Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז למי שיודע או לא,

בסופש הזה מתקיים ה- Black Friday (סופש של מבצעים והנחות על מוצרים).

מישהו יודע אם במקרה קיים גם למוצרי דייטילינג ?

תודה .

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

אוקיי אז עבדכם הנאמן לא שכח שהוא פרסי ובדק עבורכם:

התקשרתי לאוטוסטור ונאמר לי שאין מבצעי Black Friday.

עקבתי אחרי האתר של קאר מאסטרס והם הוציאו מספר קופונים, מי שנכנס לאתר ישר ייראה אותם ב pop-up,

אני מעתיק משם:

בקניה מעל 300 ש"ח - קבלו משלוח חינם. קוד קופון:black300

בקניה מעל 400 ש"ח - קבלו Supernatural micro prime 250ml חינם. קוד קופון:black40

בקניה מעל 500 ש"ח - קבלו Go Green חינם.קוד קופון:black500

בקניה מעל 700 ש"ח קבלו את המוצר הזול מהסל בחינם.

אולי כדאי לצרף לשרשור הקופונים שאז היה, לשיקול המנהלים.

אם מישהו ימצא עוד מבצעים ויעלה לכאן, יעזור לכולם אני מאמין :).

איתמר.

פורסם

תודה רבה.

לגבי הקנייה במעל 700 ש"ח - אם קניתי שני מוצרים, נניח אחד עלה 350 ש"ח, והשני 355 ש"ח, אני מקבל את הראשון במתנה?

לא נשמע הגיוני כ"כ.

מה פספסתי?

:oops:

"יאללה בירי".

פורסם

בכייף, אינני יודע לומר לך לגביי הקניה מעל 700 ש"ח שוב רק העתקתי מהאתר מה שמופיע, חושב שכדאי להתקשר ולדבר איתם, הכי טוב, אם לא היום אז מחר :).

http://www.detailing.co.il

פורסם
תודה רבה.

לגבי הקנייה במעל 700 ש"ח - אם קניתי שני מוצרים, נניח אחד עלה 350 ש"ח, והשני 355 ש"ח, אני מקבל את הראשון במתנה?

לא נשמע הגיוני כ"כ.

מה פספסתי?

:oops:

בקניה מעל 700 ש"ח קבלו את המוצר הזול מהסל בחינם(מוגבל למוצר עד 250 ש"ח או 25% מסך הקניה ובהתאם לתנאי המבצע ט.ל.ח)!!!!

Horsepower sells cars, torque wins races

פורסם
בקניה מעל 700 ש"ח קבלו את המוצר הזול מהסל בחינם(מוגבל למוצר עד 250 ש"ח או 25% מסך הקניה ובהתאם לתנאי המבצע ט.ל.ח)!!!!

מובן, תודה רבה.

"יאללה בירי".

פורסם

אוקיי אז מי שמכיר אותי לפי ההודעות הקודמות שלי כאן יודע שמי שמגיע לו פידבק הוא מקבל ממני בגדול בין אם זה אוטוסטור, א.א.גלובל, אהרון שיווק ועוד. אתמול ביצעתי הזמנה מ car masters, עכשיו התקשרו אלי מהבית (אני בעבודה כרגע) ואמרו לי שהמוצרים היגיעו (אני גר בבאר שבע והחנות באשקלון).

פורסם

איתמר,

תודה רבה רבה על הרמת הכפפה !

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

• תוכן חדש...