Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, הילד שלף את הכרטיס זכרון מה חריץ שלו וכשבא להחזיר כנראה לא שם לב ו״החזיר״ אותו לחריץ כונן ה-CD.

עליתי על זה אחרי שכמה ימים חיפשתי את ה-SD CARD ללא הצלחה ואתמול לא הצלחתי לשלוף CD מהמחשב, כך שאני נוטה לשער שהכרטיס מצא בית חם, אוהב ומרווח בכונן המדובר.

תגובת הילד לטענות ששטחתי בפניו:

"Daddy I wanna watch planes....."

:lol:

יש דרך לחלץ את האבדה מבלי לפרק את המחשב?

במידה ולא, בהנחה ויש לי ידיים שאפשר לעבוד איתן, עד כמה מסובך לפרק שם את המחשב (כאמור מק, המחשב מובנה במסך)?

רוב תודות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין לי מושג איך זה בMAC, אבל בכל כונן רגיל של מחשב אמורה להיות אופציה לשלוף את המגירה ללא שימוש במנוע.

חפש איפשהו בחזית חור קטנטן שמספיק להכנסת סיכה.

חפש סיכה ממש חזקה ודקה ופשוט תדחוף בחור הזה (בלי סנטימנטים, בכוח, אל תדאג, זה בנוי לכך) וזה אמור לשלוף את המגירה החוצה.

פורסם
אין לי מושג איך זה בMAC

היית צריך להפסיק את המשפט כאן, ידידי. תשכח מכל מה שאתה מכיר בנוגע לכוננים. במאק זה תמיד אחרת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני עד היום עם מספר כרטיסי ביקור בכונן של ה mac mini שלי ודיסק תמונות שלא נקרא בעדיבות הבן שלי בן ה3.

לא טריביאלי לפרק אותו, גם אם תפתח את המארז, מה גם שהכוננים האלו סופר רגישים, רוב הסיכויים שהוא לא יחזור לתפקד אחרי זה.

פורסם

דווקא מהסרטון שהעלו עושה רושם שהפירוק\הרכבה לא מסובכים, הרבה ברגים אבל לא משהו מורכב בצורה יוצאת דופן.

לא אכפת לי שהכונן יפגע, במקרה הכי גרוע אני מחליף אותו בחדש, יותר קריטי לי הכרטיס זכרון שיש עליו תמונות של יום ההולדת של הבן שעדיין לא הספקתי להוריד.

מחר אצטייד בביטים הדרושים ונפתח את המחשב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...