Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שרוב אם לא כל הקהל בפורום הם לקוחות שלא עושים יותר מדיי צרות למוכרים באתרים השונים.

אני יודע גם, שיש מיעוט של קונים שהורסים לכולנו (כמו בכל דבר, ובלי להכליל או להכנס לגזענות וכו'), ושיש אנטישמיים רבים שגם כן סוחרים באיביי.

התחלתי לפני שנה בערך בצעד הסברה אישי שאולי יעזור לסוחרים להבין את הכוח הצרכני שלנו הישאלים ושאולי לא תמיד כדאי להם לוותר על סחר איתנו בגלל שפעם ישראלי עשה להם קטע "מסריח".

האמת שהצעד הוא מאוד פשוט: תמיד כאשר אני משאיר פיבדק חיובי אני מוסיף בסוף השורה את צמד המילים "From ISRAEL".

כשמוכר מדפדף בדף הפיבקים שלו ורואה הרבה שורות- הוא מבין שיש לו קהל לקוחות ישראלי נרחב.

כשאתם בתור קונים רואים את זה, אתם יודעים שהמוצרים של המוכר באמת הגיעו לארץ ואנשים מרוצים.

אני בסך הכל מבצע כמה עשרות רכישות מ EBAY בשנה (כבר 6 שנים)

אז לא יודע כמה שומעים את הקול שלי כיחיד, אך אם כולנו נעשה זאת אני משוכנע שנצליח להשיג את המטרה.

בברכת "רק אומר...." :wink:

ושבת שלום.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי בדיוק לתת 4 פידבקים. אני הולך ליישם את מה שהצעת!

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

גם אני מצטרף

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

איזה פקשוש. בדיוק נתתי למישהו פידבק חיובי. מקוה לזכור עם החבילות הבאות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רעיון יפה, אשתדל ליישם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא חושב שכמה פידבקים באיביי ישנו את הסלידה העולמית מישראלים.

אני לא סובל לקוחות ישראלים באיביי, אין מכירה נקיה בלי בעיות שמוכרים לישראלים.

אבל אם תצליח לשנות התנהגות של ישראלים זה יעזור לכולנו

אייל

פורסם

אתה מכליל. וזה לא לעניין. אני לא יודע לגבי אחרים, אני יודע לגביי.

מתוך 218 קניות באיביי, נאלצתי לפתוח פעמיים בלבד קייס. ובאמת המוצרים לא הגיעו. והמוכרים מיד החזירו את הכסף ללא שום קונפליקט.

אז הנה, אני ישראלי. ואני קונה באיביי, ומתוך 218 קניות- 216 נקיות.

ונגע רע אני בטוח שיש בכל מקום לא רק בישראל.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תוכן חדש...