Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שאם מוכר יראה קהל קונים גדול מישראל רק טוב זה יעשה.

אני משתתף,אבל הקהל הישראלי הוא לא קשה רק בגלל שהוא מרמה את המוכרים ב EBAY אלא גם בגלל שכשחבילה לא מגיעה לאחר חודש הוא כבר רץ לפתוח קייס הוא להתלונן ולבסוף כשחבילה מגיעה הוא לא מחזיר את הכסף למוכר, ובארץ כרגע רוב המשלוחים מגיעים לאחר 45 יום של הקייס ואין ברירה וחייבים לפתוח.

Miata ND2

פורסם
פרובינציאלי להחריד... אתם באמת חושבים שלמוכר באיביי אכפת מאיזו מדינה הקונה שלו?

1. בדיוק.

2. ומה זה יעזור אם אחרינו יבואו עוד חמישה ישראלים שיריצו עליו את הקומבינות הרגילות?

3. פות"ש, אתה מבין בכלל עד כמה עלוב ודפוק זה נראה שאנחנו נאלצים "להגן על שמנו הטוב" ברמה הלאומית?

חוששני שלא משנה בכמה קרבות כאלה ננצח ונהיה בסדר, הרי שבמלחמה כבר הפסדנו מזמן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
1. בדיוק.

2. ומה זה יעזור אם אחרינו יבואו עוד חמישה ישראלים שיריצו עליו את הקומבינות הרגילות?

3. פות"ש, אתה מבין בכלל עד כמה עלוב ודפוק זה נראה שאנחנו נאלצים "להגן על שמנו הטוב" ברמה הלאומית?

חוששני שלא משנה בכמה קרבות כאלה ננצח ונהיה בסדר, הרי שבמלחמה כבר הפסדנו מזמן.

אכן עלוב ודפוק, אבל מה רע בלנסות לשקם את שמנו הטוב?

זה לא פחות עלוב לשים עצמך אוטומטית תחת קטגוריית הישראלי המסריח כשבפועל אתה רחוק מלהיות כזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מקפיד לתת פידבק מיד עם קבלת המוצר. אבל אני גם לא אתבייש לתת פידבק שלילי, דבר שקרה לי עד היום פעם אחת - כאשר קיבלתי מוצר שונה (ונחות) מזה שהוזמן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני בפנים. למרות שאני ציני וסקפטי כבר מפולניה - אם לא יועיל, לא יזיק.

באופן כללי, במסחר באינטרנט, אני מקפיד על נימוס והגינות, (בין היתר) מאותה סיבה.

:turn-l:
פורסם

לא נתקלתי בהמון מוכרים מארצות ניכר שמוכנים לשלוח לארצות זרות אבל לא לישראל. אפילו ראיתי מוכר ממלזיה ששולח לישראל, ואפילו בחינם.

אם כבר, בהמון מקרים אני רואה מוכרים שלא מוכנים לשלוח לרוסיה ואיטליה (הבנתי שהדואר שם גרוע משלנו).

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

יש איזה מוכר קוריאני שכותב בגוף המכירה שהוא לא שולח (בין היתר) לישראל והמזה"ת אבל לא מגביל את סעיף ה SHIPPING מלכלול את ישראל וכך קרה שהזמנתי ממנו (בלי לקרוא את כל המכירה). הוא שלח בלי לומר מילה (הכתובת כתובה בכתב יד על החבילה). לאחר שנתתי פידבק חיובי, בדקתי וראיתי שהוא לא שינה את המצב. הזמנתי שוב. כשיגיע, אתן לו פידבק "greeting from Israel" מה שיאלץ אותו אולי להוריד את ישראל מהרשימה השחורה (או ממחשבון המשלוחים :roll: ).

:turn-l:

• תוכן חדש...