהיגיע להשבחה, חשכו עיני.

מעבר לכך- יכול להיות שהרכב עבר תאונה כשהוא היה חדש ואז הביטוח חייב להרכיב חלק מקורי.

לדעתי אין מה לפסול, תבדוק היטב כמו כל רכב שבודקים לפני קנייה.

פורסם
אם זה באמת רק כנף זה שטויות. אני ראיתי במוסך פחחות לפני משהו כמו חודשיים מה עשו לרכב ליסינג שהיגיע להשבחה, חשכו עיני.

לדעתי אין מה לפסול, תבדוק היטב כמו כל רכב שבודקים לפני קנייה.

אני בודק רכב מליסינג עם החלפת פגוש קדמי - המלצות מה לבדוק? האם לסמוך על הבדיקה שלהם (מחויבים משפטית אליה ועליה)

תודה,

אורי

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

זה נראה הכי הגיוני לקחת לבדיקה - הרי למה לסמוך עליהם?

אז זהו שמודה שחלפה לי מחשבה (די קצרה . .) לחסוך 500 ש"ח - ולהסתמך על הבדיקה שלהם

שהרי הם מחויבים אליה משפטית ואם מתגלה אח"כ תקלה - הבטיחו לתקן.

אבל גם אם יחתמו לי - לא מתאים לרדוף אחריהם אח"כ, הרי את הכסף כבר קיבלו.

בקיצור - לבדיקה אני לוקח.

" ! The fender bender bent more than just your fender "

• תוכן חדש...