Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, שני הקנווד האחוריים שלי (6*9) מחוברים למגבר ו''בולעים'' את השמע מקדימה. מעוניין לסלול חוטים מהרדיו דיסק לאחור ולחבר אותם ללא הגברה.

האם חוטים פשוטים מאוטו דיפו יספיקו?

תודה.

פורסם
אהלן, שני הקנווד האחוריים שלי (6*9) מחוברים למגבר ו''בולעים'' את השמע מקדימה. מעוניין לסלול חוטים מהרדיו דיסק לאחור ולחבר אותם ללא הגברה.

האם חוטים פשוטים מאוטו דיפו יספיקו?

תודה.

אין שום סיבה שלא...כמובן שתמיד עדיף חוטים יותר איכותיים...אבל זה ללא מגבר אז אין שום בעיה

פורסם

לדעתי לפני שאתה סולל חיווט חדש כדאי לנסות לנתק אותם לגמרי, סע בלעדיים יום יומיים, ותראה אולי בכלל אין בהם צורך.

אתה יכול גם לנסות לסגור להם את הגיין קצת, או לנסות להנמיך אותם דרך הfadder.

SCANSPEAK

פורסם

מבחינת לסוע בלעדיהם, ניסיתי ממש מעט והרגיש לי שחסר לי קצת ווליום.

הם כרגע מחוברים למגבר יחד עם קומפוננט קדמי אינפיניטי, שמן הסתם אני מעדיף להגביר את הקומפ'.

מה זה ייתן לסגור להם את הגיין?

פורסם

כן, הקדמיים מוגברים יחד עם האחוריים. כיוונתי את הקדמיים לבד וחתכתי אותם על 70-80 hpf ואז חיברתי חזרה את האחוריים. האחוריים חזקים אבל קצת נשמעים לי לא משהו

• תוכן חדש...