Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מתעלל סל״ד סדרתי..

בימים קרים לוקח למנוע שלי וכל מנוע אחר שראיתי 10-15 דקות להגיע לטמפ עבודה

ואפילו עוד טיפה עד שנוזל הקירור מתחיל לזרום ולהתחמם

• ספונסר פורום
פורסם
אחי טוען שבאחת הקאיה ריו/פורטה (לא יוקרה) ניתן היה לחמם גם מיד בצחילת הנסיעה (לפני התחממות נוזל הקרור). הרכב לא יוקרתי במיוחד, והחימום פעל רק בהפעלת המזגן. היתכן שהפכו את פעולת המדחס, כמו במזגן ביתי?

לא.

אני לא מכיר את הקיה, אבל אין באף רכב מנגנון של הפיכת כיוון מדחס.

ברכבי דיזל לוקח זמן עד שנוזל הקירור מתחמם, וכמו שכתבתי הרכיבו גוף חימום חשמלי כמו זה( של C5 HDI)

אורן

פורסם
יש איזה תכשיר אני לא זוכר עד כמה הוא "פלא" אבל מורחים על החלונות מבפנים ואפשר גם על המראות והוא מונע הצטברות של אדים ואת הטיפות הקטנות שנתקעות במראות צד.
ממליץ בחום להתרחק, מרחתי את התכשיר הזה ברכב לפני כמה שנים והוא השאיר סימנים נוראיים והיה בלתי אפשרי אפילו להוריד אותו.
פורסם

החימום מתחיל "לחמם" גם הרבה לפני שהמנוע מגיע לטמפ' עבודה. כמובן שעוצמת החימום המירבית (והבלתי נסבלת) תהיה כשהמנוע בבטמפ' עבודה, אבל בדרך לשם הוא עובר גם ב60,70,80 מעלות וכו'. אז האוויר בהתחלה יוצא פושר. בפיג'ו שלי כבר אחרי דקה יש אוויר חמים.

לגבי אדים - מדחס פועל חובה, טמפ' על מה שנעים לך :wink:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אני מוריד אדים דווקא בעזרת החימום. ידוע שעל ידי המפעלת המזגן על קירור דווקא זה עושה את העבודה הרבה יותר מהר! אבל מכיוון שדי קר בחוץ אני לא רואה בזה הרבה יעילות ...

אני מכוון את פתחי המזגן לשמשה הקידמית ומפעיל חימום . לאחר כמה דקות השמשה מתחממת מספיק והאדים נעלמים. זה עושה בדיוק את אותו הרעיון, השוואת טמפרטורות, רק שעם חימום לוקח כמה דקות יותר, בעוד שאם תפעיל קירור זה לוקח פחות מדקה לדעתי...

פורסם

אצלי יש רכב ישן משנת 97.

אם אני מפעיל AC - החום לא יעבוד..החום של המנוע מגיע למזגן כשמשאירים את הפתח מזגן פתוח.

אם אני מפעיל AC למרות שהבורר על חום אז אני אקפא מקור :p

נדפקתי?

אגב אם אני מפעיל סרקולציה מבחוץ ונכנס אוויר חם מהמנוע באופן רגיל - השמשה מתמלאת באדים בצורה מהירה. מה עושים אז?

Opel Adam S 2017

פורסם

לא צריך להסתבך.

• בורר אוויר - כניסת אוויר מבחוץ.
  • מזגן - דולק.
  • בורר כיווני אוויר - מצב הפשרת אדים.
  • בורר חום - לפי הנוחות.
  • חלונות - סגורים (מקלחת כבר עשית בבוקר, לא?).

זה הכל.

יש מכוניות שבהן העברת הבורר למצב הפשרת אדים מפעילה את המזגן באופן אוטומטי.

דני

פורסם
האם קיים איזשהו תכשיר פלא שניתן למרוח על חלונות מבפנים/מבחוץ ובכך למנוע את האדים?!

יש את המוצר הזה, את החיצוני נגד גשם ניסיתי ועבד טוב, עדיין לא ניסיתי את הפנימי נגד אדים...

http://www.ebay.com/itm/Rain-X-Windshield-Solution-Repels-Water-Anti-Fog-3-5oz-/310665917906?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item485521b5d2&vxp=mtr

פורסם

מישהו אמר לי ניתן לעביר על השמשה בפנים מטלית רטובה עם דרגנט כמו סבון כלים למשל וזה מונע מהאדים להצטבר.

אישית לא ניסיתי כך שלא יכול לאשר שזה עובד.

אבל אם תנסה וזה עובד אז שתף אותנו .

• תוכן חדש...