Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מדובר ברכב שהוזנח ע"י הבעלים הקודם מבחינה חיצונית.

כנראה שמתפנה לי זמן בסוף שבוע כדי סוף סוף להתחיל ל"טפל" בפן הקוסמטי.

הרכב בצבע כחול כהה מטאלי (גולף GTI) , על הרכב שלל סימני חומציות + המון סווירלס + סריטות חלשות ולא עמוקות.

את התהליך בגדול אני חושב שאני יודע, רק שחסר לי את לב התהליך הלא הוא פוליש!.

אתאר את התהליך בכדי לוודא שהוא נכון אז אם משהו לא נכון או לא בסדר תקנו אותי .

1. שטיפה יסודית (בדר"כ שוטף עם ONR , למרות ששמעתי שבתהליך כזה כדאי לשטוף עם סבון כלים?!)

2. פלסטלינה

3.פוליש - איזה חומרים ? איזה פדים ? כמה ישומים ? אין לי מושג(כאן אתם נכנסים לתמונה).. מה שכן יש לי ידיים טובות וקליטה מהירה.

4.יישום של גלייז - BLACK LIGHT של כימיקאל - יש

5. יישום של אוטם צבע V7 של כימיקאל - יש

אם חסר שלב בתהליך אשמח אם תסבירו , מה עוד שאני לא מחפש חומרי פוליש ברמה גבוהה מידי , מעדיף המלצות על חומרים במחירים סבירים אך עם התמורה הכי גדולה לכסף.

העבודה תתבצע בחניון תת קרקעי עם מכונה (פעם ראשונה עם מכונה).

תודה.

אייל

COCOdetailing

פורסם

איזו מכונה? רוטורית או DA?. אני אישית אוהב את הפוליש הגס Meguiar's CorrectionCompound, יש גם את ה FG400 של מנזרנה שהוא מצויין.

ממליץ לך לקרוא פה פרוייקטים שאנשים העלו וללמוד כמה שיותר. כמו כן יש המון סרטונים ביו-טיוב.

עריכה: ממליץ לך לקרוא גם את המאמר/מילון הבא.

בהצלחה.

פורסם

איתמר כרגע אני עדיין לא יודע איזה מכונה .. בדיוק מנסה להשיג אחת מהחברה שבסביבה.

דרך אגב אני רואה שאתה באר שבעי , אני לא מצליח לשלוח לך פרטית אשמח אם תשלח לי ואני יוכל להשיב לך בפרטי.

COCOdetailing

פורסם

אגב, ה V7 של CG לא בדיוק אוטם. אני אוהב יותר את ה jetseal 109 של CG או את ה Meguiar's Synthetic Sealant.

חשוב לדעת עם איזו מכונה אתה הולך לעבוד וכמובן להתאים אליה את הפדים הייעודיים.

פורסם

תוכל להסתכל בחתימה שלי על פוליש שעשיתי לרכב כולל הסברים ותמונות.

ממליץ לך בנוסף לראות את הסרטונים של junkman2000 ביוטיוב, יש לו 5 סרטונים עם הסברים על טכניקת הפוליש וכל מה שמסביב, אל תתחיל לעשות לפני שתראה אותם.

• תוכן חדש...